Ghost Recon Tom Slantsys: Vildlands

Nama alternatif: Ghost Recon Tanah Wild Tom Clancy, TCGR Wildlands

Igra Tom Clancy Ghost Recon: Wildlands: perang sebenar.

Kak mendakwa pemaju Ubisoft Paris, permainan Ghost Recon Wildlands akan menjadi produk pertama tentera di dunia terbuka yang besar. Tarikh dilepaskan masih tidak diketahui, tetapi beberapa maklumat telah dibentangkan di Festival E3. Jadi tindakan ini dengan Tom Clancy Ghost Recon: muat Wildlands untuk platform:

 • PS4
 • XONE
 • PC

Igroki boleh dikumpulkan dalam merangkak dan memenuhi misi, setiap pasukan membangunkan satu proses ke arah sendiri, menyelaras langkah komunikasi suara.

V tempat yang panas.

Geymerov menunggu mendarat di Bolivia, dan satu mendapat ke destinasi dalam cara yang berbeza: dengan kereta, motosikal, helikopter dan juga melompat dengan payung terjun. Dalam cerita, Bolivia telah menjadi asas utama pengedar dadah dan kartel dadah yang dijalankan oleh semua Santa Blanca. Ini telah membawa kepada keputusan buruk di rantau ini dikawal oleh neraka, dan kerajaan semakin sukar untuk mengekalkan kawalan. Amerika Syarikat dalam keadaan panik, kerana ubat ini bergelimpangan di seluruh dunia, menjadi ancaman yang serius. Dalam usaha untuk menghapuskan asas mafia dan memulihkan keadaan di Bolivia menghantar skuad elit"Hantu".

Gruboy kuasa untuk membetulkan keadaan itu tidak akan berfungsi. Kami memerlukan pelan pemikiran keluar dan keupayaan untuk menyesuaikan tindakan untuk keadaan. Ia adalah lelaki ini adalah dalam unit, yang direka untuk membuat huru-hara dan kekeliruan di kalangan sindiket jenayah, dan kemudian kekal melumpuhkannya. Wira mempunyai untuk bertemu dengan bahaya, musuh yang serius yang tidak berhenti di hadapan halangan timbul, dan tidak begitu teliti dalam memilih hukuman, mendedahkan ejen musuh. Menetapkan Skuad dihantar kompleks, tetapi dia mempunyai belakangnya pengalaman dan sokongan kerajaan.

Geympley dan ciri-ciri permainan.

Ozhidaya masa untuk memuat turun Ghost Recon Wildlands, pemain mengikuti berita dan apa yang kelihatan daripada sumber rasmi, tidak boleh tetapi bergembira. Permainan ini mempunyai 9 kawasan yang berbeza dengan keadaan yang berbeza: gunung, sungai, padang pasir dan lain-lain. Menambah perubahan realistik hari dan cuaca yang berubah-ubah, dan boleh digunakan semasa misi tersebut jika hari adalah lebih mudah untuk mengesan dan menonton malam menjadi perlindungan yang ideal. Senjata wira, juga, melimpah ruah, dan teknik ini dapat mengatasi bahagian-bahagian yang sukar lumpur melekit ke pasir beralih. Sebagai peristiwa terungkap dalam dunia moden, asas senjata sebenar tentera, walaupun terdapat ciri-ciri, seperti pesawat. Pembantu ini mekanikal adalah sasaran dan musuh ditanda, dan juga serangan yang berkesan.

V misi Ghost Recon Wildlands untuk pemain PC memilih kaedah melaksanakan misi: untuk mendapatkan dekat dengan musuh tanpa disedari atau menggunakan dana untuk jarak jauh dan jarak dekat serangan. Anda boleh pergi ke hadapan, mengharapkan kesan kejutan dan menjalankan penyiasatan permulaan dan untuk mengumpul lebih banyak data, dan kemudian melaksanakan tugas yang anda boleh pergi untuk meneroka dunia dan merebut beberapa kota kara.

Ghost Recon Tanah Wild

V Tom Clancy ini boleh berkomunikasi dengan NPC (pemberontak, ahli politik dan rakyat biasa), membina hubungan baik dengan mereka atau menghantar ke pangkat musuh. Rawat ia perlu untuk serius, kerana mereka dapat mempengaruhi rancangan masa depan anda. Mendapat pemain menunjukkan anda meningkatkan wira anda, dan anda boleh mengambil dari musuh jatuh senjata mereka dan perkara yang berguna.

Podvodya up, sekali lagi melalui ciri-ciri permainan:

 • Bolshoy mir
 • luar permainan
 • Komandnaya 4 h
 • Vozmozhnost bertindak satu di naparnikami
 • komputer ketiga
 • Polnaya kebebasan deystviy
 • Alternativnye senario sobytiy
 • Postoyannoe peningkatan navykov
 

Bermain juga