Gladiators

Nama alternatif: Gladiators

Permainan dalam talian Gladiators adalah berbilang permainan pelayar percuma dengan elemen RPG, yang ditetapkan di Rom purba. Gladiators boleh bermain di mana-mana PC atau komputer riba pada setiap masa. Gladiators Pendaftaran Biasa dalam permainan akan membawa anda beberapa minit. Anda pergi ke Gladiators tapak permainan dalam talian, pilih tab untuk bermain dan pergi ke Gladiators Pendaftaran. Mengisi soal selidik di mana diperlukan untuk bidang pendaftaran adalah nama pengguna, e-mel, jantina, permainan bahasa, negara tempat tinggal dan kata laluan. Setelah mendapat pengetahuan tentang peraturan permainan klik butang untuk mendaftar. Sekarang bermain gladiators, pendaftaran selesai. Memeriksa dalam Gladiators dalam talian, anda sebagai pemilik sebuah sekolah gladiator, membeli dan melatih hamba. Anda akan mengambil bahagian dalam pelbagai pertandingan, di mana gladiators profesional menang atau mati dengan maruah, memuji anda.

Gladiators permainan dalam talian memberikan anda peluang untuk melihat gladiators. Dalam permainan, anda boleh membina bangunan, untuk emas dan membeli lebih banyak gladiators. Wang boleh dibelanjakan bukan sahaja di gladiators, tetapi juga pada tangan mereka. Gladiators perlu mengupah doktor dan guru. Setiap satu daripada askar mempunyai kebaikan dan keburukan belajar mana anda boleh membuat dia seorang wira sebenar. Main permainan Gladiators talian menarik kerana kejohanan diadakan setiap hari, dan untuk memenangi mereka anda akan mendapat wang dan anugerah. Permainan ini agak dinamik dan menarik. Nama gladiators pertempuran jalan dan jenis senjata mereka, dalam kebanyakan kes mempunyai data sejarah garis penuh yang menunjukkan pendekatan yang serius kepada pemaju permainan Gladiators talian.

Dalam Gladiators permainan terdapat sepuluh jenis gladiators, setiap yang adalah sebagai berhampiran dengan realiti masa. Di sini anda boleh mencari Gladiator dengan bawang dan trisula, kuda atau kereta kuda, pedang atau Askar Lembing.

Dalam Gladiators menarik untuk bermain, di mana permainan akan membolehkan pertempuran antara kedua-dua buah sekolah di tiga jenis arena:

• Perlawanan (satu pahlawan dari setiap sekolah)

• pertempuran (sehingga tujuh gladiators dari setiap sekolah)

• perjuangan untuk hidup (satu dari setiap sekolah budak, tempat yang kalah datang budak baru. Pertempuran berterusan selagi salah satu pihak tidak berakhir gladiators)

Permainan Gladiators dalam talian juga boleh berjuang untuk wilayah Rom purba, mengurus dan ekonomi Ludus beliau (membina rangkaian bangunan, pendapatan), untuk menganjurkan pertandingan persatuan, membeli jawatan Senat dan faedah lain. Anda boleh dengan baik untuk membangunkan perniagaan mereka. Grafik yang sangat baik dan fungsi permainan online Gladiators, tidak akan meninggalkan sesiapa acuh tak acuh.

Main permainan dalam talian Gladiators akan menjadi menarik adalah untuk semua peminat permainan dalam talian, serta penyokong daripada suasana pertempuran sengit gladiator. Gladiators Permainan dalam talian berfikiran baik dan menarik di alam semula jadi. Gladiators dalam talian akan membolehkan anda untuk kembali ke era zaman silam dan menikmati sepenuhnya atmosferanya. Jika anda ingin merasa seperti bangsawan Rom, kemudian bertolak untuk mendaftar!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag