Gladiators Dunia

Nama alternatif: Dunia Gladiators

Sejarah berbilang talian permainan peranan-bermain gladiators Dunia memberi anda peluang untuk mengalami sendiri apa yang berada di tempat kejadian dalam pertempuran maut apabila dipertaruhkan bukan sahaja reputasi, tetapi juga hidup secara umum dan bagaimana biasa gladiator berjaya dalam realiti yang kompleks dan sering tidak adil . Objektif utama pemain - dinaikkan pangkat ke status empayar pahlawan. Dalam dunia permainan gladiators keseimbangan talian denda dikekalkan dalam jadual - gabungan yang berjaya unsur-unsur animasi 2D dan 3D, baik dari segi warna kebolehgunaan, antara muka diakses dan imej-imej menarik. Pendek kata, untuk "bungkus", pemaju cuba terbaik mereka. Tetapi dalam dunia gladiators perlu memainkan dan kerana "pemadat" juga. Dia sampai di - jalan cerita yang kaya, mekanik permainan asal dan sistem pertempuran, keupayaan untuk membangunkan watak dalam pelbagai cara dan semua ini dengan jenaka dan tematik (sejarah) cara.

Adapun keperluan sistem permainan dari segi konfigurasi yang diingini, seperti di laman web rasmi mereka dinyatakan. Dinyatakan sahaja bermain permainan dalam talian gladiators Dunia pelayar pilihan Google Chrome, dan pada PC anda perlu mempunyai Adobe Flash Player versi 9 atau lebih tinggi sejak.

Sertai dalam permainan World of gladiators - satu lagi pemaju cip asal. Buat akaun anda menjadi sejenis dialog antara anda dan penulis kronik Oliem. Di bawah cadangan tua yang anda masukkan nama pengguna untuk watak anda dan nyatakan seks, maka kata laluan, alamat kotak e-mel, Skype dan ICQ. Dan akhirnya, menerima peraturan permainan di dunia dan pendaftaran gladiator anda dalam talian adalah hampir siap. Selepas itu Oliy menghantar tetamunya kepada tukang besi, tukang besi kepada pemimpin Side tuhan Cahaya Helios, tetapi kerana anda sampai ke tuan neraka orang mati di Hades. Setiap daripada mereka akan menyambut anda dan mengurniakan beberapa elemen peluru - topi keledar celaka, perisai dan pedang celaka celaka - ini adalah apa yang anda akan bermain di gladiators Dunia pertama. Peluru dipanggil kotor tidak keberatan (walaupun tidak tanpa ia), tetapi oleh sejenis hierarki, yang dinyatakan untuk senjata dan peralatan. Senjata kelabu celaka - adalah untuk pemula untuk pemain yang lebih berpengalaman yang direka senjata ungu palsu oleh Hephaestus, dan senjata mewah - merah - ini legionaries Roman yang besar memperoleh tentera.

Jadi, selepas proses ini berlarutan komunikasi, pilihan dan permulaan ke dalam nuansa permainan, yang merupakan "gladiators pendaftaran Dunia", akhirnya, anda mendapati diri anda di tengah-tengah Rom, dan anda berhadapan dengan pilihan di pihak mana untuk berdiri - untuk menyertai tentera terang Tuhan Helios, atau memilih sisi gelap. Mereka dan lain-lain mempunyai kelebihan mereka sendiri, pahlawan kuat kegelapan dalam serangan itu, dan pahlawan-pahlawan Cahaya memakai perisai dan senjata logam yang sangat tahan lama syurga, mereka mempunyai pasukan berkuda dan prestasi yang baik.

Dalam tangan hierarki, permainan menawarkan dunia talian yang gladiators dan tangga kerjaya dgn budak - lima status pembangunan watak: a Gladiator, Gladiator diiktiraf, penduduk bebas daripada Rom, ahli politik dan pahlawan yang hebat dalam empayar. Setiap status dianugerahkan untuk pencapaian tertentu, tetapi seperti yang anda tahu, yang paling layak.

Tetapi untuk bermain permainan dalam talian Dunia Gladiators mungkin tanpa perlu pertempuran tentera atau politik. Melibatkan diri dalam usaha yang akan membawa wang dan pengalaman anda, mereka belajar tentang dunia - untuk anda membuat pelbagai lokasi dan semua jenis bots. Buat rakan-rakan dan mewujudkan puak-puak, membuat musuh dan muat semua kemenangan dan pencapaian mereka dalam diari peribadi.

Pendek kata, dunia gladiators permainan dalam talian di mana terdapat banyak peluang bagi pelaksanaan watak. Dalam kes ini semua acara permainan berlaku terhadap latar belakang landskap bersejarah dalam suasana yang berwarna-warni Rom purba. Sertai permainan ini menarik dan meletakkan perkasa Rome "kepada lutut itu."

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag