Gladius Bellum

Nama alternatif: Gladius Bellum

Permainan Gladius Bellum - adalah permainan dalam talian pelayar tentang pertempuran yang keras.

Dalam Gladius Bellum talian maharaja Rom Augustus meratapi kehilangan salah satu daripada tentera selepas pertempuran tersebut. Peristiwa yang membangun di Eropah pada abad pertama selepas Kristus. Anda akan berjuang di sisi Empayar Rom atau suku-suku Jerman.

Anda perlu untuk membina penempatan, membina tentera anda dan mempertahankan kerajaannya terhadap musuh-musuh mereka.

Main Gladius Bellum Anda akan bukan sahaja terhadap orang-orang Rom atau Jerman. Dari timur datang bahaya yang lain. Hun menyerang negara ini dan ingin memastikan yang mengenakan ketakutan dan kemusnahan. Musnahkan musuh-musuh dan memastikan sebuah tempat di matahari.

Sama seperti dalam permainan komputer lain dalam pendaftaran Gladius Bellum. Untuk mendaftar dalam permainan, anda akan perlu memasukkan data berikut:

1. Pilih daripada pilihan untuk pelayan di mana anda mahu untuk bermain permainan ini Gladius Bellum.

2. Mencipta kata laluan anda sendiri untuk permainan dan yang Jangan mendedahkan kepada sesiapa pun.

3. Untuk mengesahkan kata laluan anda, anda perlu memasukkannya lagi di lokasi sel seterusnya.

4. Tulis alamat e-mel anda.

5. Pilih hari, bulan dan tahun lahir anda.

6. Kemudian klik pada « Registrieren » .

7. Jika anda bersetuju pada apa yang akan mendapatkan maklumat mengenai permainan Gladius Bellum dan bersetuju dengan semua terma dan klausa, letakkan tanda dalam sel-sel yang sesuai.

Dalam Gladius Bellum anda mula bermain dalam dunia purba, dan akan membina penempatan mereka sendiri. Anda akan membangunkan empayar anda dari sebuah kampung kecil ke dalam strategi yang kompleks menjadi satu empayar besar. Dengan pengeluar komoditi dan bangunan anda akan menjaga sumber-sumber yang perlu bagi perkembangan empayar anda.

Pada masa dahulu, anda perlu menguasai beberapa pekerjaan yang boleh didapati. Pertama, anda akan mempunyai peluang untuk memilih sisi suku-suku Jerman, atau anda akan sentiasa berjuang untuk Empayar Rom. Membina empayar yang kuat dan mengagumkan anda menambah banyak mata dan pengalaman.

Dengan taktik yang betul anda memerangi penempatan musuh. Tetapi, sudah tentu, termasuk kerajaan anda menjadi sasaran untuk semua orang Hun, semua dibungkus dalam ketakutan dan ketakutan.

Melindungi permainan strategi, mewujudkan Gladius Bellum - empayarnya. Dan melindunginya daripada serangan musuh.

Memulakan carian untuk raja orang Hun dan menjadi pemerintah yang paling berkuasa strategi permainan Gladius Bellum Online.

Ambil cabaran dan terjun ke dalam dunia purba!

Lihatlah dunia ini besar Jerman dan kuat Empayar Rom berkuasa. Merasakan bahawa puak-puak nomad seperti orang Hun bukan orang yang lemah dan boleh memijak walaupun negeri-negeri yang besar dan berkuasa.

Dapatkan bersama-sama dengan pemain anda di dunia yang luar biasa ini yang penuh dengan peperangan, pahlawan, detik-detik menarik. Mari sejarah untuk anda untuk membuka sisi baru apabila anda tahu watak-watak negara-negara yang berbeza.

Tuah kepada anda dalam permainan yang luar biasa ini. Mari apa-apa yang menjadi penghalang di jalan anda.

 

Bermain juga