Wars Glory

Nama alternatif: Wars Glory

Maha Suci Wars Online - percuma pelbagai talian permainan berasaskan pelayar, dibuat dalam genre Strategi berasaskan giliran yang, yang gembira gembira bukan sahaja cerita yang baik dan komplikasi yang menarik, dan antara muka pengguna yang menyenangkan dan grafik. Tetapi permainan menawan talian Glory Wars masih bahawa ia pemaju dibayar perhatian khusus kepada mekanik pertempuran adalah pertempuran.

Pendaftaran di Glory Wars permainan tidak mengambil masa yang lama dan tidak begitu rumit dan proses mengelirukan. Apa yang diperlukan anda - sila nyatakan semasa mendaftar nama watak permainan, kata laluan untuk akses selamat ke akaun anda dan alamat e-mel. Selepas sedikit masa di e-mel anda akan dihantar memaklumkan anda bahawa pendaftaran Glory Wars adalah lebih dan anda dengan selamat boleh mula bermain permainan dalam talian Glory Wars.

Jangan bimbang tentang sama ada permainan Glory Wars pada komputer anda untuk berfungsi dengan baik, kerana ia tidak menuntut spesifikasi komputer anda. Semua yang anda perlukan - untuk menyambung ke World Wide Web dan pelayar dipasang. Jika semua yang anda mempunyai, maka anda selamat boleh mula bermain permainan dalam talian Glory Wars.

Sangat menyenangkan mata dalam permainan yang indah dan direka dengan animasi flash, terima kasih kepada ini, skrin sentiasa keluar berair dan berwarna-warni. Pemaju meletakkan banyak usaha dalam mewujudkan sejumlah besar dalam permainan barangan dan kemahiran khusus untuk watak-watak, dan senjata peralatan, serta beberapa kemahiran, sentiasa ditambah dan dikemaskini. Glory Wars permainan dalam talian di mana pertempuran dibuat dalam tradisi terbaik daripada siri permainan "Heroes of Kebesaran dan Magic."

Sistem pertempuran dalam permainan itu direalisasikan langkah demi langkah. Pada akhir setiap giliran, anda perlu menunggu sehingga giliran lawan. Satu ciri yang menarik permainan ini adalah bahawa di samping peperangan sepenuh masa, ada juga perjuangan berskala besar, yang melibatkan berpuluh-puluh pemain. Tetapi dalam pertempuran tersebut pemain hampir tiada bergantung kepada sistem itu sendiri membuat bergerak, bergantung kepada kemahiran dan peralatan dikaji watak permainan.

Jalan cerita permainan berkisar huru-hara jumlah yang mengakibatkan dari kemurkaan tuhan-tuhan, pelindung dunia ajaib permainan. Masalahnya tidak pernah datang sahaja dan pada abu, adalah akibat daripada bencana itu, dan kemudian mula muncul raksasa menakutkan pelik, dan kemudian melanggar kewujudan diukur dan harmoni penduduk dunia ajaib. Tetapi suku pemburu, mendominasi sihir purba kerajaan sihir, mengambil keputusan untuk menentang perkembangan yang tidak dapat disekat daripada raksasa. Ini menimbulkan kemuncak perang dahsyat dan kejam, yang memaksa semua penduduk gementar dunia permainan.

Tugas anda adalah untuk mengembalikan keseimbangan kuasa di alam semesta permainan. Di samping itu, anda perlu lebih tinggi dan lebih tinggi untuk bergerak ke atas tangga sosial.

Pada awal permainan, anda diberi peluang untuk memilih salah satu daripada tiga profesion anak didik anda permainan - pahlawan, pemburu atau seorang ahli sihir misteri. Kemudian anda dengan selamat boleh meneruskan untuk mengembalikan keadilan dalam kerajaan.

Daftar dan membuktikan bahawa anda adalah layak untuk menjadi seorang wira sebenar di dunia bermain Glory Wars, yang mentadbir keadilan, menjadi sesuai untuk anda!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag