Azab tuhan-tuhan

Nama alternatif: Gnev Bogov

Azab tuhan-tuhan dalam talian - adalah berbilang permainan peranan-bermain yang menggabungkan fantasi dan cyberpunk gaya, dari minit pertama, merendam anda ke dalam permainan realiti yang tidak diketahui. Perjalanan melalui dunia permainan, anda akan berdepan dengan pelbagai lawan dan mengalahkan mereka semua.

Untuk membuat satu langkah ke arah yang tidak diketahui, anda perlu mendaftar dalam permainan. Tetapi pertama mari kita menangani keperluan sistem. Permainan dalam talian azab tuhan-tuhan tidak mengenakan keperluan khusus bagi pemain komputer.

Anda akan memerlukan:

• komputer dengan sistem operasi Windows 98/ME/2000/XP/Vista/Seven

• CPU mestilah Intel Pentium III 1 GHz atau lebih baik

• 512 Mb RAM

• 64 kad MB video

• Adobe Flash Player versi 9 atau. 0

Di samping itu, anda perlu pelayar internet dan sambungan internet.

Jika komputer anda memenuhi keperluan sistem, menolak permainan, anda hanya perlu mendaftar.

Sertai dalam azab permainan tuhan-tuhan mungkin tidak perlu jika anda mahu masuk ke dalam permainan dengan menggunakan akaun anda di laman rangkaian sosial seperti:

• Classmates

• Vkonktakte

• Mail. ru

• Facebook

Jika anda tidak mahu untuk menghubungkan akaun anda di internet dengan permainan, anda hanya boleh mendaftar, dan azab pendaftaran tuhan-tuhan tidak akan mengambil banyak masa, dan juga kelihatan sangat menarik.

Anda perlu masukkan nama watak, nyatakan lantai, dan kemudian pilih rupanya. Warna rambut, mata, rambut, janggut dan tanda-tanda luaran watak yang dipilih bergantung hanya pada anda. Jika atas sebab tertentu tidak mahu untuk melakukannya, anda boleh mengamanahkan pilihan komputer luaran. Peringkat akhir azab Tuhan talian pendaftaran - alamat e-mail Pengenalan, kata laluan dan kod dari imej. Klik "Finish" dan anda sudah berada dalam permainan.

Azab Tuhan permainan dalam talian menjunam ke dunia, sebelum ini dibahagikan kepada tiga bahagian:

• Dunia Batu

• Dunia Besi

• Dunia Sun

Walau bagaimanapun, orang-orang di dunia ini telah lupa tentang tuhan-tuhan mereka, dan mereka mengambil keputusan untuk memusnahkan manusia. Tetapi Allah tidak meninggalkan Corus orang dalam keadaan putus asa dan lakukan segala yang mungkin supaya rakyat dapat melawan secara adil terhadap tuhan-tuhan.

Azab Tuhan permainan dalam talian - alam semesta yang unik, yang terdiri daripada beberapa berbeza dengan dunia lain dengan landskap berwarna-warni yang menakjubkan. Dalam peperangan boleh menggunakan salah satu daripada beribu-ribu senjata dan peralatan, sering unik dan dicipta hanya untuk diri mereka sendiri. Peluru betul dipilih boleh meningkatkan kekuatan anda banyak kali!

Dalam permainan, terdapat tiga varian seni ajaib:

• kemusnahan, jika tidak - laluan merah pembangunan

Pemain yang memilih pengkhususan ini adalah pahlawan dengan daya yang paling besar kesan dan magnitud kerosakan.

• Pengetahuan - kelas biru

Kelas ini adalah misteri, dan semua masa mencari kira-kira dan pengedaran yang terbaik kemahiran.

• Harmony - Hijau Bilik Darjah

Sebahagian daripada doktor terbaik mempunyai walaupun kuasa penyembuhan massa. Watak-watak Ia biasanya pesakit dan baik hati

Watak, manakala bagaimana anda bermain azab talian permainan tuhan-tuhan, adalah salah satu parameter penting - reputasi.

Perolehi reputasi yang boleh dalam pencarian reputasi khas.

Reputasi memberi kekuatan kepada semangat anda, yang bergantung kuasa mogok kritikal dalam pertempuran.

Apabila anda bermain azab permainan tuhan-tuhan dalam talian maka anda harapkan pergaduhan animasi dengan gambaran kualiti tindakan setiap daripada pesaing. Juga boleh bersatu dengan kawan-kawan untuk berjuang bersama-sama menentang raksasa yang tinggi.

Apabila anda mula bermain azab talian permainan tuhan-tuhan, anda mendapat pengalaman pertempuran awal boleh dalam arena, menyewa jurulatih yang istimewa - Corus hamba. Selepas itu anda boleh pergi untuk melaksanakan pelbagai pencarian - tugas-tugas khas yang mana keuntungan watak Prestasi pengalaman, wang dan trofi. Ciri-ciri permainan ini adalah bahawa setiap usaha adalah unik, dan hanya pada keputusan pilihan peribadi anda bergantung imbuhan. Dalam senario usaha dieja beberapa pengakhiran yang berbeza, seperti dalam plot am permainan, yang tidak linear dan bergantung sepenuhnya kepada tindakan pemain.

Untuk menyertai puak yang, bermain azab tuhan-tuhan adalah lebih menyeronokkan. Arena ini boleh mengambil bahagian dalam peperangan puak-puak dan kemenangan mereka dan meningkatkan penarafan puak. Di samping itu, bersama-sama puak pergi untuk memburu raksasa khas yang membawa trofi mahal.

Membuat keputusan untuk bermain dalam azab tuhan-tuhan, anda akan menghabiskan masa yang menyeronokkan di dunia yang berwarna-warni dan unik.

Permainan dalam talian Gnev Bogov menarik dan boleh diakses kepada semua orang!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag