Goalunited

Nama alternatif: Goalunited

G oalunited online - permainan berbilang antarabangsa dalam genre simulator bola sepak.

Permainan dalam talian goalunited pelayar, iaitu untuk bermain, anda tidak perlu memasang perisian tambahan pada komputer anda. Beliau juga tidak mengutamakan satu set lengkap komputer keperluan khusus pemain, anda mesti mempunyai:

· Sebarang pelayar Internet pengubahsuaian terakhir

· Flash Player 10

Sertai dalam permainan goalunited cepat dan terdiri daripada beberapa langkah. Pertama anda perlu mengisi borang yang mudah:

· Nama pengguna Lead - di bawah nama ini akan dikenali dalam permainan, kerana permainan ini adalah antarabangsa, ia adalah yang terbaik untuk datang dengan nama-bahasa Inggeris, Cyrillic, anda bahkan tidak akan dapat masuk;

· Kata Laluan

· Menyediakan alamat e-mel,

· Untuk menerima perjanjian pengguna.

Langkah kedua - ia adalah surat yang anda mendapatkan ke akaun e-mel berdaftar anda, dalam surat yang anda terima arahan selanjutnya dan pautan ke permainan. Daftar goalunited selesai dan anda boleh mula melatih pasukan anda.

Goalunited permainan popular dalam talian di dunia - ia dimainkan lebih dua juta orang. Permainan ini mempunyai antara muka dalam 15 bahasa, jadi jika anda membuat keputusan untuk bermain goalunited, anda akan mempunyai peluang untuk berperang dengan pengurus bola sepak di banyak negara.

Dalam permainan ini anda - Pengurus bola sepak, dan tugas anda adalah untuk membawa pasukan anda ke bahagian atas talian perlawanan. Permainan mempunyai masa bermain tersendiri. Jadi, dalam kehidupan sebenar berlaku dalam tahun ini, dan dalam permainan - empat, masing-masing, akan menjadi tuan rumah empat musim bola sepak dan pemain anda akan umur juga selama empat tahun.

Apabila anda mula bermain permainan goalunited dalam talian, anda akan diberi arahan. Setiap pengurus bola sepak diberikan satu pasukan khas, maka, tugas awal anda adalah untuk mengiktiraf kekuatan dan kelemahan pasukan mereka. Untuk melakukan ini, anda akan mempunyai tempoh latihan, di mana anda akan mengetahui semua perihal tersirat permainan dan tekun melaksanakan tugas-tugas latihan, anda boleh mendapat ganjaran. Sila baca dengan teliti maklumat mengenai setiap pemain, kerana sebahagian daripada mereka mempunyai bakat istimewa yang boleh membantu anda memenangi perlawanan!

Goalunited permainan dalam talian tidak seperti permainan bola sepak yang biasa di mana anda hanya boleh membeli pemain dan perlawanan untuk bermain tanpa henti. Tidak, ini adalah permainan dengan unsur-unsur strategi. Anda akan memerlukan:

· Angkat pemainnya

· Tetapi juga mengambil kakitangan, membaca resume beliau, [_3_ ]

· Untuk memilih regimen latihan mereka sendiri, kerana pemain akan letih untuk tidur di atas bidang dan tidak terlatih tidak menunjukkan semua yang berkebolehan.

Jangan lupa untuk membuat beberapa jenis susunan pemain di padang - sebagai piawaian berkesan terhadap semua lawan, dan individu itu, dengan mengambil kira ciri-ciri dan kebolehan setiap pemain.

Juga, apabila anda bermain goalunited, maka anda akan mahu mencari penaja untuk pasukannya, menandatangani kontrak dengan mereka dan berjuang dengan pesaing bukan sahaja di atas padang bola, tetapi untuk wang dan pelanggan. Anda juga perlu membangunkan stadium mereka sendiri, kerana apa yang dia adalah, lebih banyak peminat boleh menghadiri permainan. Jangan lupa juga mengenai tempat letak kereta!

Main permainan dalam talian goalunited anda akan, yang terdiri dalam salah satu liga. Jika anda akan tinggal atas kedudukan, musim akan datang akan membawa anda satu tahap dalam liga, jika tidak - berlepas untuk bahagian yang lebih rendah. Anda juga akan mempunyai peluang untuk mengambil bahagian dalam undian Piala Liga.

Permainan ini mempunyai dua mod permainan - percuma dan premium. Dalam mod premium, anda mempunyai lebih banyak fleksibiliti untuk membangunkan pasukan mereka dan mendapatkan semua statistik.

G pendaftaran dalam talian oalunited akan menyediakan anda dengan peluang yang unik untuk menunjukkan kepada dunia kebolehan pengurus bola sepak mereka.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag