Goblin Penyimpan

Nama alternatif: Goblin Penyimpan

Goblin Penyimpan talian permainan - percuma pelayar berbilang permainan yang hebat dengan unsur-unsur strategi. Masuk ke dunia didiami oleh banyak makhluk pelik, anda membina empayar anda sendiri dan menjadi pemerintah kumpulan keseluruhan bunian, Orc, Ogres, ahli-ahli sihir. Semua makhluk-makhluk ini mempunyai salah satu jenis yang membawa keganasan, dan di tangan kanan dan tidak sampai ke puncak kuasa dan menjadi berbahaya. Permainan Goblin Penyimpan adalah sesuai untuk mereka yang mempunyai cita-cita di tepi. Lagipun, setiap pemilik bertujuan untuk meluaskan wilayah suram penjara tertakluk kepada akhirnya penguasaan dunia!

Main Permainan Goblin Penyimpan boleh jadi sesiapa. Dan ini tidak semestinya mempunyai komputer dengan parameter curam. Selepas permainan keperluan sistem berbeza kesopanan. Adakah anda memerlukan pendaftaran Goblin Penyimpan, yang akan membuka pintu kepada dunia maya yang penuh misteri. Dalam beberapa minit anda akan mengisi bentuk yang dikehendaki dengan menulis maklumat seperti alamat e-mel dan kata laluan, kemudian sahkan penerimaan anda terhadap kaedah-kaedah projek - yang anda dan seluruh profil permainan Goblin Keeper.

Kini, apabila anda memilih untuk menjadi pengguna penuh perlu menggulung lengan kita dan mula untuk merealisasikan impian mereka. Kes anda tidak mempunyai akhir! Pertama sekali, anda perlu untuk membina penjara, melengkapkan ia dengan semua yang anda perlukan untuk menjaga perlindungan terhadap lawatan tidak menentu. Sebagai contoh, untuk meletakkan perangkap tersembunyi yang akan memenuhi pengkritik, yang berani untuk melekat dalam simpanan anda. Semua yang akan berada di dalam penjara, anda sedang mencipta tangan anda sendiri. Malah saiz dan susun atur bilik boleh dipilih secara bebas. Dan untuk memberi perabot dan penginapan yang selesa untuk menggunakan bengkel khas. Dapatkan orang bawahan untuk bekerja untuk anda untuk yang baik, tidak memberi perhatian kepada kemarahan mereka. Selain itu, anda akan memastikan bahawa tidak ada orang merosakkan sekitar sebagai tuhan tengah-tengah gunung, mempunyai hak untuk mengenakan cukai ke atas penduduk. Biarkan mereka hidup nampaknya tidak madu! Menjadi tuan yang ketat, tetapi pada masa yang sama pameran itu. Tidak dilakukan maha kuasa, tidak untuk memprovokasi masalah yang tidak perlu. Percaya bahawa subjek akan lebih berkesan, jika anda boleh dihormati daripada mereka.

Perlu juga dinyatakan bahawa apa yang penting adalah proses pengekstrakan sumber. Tanpa mereka, ia hanya mustahil untuk memainkan Goblin Keeper. Terima kasih kepada ketersediaan sumber, anda boleh menghasilkan semua yang anda perlukan. Dan jika anda mendapati bahawa sesuatu yang berlebihan, jadi pergi ke pasaran gelap dan untuk mendapatkan wang. Perlu juga dinyatakan bahawa untuk saya boleh membuat bukan sahaja penduduk empayar anda, tetapi juga rakan-rakan yang, cukup aneh, tetapi dibenarkan untuk menangkap dan digunakan sebagai rabsily. Walau bagaimanapun, kadang-kadang ia adalah lebih baik untuk membentuk persekutuan dan untuk mendapatkan sokongan negara-negara jiran mereka, bukan memerah semua jus daripada mereka dan cuba untuk mendapat manfaat dengan cara melakukan keganasan.

Mengenai permusuhan dalam Goblin Penyimpan dalam talian, anda boleh membawa pertempuran dengan pemain lain daripada menyerang pemilikan asing, barang rampasan dan memusnahkan bunian rumah. Tetapi tidak jatuh ke dalam berpuas hati. Lagipun, anda adalah tujuan seseorang. Secukupnya berjaya menangkis serangan itu dalam kes serangan musuh. Untuk merasa yakin, anda perlu untuk membentuk dan melatih tentera. Dan apa jua acara perancangan, lebih baik membuat penerokaan awal. Membangunkan taktikal - salah satu aspek yang paling penting dalam permainan. Cuba fikirkan bagaimana baik ia akan menjadi untuk menang dan menentukan nasib lereng kepala lawan di hadapan anda! Utama menghapuskan makhluk-makhluk yang sedang berjuang di sebelah pihak lawan dan kemudian, sebagaimana yang mereka katakan, dalam topi!

Jika anda suka untuk mendapatkan semua yang terbaik dan bersedia untuk pergi demi mayat-mayat, anda akan suka untuk bermain Goblin Keeper. Di sini anda akan dapat malu melaksanakan dasar penaklukan, tanpa kewajipan kepada sesiapa berkongsi tidbits! Mari bertukar semua rancangan rumit anda!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag