Allah Kilang: Wingmen

Nama alternatif: Tuhan Kilang: Wingmen

Permainan tuhan Kilang: Wingmen - satu subjek ruang simulator berbilang klasik dengan berat sebelah strategik, yang melaksanakan genre MOBA itu. Dalam tindakan ini pengguna permainan digalakkan untuk menjadi pihak kepada pertempuran menarik 4x4. Anda akan diberikan kebebasan penuh semasa mencipta kapal angkasa. Hasilnya, anda boleh mengawal bangunan impian anda! Dan ini bukan semua kegembiraan yang mampu memberikan lelaki bersenjata pasukan ini. Permainan tuhan Kilang mempunyai grafik yang baik cukup. Dan jika anda masih mengambil kesempatan daripada kaca mata 3D-Oculus, jadi anda dan semua akan kelihatan seolah-olah semua yang berlaku - adalah benar! Tugas anda - untuk memusnahkan kapal musuh sebelum dia akan melakukannya dengan anda. Keunggulan dalam kes ini bermakna kemenangan. Cari kelemahan pihak lawan akan menjadi lebih mudah jika anda menjadi untuk bertindak secara harmoni dengan pasukan. Pilih untuk diri sendiri peranan yang sesuai, buat kapal yang akan sepadan dengan - dan banyak lagi!

Untuk dapat menikmati permainan ini, anda perlu Allah Kilang : Wingmen turun. Keperluan sistem begitu Pengampun bahawa ia boleh membuat sesiapa sahaja. Perkara utama - Internet, dan salah satu platform seperti PC, Mac, Linux. Memasang permainan mengambil masa yang sangat sedikit dan tidak lama lagi anda akan menyelam ke dalam peristiwa suasana menggelegak hebat.

Jadi yang anda harapkan pergaduhan dan kemenangan menggayatkan. Tetapi masih perlu bermula dengan hangar. Kerana di sini anda membuat dan memperbaiki kapal anda sendiri. Semasa permainan anda sentiasa perlu datang kembali ke sini untuk menjaga kapal itu dalam keadaan yang sesuai. Anda memilih dan kokpit, dan badan, dan penjana perisai, dan sayap, dan alat-alat khas kebolehan, dan senjata dan wayar kuasa dan motor dan banyak lagi. Kapal akan bertambah kukuh berdasarkan mata yang diperolehi. Dan mata diberi untuk penyertaan dalam pertempuran. Semua yang anda lihat adalah saling berkaitan. Lebih banyak padanan yang - maka lebih besar peluang anda.

Satu Perlawanan mengambil secara purata 12 - 16 minit. Pada masa ini, ia menjadi jelas hasil pertempuran, dan jika anda bernasib baik, anda akan dapat untuk meraikan kemenangan pasukan. Melulu menyerang kapal-kapal musuh, jangan lupa bahawa mereka juga tidak akan berdiam diri. Anda perlu mengambil berat tentang melindungi kapal anda. Selepas semua musuh hanya menunggu slip anda. Ambil banyak peluru, memilih kursus tingkah laku - dan bagaimanapun tidak membenarkan anda dengan mudah mengalahkan musuh!

Allah Kilang : Wingmen Versi demo membolehkan anda untuk menggunakan unsur-unsur yang berbeza yang tergolong dalam setiap kategori (contohnya, tebuk, penyelewengan, pencucuhan, beban, letupan). Berikut adalah beberapa perkara-perkara yang ada: peluru, serpihan, graviti, wormholes, ubah bentuk, tekanan darah tinggi, elektrik, langkah balas elektronik, perisai, laser, meriam meletup, roket. Selain itu, permainan ini melaksanakan sistem ekonomi dan sistem kemajuan. Dan penduduk persamaan yang luar biasa alam semesta tidak berbeza. Mereka yang akan bermain Allah Kilang : Wingmen , bertemu pelbagai jenis makhluk hidup. Guantris, Ar Blossoms, Manusia, Chorions - ini bukan senarai lengkap kelas. Pelbagai itu membuat permainan yang sangat menarik. Anda benar-benar permainan ketagihan, dan anda akan kembali sekali lagi dan sekali lagi untuk yang diadakan.

Semua ini manfaat dan banyak permainan lain cip menyeronokkan - adalah hasil daripada usaha pemaju belas kasihan yang mengambil berat tentang membuat masa lapang anda tidak membosankan. Sertai sekarang untuk pergi melalui banyak pengembaraan yang menarik dan melupakan masalah pilihan pekerjaan di masa lapang mereka. Kita hanya boleh berharap bahawa semua harapan anda menjadi kenyataan!

 

Bermain juga