GodsWar Online

Nama alternatif: Tuhan Perang talian

GodsWar Online - berbilang talian peranan-permainan bermain, percuma, berkat yang anda boleh bergerak dalam dunia misteri dan memegang banyak misteri Greece purba. Semua pencinta barangan antik dan sejarah permainan dalam talian purba GodsWar Online akan suka.

Sertai dalam permainan GodsWar tidak mengambil banyak masa anda dan akan menjadi sangat mudah. Anda perlu memasukkan nama akaun, kata laluan untuk mengakses permainan dan alamat e-mel yang anda akan menerima surat yang mengesahkan bahawa pendaftaran GodsWar zavershenai adalah mencukupi untuk memulakan permainan.

Perkara pertama yang kita lihat dalam permainan - ia adalah satu grafik kartun bagus. Secara umum, permainan itu sendiri dan gambar kelihatan sangat bagus, berwarna-warni dan terang, dan membuat untuk tinggal dalam permainan untuk masa yang lama.

Dengan cara itu, GodsWar - pelanggan permainan. Dan kita memberi bawah keperluan sistem minimum untuk permainan: CPU - 1 GHz RAM - 1 GB grafik kad pemecut dengan 256 MB, Windows XP sistem operasi laun, sambungan aktif ke Internet. Seperti yang anda lihat, dengan semua keindahan, permainan secara keseluruhan tidak begitu mencabar pada prestasi komputer anda.

Pada mulanya, kita perlu memilih dunia di mana kita memainkan, menakluk ketinggian baru dan mengambil tempatnya yang sah dalam tuhan. Adalah penyetempatan baik permainan, yang telah diberikan masa yang cukup. Bahasa Rusia disokong pada semua, tanpa pengecualian, pelayan permainan. Selepas pemilihan di dunia akan perlu memanggil nm pahlawan anda dan menentukan tanah airnya. Pilihan boleh dibuat antara Sparta dan Athens. Selepas ini, anda akan perlu memutuskan apa jenis pengkhususan akan mempunyai watak anda.

Secara umum, editor watak adalah sangat gembira, kerana ia berjalan dengan baik, dan bilangan opsyen untuk menukar rupa mencukupi. Malah pemain yang paling mencabar akan dapat mengoptimumkan kemunculan watak anda supaya dia kelihatan benar-benar unik. GodsWar Permainan dalam talian yang memukau kekurangan apa-apa barang-barang tambahan. Pada masa kini, kebanyakan produk industri perjudian moden sering oversaturated pelbagai elemen kadang-kadang berguna dan tidak perlu fungsi, tetapi permainan ini adalah pengecualian yang menyenangkan kepada trend ini.

Sistem Kelas juga dilaksanakan dalam permainan semudah mungkin, walaupun ini tidak bermakna bahawa ia adalah satu kecacatan pencipta permainan. Sebaliknya, kelas mempunyai baki yang besar di antara mereka, dan bilangan dan perbezaan antara satu sama lain terpaksa menghabiskan berjam-jam dalam pemikiran atas apa yang mereka memilih untuk pakar mereka. Semua yang anda perlu lakukan - adalah untuk memilih watak yang mana anda mahu untuk bermain, tetapi sepanjang anda tidak boleh hidup. Mengimbangi kelas permainan - apa permainan GodsWar Online adalah sangat bangga.

Sekarang lihat terperinci kelas diwakili dalam permainan. Imam - adalah penyembuh, menyokong mana-mana kumpulan dan sokongannya. Mag - kendaraan skrol purba dan jampi berkuasa, pahlawan, memegang tampuk keajaiban. Juara adalah pahlawan pada jarak dekat, menghancurkan bertiup lawan yang paling kuat, tetapi memerlukan bantuan rakan-rakannya, kerana dia akan mempunyai sahaja sukar.

Ramai pemain yang terkejut dengan kehadiran bot bermain permainan terbina dalam, yang secara rasmi dibenarkan pencipta permainan. Main permainan GodsWar dengan itu menjadi lebih mudah jika anda pada pekerjaan anda adalah terhad dalam masa.

Sebenarnya, antara muka itu dibuat pada tahap yang baik, pengaturcara dan pereka telah memastikan bahawa semua kemahiran dan melaksanakan aktiviti-aktiviti lain dengan selesa dan bermain GodsWar adalah bagus. Satu lagi kelebihan utama adalah yang benar-benar apa-apa antara muka menu permainan boleh didapati untuk digunakan sebagai gabungan beberapa kunci pada papan kekunci anda.

Oleh itu, ia adalah diperhatikan bahawa sistem yang dilaksanakan di dalam penjara bawah tanah permainan hanya sempurna. Satu-satunya perkara yang perlu dipertimbangkan ialah hakikat bahawa turun ke dalam penjara, anda boleh hanya apabila anda mencapai tahap yang kesembilan belas. Gerombolan raksasa dan sejumlah besar artifak penting berkaitan dan - terima kasih untuk bermain ini di GodsWar anda perlu sekali-kali makan. Nah, anda sudah berminat? Jangan berlengah, mendaftar dan menjadi penakluk dunia kuno!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag