Big Farm

Nama alternatif: Goodgame Big Farm, Big Farm Big Farm

Big Farm - ini adalah satu yang menarik berasaskan pelayar berbilang permainan tentang ladang. Syarikat Goodgame Studios telah mencipta satu cerita yang menarik dan permainan yang berwarna-warni, menjaga kepentingan pemain. Goodgame Big Farm - ini adalah satu peluang untuk belajar bagaimana untuk menjalankan pertanian mereka sendiri, untuk menjadi petani yang terbaik tahun ini, serta menyeronokkan untuk lulus masa. Saya rasa setiap pengguna lain perlu rasa Permainan Farm Besar. Di samping itu, seperti mainan yang menarik mana-mana komputer, kerana keperluan sistem paling bersahaja: Mana-mana pelayar, ketersediaan Internet, dan, sudah tentu, PC.

sebelum grand bidang menyemai dan telur mengumpul, anda perlu untuk mula membuat akaun. Untuk melakukan ini memerlukan pendaftaran dalam permainan Big Farm. Dengan frasa ini, seperti biasa, adakah anda berfikir bahawa anda perlu memasukkan banyak maklumat, gambar dan kod dengan pengesahan dalam mel... No!!! Pendaftaran Farm besar - proses minit ini yang perlu untuk memenuhi semua tiga baris:

  Pengguna
 • Imya (login)
 • Adres e pochty
 • Parol

Ostalos klik"bermain sekali"dan anda boleh terus bermain di Farm Besar!

Bayangkan bidang Eared, taman-taman mekar, tembikai, tembikai Bashtaev, kandang haiwan domestik dan burung, menggabungkan kuat dan traktor, kincir angin, hangar... - Dan itu semua milik anda, anda adalah pemilik kekayaan!!! Tangkapan? Kemudian pergi ke hadapan, kerana dalam industri ini tidak boleh duduk kembali. Farm perniagaan yang sangat menguntungkan - tetapi juga memerlukan tenaga kerja.

permainan Bagaimana berguna Farm Big:

Dlya Pertama anda perlu belajar sekurang-kurangnya beberapa asas-asas.

 1. pemilikan tanah, dan dengan itu aktivami
 2. pemilikan Rakan kongsi
 3. Obschenie, restoran-restoran, urus niaga, memegang torgov
 4. Uchastie pencarian dan melengkapkan pencarian dan dengan itu membangunkan logik, deyatelnost
 5. mental Celik kewangan
 6. Obuchenie dan torgovli
 7. Uchastie pertandingan, perintah dan aktsiyah
 8. biasa yang lain
 9. Sotrudnichestvo dan interaksi dengan igrokami
 10. lain
Ini akan membantu seorang gadis comel bernama Tessa Townsend. Ia memberitahu bahawa syarikat anda telah mewarisi dari Uncle George lama. Malangnya, tahun-tahun mengambil tol mereka, dan bapa tidak boleh menyokong ekonomi teratur. Sekarang anda mempunyai peluang untuk menjadi petani yang makmur dengan perniagaan yang menguntungkan. Untuk pertanian memerlukan dana. Wang boleh diperolehi dalam pelbagai cara:

 • Melaksanakan pelbagai pencarian, yang mana anda akan mendapat mata dan podarki
 • tahap baru
 • Dostigat, yang mana poluchish
 • Bayaran
 • Mozhno mendapatkan wang igraya
 • setiap hari
 • Suschestvuyut tugas-tugas tertentu dengan berbuat demikian, anda boleh mendapatkan zoloto
 • Nu dan paling teruk, anda sentiasa boleh membeli emas di kedai pada igry
 • tapak

Chtoby ladang berkembang dan menjana pendapatan, anda perlu segera menyemai ladang, menyiram, memusnahkan perosak dan rumpai, menuai, memproses dan menjual produk. Untuk melakukan ini, anda perlu membeli peralatan untuk pertanian pemprosesan - traktor, sevalok, Penuai. Untuk membina sistem pengairan, mempunyai hasil tuaian yang baik. Membina hangar, gudang, kilang dan pembersihan untuk pemprosesan dan penyimpanan produk. Dan sudah tentu, mengambil pekerja, kerana anda salah seorang yang tidak menghadapi beban kerja setiap hari. Begitu juga dengan penternakan haiwan domestik dan burung. Kita perlu memberi mereka makan, bersih, rumput kering, membeli makanan yang terbaik, mengumpul telur. Ia adalah perlu untuk membina kandang, ladang, pemisah, sistem memerah susu, peralatan dan juga mengambil pekerja.

Berikut adalah satu lagi masalah - tamatnya kontrak dengan restoran, kafe dan pengedaran untuk membekalkan daging yang segar dan berkualiti, tenusu dan buah-buahan dan sayuran. Perhatian perlu diambil, dan pada pertukaran barang dengan rakan kongsi dalam pasaran, dan juga pembelian varieti baru tumbuhan dan baka babi, lembu, itik, ayam dan arnab. Apa lagi yang anda harapkan apabila anda bermain di Farm Big, jadi ia adalah lanjutan daripada harta benda mereka, membeli tanah baru.

Oleh itu, dalam perjalanan permainan anda mendapatkan kemahiran pengurusan kakitangan, seorang ahli agronomi, pembiaya, belajar bagaimana untuk berjaya berdagang dan berniaga!

 

Bermain juga