Goodgame Cafe

Nama alternatif: Goodgame Cafe

Goodgame Cafe talian - permainan pelayar menyeronokkan percuma berasaskan yang menyerupai seni masakan dan perkhidmatan pelanggan menghadiri pertubuhan katering. Anda menjadi pemilik sebenar kafe, di mana orang yang berbeza akan datang dengan keinginan untuk makan dan makan padat. Tetapi tidak fikir bahawa semua tanggungjawab anda untuk memastikan yang mengikuti kerja institusi. Malah, lebih-lebih lagi, yang bertindak sebagai pengarah, anda tukang masak pada masa yang sama. Ini bermakna bahawa kawalan memasak juga akan terletak pada bahu anda. Permainan Goodgame Cafe adalah penuh dengan banyak unsur permainan, yang adalah perlu untuk memahami dalam perjalanan permainan. Ciri-ciri utama: pelbagai buku masakan kehadiran bahan-bahan untuk memasak, hiasan peluang kafe dengan cara mereka sendiri, pengguna perkhidmatan, perjalanan ke pasaran, jamuan dan lebih menghias. Bosan hanya tidak mempunyai masa! Jika anda berfikir elemen memasak anda - teruskan! Permainan Cafe - ini adalah tempat di mana anda boleh merealisasikan memanggil anda!

Sertai dalam permainan Goodgame Cafe mengambil masa yang sangat sedikit. Anda mesti masukkan nama skrin, mewujudkan kata laluan dan menghantar ke alamat e-mel. Perlu diingat bahawa pendaftaran Goodgame Cafe itu sendiri membayangkan penerimaan anda terhadap kaedah-kaedah projek. Mengenai sistem yang diperlukan keperluan boleh tenang. Permainan ini tidak menuntut kepada sumber dan anda mungkin dapat menikmati permainan dengan konfigurasi komputer purata. Gambaran - Internet dan pelayar moden. Lulus kursus latihan dan mula berkuat kuasa sepenuhnya untuk bermain Goodgame Cafe!

Jadi, anda boleh merasa yakin dalam peranan ketua kafe, mari pesanan akan berurusan dengan detik-detik permainan penting. Jadi, berikut anak panah merah dan semua arahan, anda boleh dengan cepat mendapatkan selesa dan berasa diri anda dalam peranan baru sebagai ikan di dalam air. Untuk menyediakan makanan, anda perlu resipi. Ditubuhkan untuk buku masakan itu. Mengklik dengan tetikus, anda boleh mencari senarai kursus dan komen kepada persediaan mereka. Dan jika sebelum pembukaan buku ini, klik pada plat kosong, dan kemudian anda boleh membuat hidangan yang betul. Menjaga bahawa terdapat semua bahan-bahan yang betul, senarai yang, secara kebetulan, ini diberikan pada bahagian bawah setiap resipi. Bahan-bahan akan disimpan di dalam peti sejuk dan anda sentiasa perlu menambah stok mereka. Produk yang dibeli di kedai. Untuk pergi ke dalamnya, anda mesti klik bakul dengan makanan di sudut kanan bawah skrin. Apabila anda mendapati bahawa peti sejuk penuh, ia akan menjadi lebih baik untuk menjual sebahagian daripada produk yang mereka tidak merosakkan hadiah itu. Klik pada butang dalam bentuk suatu daftar tunai, anda menjual apa yang anda adalah berlebihan.

Mahu kelihatan rapi dan institusi telah menetap di rasa anda? Sila gunakan bahagian "Interior". Kategori seperti hiasan, peralatan dan kualiti Sambungan akan membantu untuk mengubah kafe. Adakah pilih atur cukup selesa. Lagipun, sebaik sahaja anda mula melakukan ini, rakyat dan pekerja hilang dari premis itu. Iaitu untuk mendapatkan mengganggu, tidak ada yang akan. Sebaik sahaja anda telah membuat perubahan yang diingini, mata pencarian kafe akan terus berjaya. Perlu juga dinyatakan bahawa sekeping membosankan perabot tidak semestinya dibuang. Akan menjadi lebih bijak untuk menjualnya kepada mereka yang memerlukan dan mendapatkan keuntungan.

Main permainan dalam talian Goodgame Cafe Anda akan terus menonton Kedudukan mewah. Populariti bergantung kepada penunjuk ini. Jadi adalah lebih baik untuk mencuba. Selepas kafe kosong tidak mungkin untuk membawa anda kegembiraan.

Permainan Cafe membolehkan mengatur soirees, yang dipanggil jamuan. Ia perlu belajar untuk bekerjasama dengan pemain lain. Solo tarik peristiwa seperti itu mustahil. Penyediaan diperlukan untuk makan jamuan tanpa tenaga beberapa chef. Samada anda boleh menyertai seseorang yang sudah dijadualkan menyediakan satu jamuan atau jadualkan tarikh anda sendiri dan mencari rakan-rakan. Petanda baik bagi yuran kejayaan. Anda mendapatkan sejumlah mata wang permainan - kafeyningov. Jadi usaha itu tidak sia-sia!

Tempat yang berguna dalam permainan ini adalah pasaran. Ini adalah di mana anda boleh bertemu dengan pemain lain, berbual dan juga membuat rakan-rakan. Walaupun sesiapa sahaja dengan hubungan mesra, anda boleh menjemput dirinya untuk melawat dan belajar daripada pengalaman satu lagi pemilik kafe. Percayalah, ia akan menjadi sangat berguna! Pencapaian orang lain akan menjadi insentif yang hebat untuk anda secara peribadi dan menggandakan usaha untuk merangsang untuk mengalahkan yang lain.

Permainan Goodgame Café disediakan satu lagi kejutan yang menyenangkan - roda nasib. Ia berada di pasaran. Sekali sehari, anda diberi percuma memutarbelitkan ia. Anda boleh memenangi pelbagai hadiah. Sebagai contoh, dalam koktel ceri, perabot, "highlights", resipi baru, dan juga pengalaman emas.

Goodgame Cafe Mula bermain, untuk sepenuhnya menikmati kehidupan dan awam maya melakukan apa yang dia suka. Mari semua usaha nasib anda!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag