Goodgame Farmer

Nama alternatif: Goodgame Farmer

Goodgame Farmer talian - free permainan berbilang pelayar dengan grafik kartun kelakar. Ini adalah dunia yang positif di mana anda boleh mengalami banyak emosi positif. Jika anda sedang meneran pikuk bandar dan tidak bernafas, ia adalah masa untuk terjun ke dalam realiti maya, untuk kembali ke expanses tanah ladang, di mana kelancaran kehidupan menyenangkan hati mana-mana, walaupun saraf mustahil berkecai. Menguruskan ekonomi dan mengembangkan sempadan harta benda, anda berasa kenyang kampung penduduk yang hebat. Mula bermain Goodgame Farmer , anda sendiri akan memutuskan bila dan berapa banyak untuk bekerja, dan apabila hanya berbaring di atas rumput di ladang-ladang dan berjemur. Tetapi pada waktu kerja keras, anda tidak akan merasa apa-apa keletihan! Selepas proses ini akan menjadi sangat menarik!

Main permainan dalam talian Goodgame Farmer boleh sesiapa dan tidak perlu mempunyai komputer ini dengan prestasi yang tinggi. Keperluan sistem purata membuat projek yang ada. Biasa tidak ditambah dengan sambungan internet - yang semua yang anda perlu menyelam ke dalam kisah dongeng a. Sertai dalam permainan Goodgame Farmer membuat anda pengguna yang sah dan menghadiri permainan boleh berada di mana-mana masa mudah. Selain pas Goodgame Farmer pendaftaran adalah sangat mudah. Masukkan alamat e-mel, membuat kata laluan dan semak mengesahkan penerimaan anda terhadap peraturan. Sekarang dunia petani paling sejuk hadir di hadapan anda dalam semua kemuliaan itu!

Jadi, apa yang akan pemilik ladang? Anda akan bangun dan membajak bidang mereka, dan menanam pokok dan tumbuh tumbuhan berguna yang berbeza dan menternak haiwan, dan sudah tentu, untuk meraih hasil kerja mereka. Tanya apa jenis budaya ini dalam stok? Ya, sangat banyak! Sebagai contoh, pisang, plum, lemon, ceri, oren, epal, buah zaitun, dan lain-lain dan lain-lain Juga akan menjaga pengembangan ladang dan pemodenan semua proses, peningkatan keadaan haiwan peliharaan. Sebagai permainan Peladang terutamanya sosial, Perkara yang penting ialah hubungan dengan jiran-jiran. Lagipun, anda boleh di antara mereka untuk membuat musuh-musuh, dan mencari rakan-rakan yang sebenar. Belajar bagaimana untuk bekerjasama, dan kejayaan adalah dijamin kepada anda. Perlu juga dinyatakan bahawa mereka yang mengambil Goodgame Farmer bermain, peluang untuk bersaing dalam pencapaian orang-orang dari negara-negara. Berminat untuk bermain pemain di seluruh dunia!

Jangan bimbang bahawa anda akan disimpan pada banyak benda dalam satu masa, dan anda tidak akan tahu bagaimana untuk mengatasinya. Walaupun permainan Goodgame Farmer dan memerlukan menghadiri untuk banyak aspek, tetapi dia sangat setia kepada baru dan memberikan masa untuk mendapatkan. Pada mulanya, anda akan tutorial mudah yang anda dan belajar langkah asas. Selepas semuanya berjalan dgn lancar: menanam pucuk, tuaian, dagangan di pasaran, mengambil keuntungan yang sah. Perdagangan dalam permainan mempunyai tempat yang istimewa. Ia adalah melalui proses jual beli anda membuat jualan produk mereka dan mendapatkan semua yang anda perlukan untuk perkembangan lanjut. Secara kebetulan, ia adalah di pasaran dan anda akan lebih cenderung untuk berinteraksi dengan pemain lain. Jadi jangan lepaskan peluang untuk menyesuaikan memihak kepada mereka kepada diri sendiri! Pasaran - ia juga merupakan tempat di mana anda boleh mendapatkan pekerjaan untuk melaksanakan. Dan baik untuk mereka adalah pampasan sewajarnya. Anda boleh mendapatkan wang dan membantu petani lain. Untuk kerja-kerja anda, beberapa pemain bersedia untuk membayar farmadolarry. Walau bagaimanapun, jangan cuba untuk menjadi sedih tentang itu semua masa yang perlu Roach. Apabila anda mencapai tahap tertentu dalam perkembangan dan akan cukup kaya untuk membayar untuk kerja-kerja orang lain, dan akan menggunakan khidmat tentera upahan diri mereka sendiri.

Dalam pasaran ada sebuah kedai di permainan. Ia menawarkan pelbagai jenis tumbuh-tumbuhan, haiwan, baja, bangunan yang boleh dipindahkan ke ladang, dan juga banyak pilihan hiasan. Beberapa perkara yang perlu adalah berkadar terus dengan tahap. Iaitu, lagi permainan, rasa lebih yakin di dunia ini lucu.

Akhirnya ia bernilai untuk mengatakan bahawa permainan Goodgame Farmer mempunyai beberapa ciri-ciri berguna. Sebagai contoh, perbualan, galeri seni ladang, membeli hadiah, masalah sendi, dan diari peribadi yang lain. Lihat sendiri di dalam produk ini dalam talian yang cemerlang. Kekecewaan tidak terancam! Nikmati dan membiarkan anda semua bertuah!

 

Bermain juga