GoodGame Fesyen

Nama alternatif: GoodGame Fesyen

GoodGame Fesyen talian - berbilang sosial permainan flash percuma untuk kanak-kanak perempuan yang berminat dalam fesyen. Satu lagi kejutan yang menyenangkan dari studio GoodGame , yang terkenal dengan simulator hayatnya. Jika anda gemar trend fesyen dan menikmati semua yang indah, jika anda menganggap diri anda seorang wanita sejati yang tidak akan meletakkan ia di luar dan bersedia untuk memberi nasihat kepada lain yang baik-naturedly, permainan GoodGame Fesyen pasti adalah dengan keinginan anda. Kerana di sini anda menjadi trend sendiri menentukan peraturan di dunia ini tidak menentu. Pertama anda akan menjadi pemilik sebuah kedai kecil, tetapi dari masa ke masa terdapat setiap peluang bahawa ia akan bertukar menjadi suatu perbadanan fesyen yang besar. Hanya melalui usaha mereka anda mempromosikan perniagaan anda dan menarik banyak pelanggan, yang akan membuat anda fabulously kaya. Sudah tentu, rumah fesyen sendiri - impian setiap gadis. Tetapi bersabar, mempunyai banyak kerja sebelum ia akan menjadi mungkin untuk menikmati pencapaian.

Apa yang anda perlu untuk mengakses permainan - ia GoodGame Fesyen pendaftaran. Mengambil mudah. Mengisi dalam bidang beberapa (nama skrin, kata laluan, e-mel), anda menjadi pengguna sepenuhnya. Sila ambil perhatian bahawa cek dalam permainan GoodGame Fesyen memerlukan persetujuan kepada dan mengesahkan yang anda perlu dengan meletakkan kotak yang sesuai. Untuk permainan tidak rosak, pastikan komputer anda mempunyai Adobe Flash Pemain . Kepada keperluan sistem yang lain, jangan bimbang, kerana mereka tidak tinggi. Pencipta telah melakukan segala yang mungkin supaya anda bebas boleh menikmati permainan.

Kini, apabila anda mula bermain permainan dalam talian GoodGame Fesyen , anda boleh mengembangkan aktiviti ganas mereka dan lebih untuk memperbaiki dikenakan kedai mulanya tak dpt digolongkan. Kursus latihan akan menyelidiki perkara itu dan berurusan dengan komponen-komponen asas permainan. Tips bijak tidak akan mendapatkan keliru pada mulanya dan percaya pada diri sendiri. Di jalan yang menjadi banyak. Pada permulaan, semua yang anda miliki - sepasang corak, tukang jahit dan manekin yang. Adakah ia semua di dalam bilik kecil. Tetapi setelah melakukan segala sesuatu yang diperlukan, anda boleh berbangga dengan mewujudkan satu jenama global. Main GoodGame Fesyen - bermaksud kain stok dan mewujudkan pakaian, menggaji pekerja yang berkelayakan dan mengarahkan mereka untuk melakukan perkara-perkara untuk menarik pelanggan untuk mencipta dalaman mereka sendiri kedai dan mengemas kini ia kerap mempamerkan . Barangan dalaman anda boleh membeli untuk wang. Tidak perlu dikatakan, lebih banyak pelawat akan pergi dari anda dengan beg membeli-belah dimuatkan, lebih besar akan menjadi peluang anda. Belajar bagaimana untuk memberi motivasi kepada fesyen membuat mereka tawaran mereka tidak boleh menolak - dan silap mata. Perniagaan anda akan berkembang dan meningkatkan jualan.

Cuba fikirkan bagaimana bagus untuk menjadi trend a. Rasa bahawa anda adalah sama dengan berjuta-juta anda akan tahu apa jenis perasaan apabila di belakang tumbuh sayap. Dan anda boleh mengalami semua itu, baru bermula GoodGame Fesyen bermain! Permainan fesyen - ia banyak emosi yang menyenangkan dan kemungkinan benar-benar tidak terhad. Mahu berada di Chanel yang terkenal di dunia dan Dior? Tiada anda tidak melarang! Keutamaan utama betul dan butik anda akan melawat bukan sahaja rakyat biasa tetapi juga bintang.

Jangan terlepas keseronokan berbual dengan pemain lain. Melawat kedai-kedai pesaing untuk melihat bagaimana mereka semua ditempatkan semula. Dan mungkin dalam salah satu lawatan ini, anda akan mempunyai satu lagi idea yang bijak. Juga di kalangan pengguna terdapat banyak orang-orang yang menjadi rakan-rakan, dan sokongan yang tidak menghalang sesiapa lagi.

Permainan Goodgame Fesyen sedang menunggu untuk anda! Pelajaran ini juga menerangi masa lapang anda! Kita hanya boleh berharap anda suasana yang baik dan banyak senyuman!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag