Goodgame Galaxy

Nama alternatif: Galaxy

Permainan Goodgame Galaxy - penyemak imbas percuma strategi berbilang berasaskan. Ia adalah simulasi ruang, di mana anda menjadi komander stesen ruang maya yang baru. Pendaftaran Goodgame Galaxy membawa anda jauh ke angkasa lepas, di mana anda boleh merasai penjelmaan impian zaman kanak-kanak, kerana sekarang anda seorang angkasawan yang sebenar! Tetapi menguruskan stesen sendiri - ia bukan semua yang menarik menawarkan permainan yang hebat Galaxy. Jika anda berjaya mewujudkan asas yang kukuh, dengan masa anda akan dapat untuk menakluk galaksi dan berasa sini sarjana penuh!

Untuk dapat bermain di Galaxy, anda hanya memerlukan sebuah komputer dengan lanjutan daripada purata Display konfigurasi 800 × 600 piksel, akses Internet dan pelayar moden. Sertai dalam permainan Galaxy mengambil masa yang sangat sedikit. Anda perlu memasukkan alamat e-mel, membuat kata laluan dan klik "Main secara percuma". Dengan menghasilkan akaun, anda dengan ini menerima terma-terma perjanjian. Permainan galaksi kini boleh didapati untuk anda!

Pada permulaan, anda akan bertemu dengan pembantu peribadi, yang akan memberitahu di mana untuk bermula. Pertama kali di pangkalan anda ia ditetapkan, jadi anda dengan selamat boleh membesar tanpa rasa takut serangan. Anda diberi masa tertentu untuk membina sebuah unit kediaman, dan di mana anda boleh meletakkan penduduk. Membuka "Pembinaan" Anda boleh meletakkan unit kediaman di tempat yang betul. Sekarang pergi ke Missy, iaitu untuk mengumpul orang. Lagipun, anda sendiri tidak akan dapat melaksanakan operasi yang berbeza, dan berjaya dalam penaklukan yang akan datang. Anda kemudian membina sebuah reaktor nuklear. Tenaganya diperlukan untuk menjalankan fungsi-fungsi penting sokongan hidup seluruh harta benda anda. Sekarang anda telah meletakkan asas bagi stesen angkasa, masa untuk membina sebuah pusat penyelidikan. Kerana dengan cara ini anda akan membuka kunci pencapaian baru sains dan teknologi. Dan kini datang masa untuk meneroka teknologi futuristik. Mengapa tidak memulakan, sebagai contoh, dengan tahap pertama pistol laser? Kemudian pergi dan pistol plasma, dan EMP pemancar dan Railgun pistol dan ion beamer. Semua ini meningkatkan kelemahan pangkalan data anda, dan anda berasa lebih yakin.

Sejak Goodgame Galaxy bermain melalui peringkat anda akan, dari masa ke masa, kemungkinan yang lebih luas daripada mulanya. Mencapai tahap ketiga, anda sudah boleh membina sebuah kilang untuk pengeluaran kapal, yang kemudiannya akan digunakan dalam serangan itu. Pembuatan kapal untuk menjadi diri sendiri. Dan lebih baik untuk menjadi rajin - ini bergantung sangat pada! Apabila kapal siap, anda adalah ketua armadanya akan menyerang. Itulah di mana keseronokan bermula! Buka Peta sektor dan menyerang pangkalan musuh yang pertama. Ambil sekurang-kurangnya Goroksov. Mengapa tidak membawa mereka di kalangan chickie?

Ia adalah bernilai menyebut bahawa semasa pelaksanaan misi masing-masing bergantung kepada sesuatu anugerah. Melakukan satu pekerjaan, anda mengambil kedudukan dan sekali lagi memulakan kerja baru. Dengan mewujudkan asas anda dan meluaskannya daripada sumber-sumber galaksi, anda boleh berfikir tentang untuk memperoleh rakan-rakan yang baik. Sekutu ketersediaan ketara mengukuhkan kedudukan anda dalam dunia Goodgame Galaxy dalam talian. Bersama-sama anda pasti akan dapat melaksanakan rancangan mereka dan memerintah galaksi!

Seperti yang anda bermain Galaxy permainan, mengambil bahagian dalam pertempuran itu, anda akan mempunyai peluang besar untuk memaparkan taktik mereka. Apa teliti akan merancang bergerak anda, lebih banyak terpengaruh akan berlaku. Pergi untuk itu! Semuanya di tangan anda!

Dear mencabar, berwarna-warni, kaya, projek dinamik Goodgame Galaxy lama pengalaman yang paling menyenangkan! Cubalah pengalaman mereka sendiri! Mari kejayaan mengiringi semua urusan anda! Nikmati! Nikmati!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag