Goodgame Gangster

Nama alternatif: Goodgame Gangster

Goodgame Gangster talian - permainan sosial percuma strategi berbilang berasaskan pelayar. Tindakan menarik daripada syarikat Goodgame Studios dengan mendalam pemikiran keluar plot, grafik berkualiti tinggi, pemilihan besar permainan tindakan dan sejumlah besar pelbagai perkara-perkara kecil yang membantu dengan berkesan membawa satu pergaduhan yang tidak dapat dilupakan. Bermula bermain Goodgame Gangster askar biasa yang mudah, anda akan menjadi bertambah baik kedudukan mereka sehingga sehingga mereka sendiri tidak menjadi Kelly yang sama, yang akan membawa nasib anda pertama. Tetapi jika masa yang memberi arahan belum lagi datang, mempunyai peluh yang baik untuk setia melaksanakan segala tugas yang diberikan kepada anda pemimpin. Dan membiarkan kehidupan mafia pengembaraan berbahaya dipenuhi dengan menggelegak, pada masa yang sama ia adalah menarik, dengan rasa kegembiraan yang sebenar dan kebebasan tindakan. Mereka yang peduli untuk mengikut peraturan kehidupan yang sebenar dan yang keinginan permainan serba membolehkan Goodgame Ganster pasti akan merasai, kerana penjenayah resah melakukan apa yang mereka mahu di sini. Anda akan perdagangan di pasaran gelap, menyebabkan pertarungan pemain lain untuk mengambil bahagian dalam peperangan geng besar, pendapatan emas dan membelanjakannya dengan keseronokan untuk membeli barangan dari senjata maut yang besar. Ayuh! Cek Goodgame Gangster menunggu untuk anda dan bersedia untuk membuka dunia jenayah yang menakjubkan dalam semua kemuliaan itu!

Jangan bimbang tentang itu anda tidak boleh bermain Goodgame Gangster dari komputer anda. Walaupun PC anda tidak mempunyai tetapan yang tinggi, anda masih selamat boleh meneruskan permainan, kerana keperluan sistem untuk permainan lebih daripada sederhana. Internet Plus tidak - dan bahawa anda telah menjalankan sekitar jalan-jalan permainan dengan pistol di tangannya! Dan untuk membuat akaun baru, ia tidak mengambil banyak masa. Saya menyemak dalam permainan Goodgame Gangster dua peringkat. Pertama anda perlu membuat watak yang adalah untuk memilih rupa, jantina, nama dan kelas. Selepas meneruskan untuk mengisi bidang seperti alamat e-mel, kata laluan, dan memilih permainan dunia yang dikehendaki. Pada akhir pendaftaran kaedah-kaedah persetujuan dengan menandakan dan boleh keluar dari perbuatan jahat mereka.

Pemain bersatu dalam keluarga, yang diketuai oleh godfathers. Apabila anda memasuki ke dalam keluarga, anda menjadi seorang askar. Lama kelamaan, boleh mendapat ke atas. Peringkat-peringkat seterusnya dalam kerjaya anda akan bertaraf Capo. Capo disediakan untuk tindakan itu: serangan melancarkan, serangan pendaftaran / pertahanan, pengorbanan - bulion emas. Kemudian anda boleh mendapatkan dari Kelly untuk meningkatkan consigliere. Ini tajuk tanpa mengambil peluang yang sebelum kamu, menambah tanggungjawab berikut: untuk mengusir Capo dan Askar menurunkan Capo meningkatkan Soldatov, menjemput pemain untuk berurusan dengan membeli bonus (Tunai / Exp). Bagaimana anda akan mendapatkan kenaikan dalam hierarki - perniagaan anda, perkara utama - hasilnya!

Permainan Play Goodgame Gangster Anda akan menggunakan pelbagai mata pelajaran. Daripada jenis senjata yang ada: badan perisai, pelbagai pemandangan (teleskopik taktikal, pemandangan teleskopik inframerah dan laser), asap, bom tangan menyebabkan pengsan, dinamit TNT, membuang pisau, rusuhan perisai polis dan banyak lagi. Untuk membantu tentera dan menyediakan kit perubatan, yang termasuk pembalut, pil, dan kebaikan lain. Terdapat beberapa perkara yang berguna seperti jubah penyamaran, penyamaran, dan sensor nadi lain. Selain meminjam watak mesti menggunakan kuasa makanan mereka sendiri, iaitu, kopi, jus, lobak merah, mi, bar coklat. Kepelbagaian itu membuat permainan yang kaya dan menarik.

Tetapi untuk berjaya dalam pertempuran tidak cukup untuk menyimpan pada semua mata pelajaran yang dinyatakan. Sejak watak mempunyai ciri-ciri tertentu, maka untuk meningkatkan peluang untuk menang, parameter ini perlu dipam. Pertama, kita perlu memberi perhatian kepada tiga ciri-ciri utama - nasib baik, ketabahan dan ciri-ciri berjuang. Akhir bagi setiap kelas adalah khas: untuk Gopnik - kuasa untuk penipu - ketangkasan dan taktik untuk - kecerdasan.

Dengan cara itu, kelas-kelas sendiri nampaknya tidak di kalangan mereka. Sejak permainan Goodgame Gangster menyediakan pada permulaan untuk membuat pilihan antara tiga kelas yang disediakan, anda perlu tahu yang yang. Jadi pencuri sangat berbahaya dan sering ingin menyerang kembali, walaupun mereka tidak berfikir banyak tentang bagaimana tindakan mereka adalah jujur. Selain itu, mereka benar-benar dapat mengelakkan hits musuh. Taktik, tidak seperti serangan perompak mencerminkan baik, tetapi begitu juga dapat mengira serangan mereka sendiri yang lawan mendapatkan bilangan maksimum sebatan. Tetapi samseng dibezakan oleh ketabahan mereka dalam peperangan. Iri hati ketahanan mereka setiap. Malah yang paling melelahkan memerangi mereka atau apa-apa. Anda boleh memilih seseorang yang, pada pendapat anda, kejohanan vyborot yang paling sesuai dan bertujuan di dunia ini keras! Mengapa tidak anda menjadi Kelly berpengaruh?

Berimanlah kekuatan anda - dan semua benar! Jangan lepaskan peluang ini untuk menunjukkan off! Nasib baik!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag