Perang Bandar

Nama alternatif: Perang Bandar

Perang Bandar online - percuma berasaskan pelayar MMORPG strategi, plot yang menggambarkan peristiwa sebenar hari ini. Ini simulator pertempuran di mana anda perlu berjuang untuk terus hidup, bukan sahaja menunjukkan kekejaman, dengan menggunakan apa-apa hujah yang kuat sebagai genggaman dan menunjukkan kepintaran luar biasa. Bermula untuk bermain dalam peperangan bandar, anda boleh menyerang pemain lain, membuat rompakan berani lulus rakyat untuk turut serta dalam tawuran massa, kedai lawatan dan restoran dan juga memulakan perniagaan mereka sendiri. Dan jika anda membuat keputusan untuk menyertai puak, maka kemungkinan anda akan lebih besar. Dapatkan sekurang-kurangnya, sebagai contoh, pertempuran wilayah menarik mengambil bahagian di mana anda boleh dengan rakan-rakan anda. Jika hidup bergelora dengan selera anda dan idea penubuhan pasukan itu tidak hanya datang ke fikiran - Perang Bandar permainan pelayar dicipta hanya untuk anda!

Muat turun dan pasang tidak perlu. Anda boleh menikmati pengembaraan yang menarik betul-betul di tetingkap pelayar. Apa yang diperlukan untuk dapat memasuki permainan - rekod Perang Bandar. Daripada keperluan sistem utama yang akan dipasang Adobe Flash Player. Parameter yang tinggal adalah rendah, jadi turun dan konfigurasi komputer purata. Proses pewujudan akaun tidak mengambil masa. Anda perlu memilih pihak mana yang anda mahu bermain Perang Bandar. Anda boleh menjadi seorang penyokong Akta, atau masukkan geng dirujuk sebagai huru-hara. Selepas ini, masukkan nama permainan, alamat e-mel dan kata laluan. Sekarang anda boleh tekan "Play" dan terjun ke dalam peristiwa yg cepat sekali peristiwa gila.

Oleh kerana penduduk bandar yang luar biasa dibahagikan kepada dua kumpulan, perlu lebih baik yang mengetahui mereka. Kuasa yang sah melawan jenayah, tetapi kadang-kadang mereka tidak menentang untuk tunai di atas rakyat jujur. Mereka juga sering terlibat dalam penipuan perniagaan lain, yang sendiri membawa pendapatan yang baik. Kumpulan-kumpulan jenayah Jumlah mengganggu wakil-wakil undang-undang, kerana bagi mereka, serangan dan rompakan - satu perkara biasa, ia adalah apa yang mereka bernafas. Sesiapa yang anda menjadi, sebelum serius boleh menjalankan perniagaan mereka, perlu menjalani perlawanan ujian automatik. Oleh kerana itu anda selesa dan memahami prinsip sistem pertempuran. Selepas itu anda boleh mula mengepam ciri-ciri mereka dan melibatkan diri dalam duels dengan pemain sebenar.

Kejayaan dalam peperangan bergantung bukan sahaja kepada nasib, tetapi juga kepada faktor-faktor seperti ciri-ciri watak. Yang lebih baik dipam kesihatan, kekuatan, ketahanan, ketangkasan, tindak balas - lebih banyak peluang untuk mengalahkan musuh. Juga memberi perhatian kepada perbezaan dalam tahap saingan yang berpotensi. Juga menonton bagi apa-apa langkah sebagai bekalan tenaga. Tanpa simpanan tenaga mustahil untuk bermain dalam talian Perang Bandar, kerana anda tidak meminta sesiapa untuk menyerang. Tenaga yang hilang dapat dipulihkan dari masa ke masa, tetapi anda boleh mempercepatkan proses ini dengan mengambil kuasa.

Setiap kemenangan membawa anda pengalaman diwarisi dan wang. Tetapi menghabiskan dana terkumpul akan dan di mana, dan apa yang. Permainan TownWars menawarkan akses kepada butik dan pusat membeli-belah di mana anda boleh membeli peralatan, senjata, pakaian, dan pelbagai aksesori. Juga mencari Center mempunyai restoran di mana anda tidak melihat diri sebagai peguam dan Criminologists. Di samping itu terdapat sebuah kedai DIY, yang terletak di lokasi-lokasi Kawasan Perindustrian. Di sini dibeli lukisan diperlukan untuk pengeluaran. Semua yang akan mendapat di kedai dan butik dengan Tahap pencapaian 10 boleh diperbaiki dalam Bengkel.

Perang Bandar permainan dalam talian mempunyai satu lagi ciri - pembangunan perniagaan. Pada permulaan khemah anda berdiri dengan anjing panas. Walaupun ia adalah kecil, tetapi masih syarikat dan untuk membuat keuntungan untuk menjalankannya. Membangunkan dan lelaki yang kaya, anda akhirnya mengambil alih syarikat lain, memperbaiki apa yang sudah memiliki, akan dapat mempercepatkan pengeluaran. Terdapat empat tahap kedai runcit dan selepas hotdog diikuti Souzpechat, jus, air dan ladu. Availability perniagaan tidak bergantung kepada apa lagi yang pada peringkat.

Akhirnya ia bernilai untuk mengatakan bahawa Urban Wars permainan menyediakan mengaktifkan senarai teknik berguna. Teknik yang diperolehi di restoran untuk CRP, atau diekstrak di Institut pada zon perindustrian. Berikut adalah sembilan teknik yang sangat berguna semasa berperang: anggaran beliau, Misa, darah untuk darah, penyembuhan, Counterstrike, Pukullah helah sneaky teknik dahagakan darah dan Combo.

Untuk menilai potensi permainan anda hanya apabila zasyadet diri mereka untuk permainan. Cubalah - dan anda akan menyukainya! Nasib baik!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag