Gothic 2

Nama alternatif: Gothic 2

Permainan Gothic 2 adalah permainan komputer tiga dimensi, di mana tindakan berlaku pada orang yang ketiga. Permainan ini adalah kesinambungan daripada bahagian pertama Gothic.

Muat turun Gothic 2 dari laman web rasmi permainan atau pra pesanan cakera permainan. Juga memuat turun permainan Gothic 2 boleh berada di mana-mana laman lain yang menyediakan akses ini.

Peristiwa di permainan Gothic 2 membangunkan beberapa minggu selepas tindakan itu berlaku di bahagian pertama Gothic.

Dalam permainan komputer Gothic 2 Watak anda boleh memilih salah satu arahan

1) Paladins - mempunyai senjata huru-hara dan Runes (kemusnahan atau pemulihan). Perintah terutamanya Palladino Tuhan Hagen. Paladins terletak di Horinise.

2) Mages Kebakaran - adalah penduduk biara yang Tidak Bersalah. Archmage adalah bulatan Pirokar kebakaran.

3) Mercenaries - boleh digunakan sebagai senjata huru-hara dan jauh. Bagi mereka untuk belajar sihir adalah bernilai lebih daripada paladins atau Ahli Sihir. Mereka terletak di sebuah ladang Onar. Lee - kapten upahan ini. Kemudian dia menjadi naga pemburu.

Semua kelas ini sepanjang permainan akan dibahagikan kepada subkelas. Bahagian ini akan datang daripada pembangunan kemahiran dan kebolehan watak.

Dalam permainan yang menarik Gothic 2 senjata dibahagikan kepada:

1) Senjata Melee - dua tangan dan Satu-Menurunkan ia (pisau, pedang, kapak).

2) Senjata ranged - adalah panah, busaran silang.

Gothic 2 permainan, yang dibahagikan ke dalam bab-bab. Permainan ini hanya mempunyai enam bab, setiap yang berlaku tindakan mereka dan wira baru

1. Ancaman - ini adalah bab pertama, yang mendapati misi pertama. Bab ini tidak berlaku peristiwa yang serius. Bab terdiri daripada penyelidikan, mesyuarat dengan rakan-rakan, meningkatkan kemahiran dan pengalaman pembangunan. Objektif utama bab ini adalah untuk tidak kehilangan semua kemahiran mereka.

2. Kembali ke koloninya - bab kedua, yang anda akan perlu persediaan yang baik dan banyak kesabaran. Dalam bab ini, anda tidak benar-benar memenuhi aksara mesra, yang paling penting dalam cara anda akan menghadapi musuh-musuh yang akan memberikan anda perlu melarikan diri atau mempertahankan.

3. Mata yang tidak berdosa - ini adalah bab ketiga, yang akan menjadi sejumlah besar quests rumit. Pertempuran dalam bab ini tidak akan benar-benar berlaku.

4. Memburu Dragons - ini adalah bab keempat, yang penuh dengan peperangan. Sepanjang bab ini, anda akan perlu sentiasa terlibat dalam pertempuran dengan musuh-musuh, naga.

5. Berlepas - bab kelima, yang banyak masa anda perlu belanjakan untuk siasatan, perbualan dan unraveling tipu daya.

6. Halls Irdorata - ini adalah yang terakhir, bab keenam, di mana anda perlu menghadapi musuh-musuh yang paling berkuasa, tetapi kerana pengalaman dan kemahiran mereka, anda mengendalikan mereka.

Justeru, jika anda berminat dengan keterangan, memuat turun permainan Gothics 2 anda boleh di mana-mana tapak yang menyediakan akses ini.

Membangunkan kemahiran watak anda, mendapat pengalaman dan kekalahan musuh. Buktikan kepada semua orang bahawa anda mampu untuk mengalahkan semua penjahat dan mencapai matlamat.

Permainan Gothic 2 Malam Raven tidak akan meninggalkan acuh tak acuh mana-mana pemain!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag