Gothic 3

Nama alternatif: Gothic 3

Permainan Gothic 3 adalah permainan komputer di mana tindakan itu terjadi selepas peristiwa bahagian kedua Gothic. Tindakan dalam permainan yang dibangunkan di tanah besar Midland. Di sini anda perlu memilih pihak yang baginya anda bermain, daripada pilihan anda bergantung kepada hasil peristiwa.

Muat turun 3 Gothic anda boleh di laman web rasmi permainan atau pada mana-mana laman lain yang menyediakan akses ini. Juga permainan komputer Gothic 3 anda boleh muat turun melalui torrent, Fail Downloader yang popular.

Gothic 3 permainan menawarkan tiga pilihan untuk permainan yang berlalu:

1) Bagi yang Tidak Bersalah - dalam kes ini, anda mengambil sisi pemberontak. Kem-kem mereka terletak di seluruh benua, dan mereka berperang dengan Orc. Mereka mengambil tanah mereka dan matlamat mereka untuk mengembalikan mereka.

2) Bagi Beliara - dalam kes ini anda mengambil tepi Assassins. Ia adalah orang yang sangat kaya. Mereka dianggap pahlawan yang sangat baik memiliki pelbagai jenis senjata di wilayah mereka adalah arena yang terbaik untuk pertempuran.

3) Bagi Adanosa - memilih Adonasa, anda mengambil tepi Orcs. Dalam permainan Gothic 3 Orcs adalah kaum yang suka berperang, yang mahu merebut semua tanah itu. Mereka berusaha untuk menangkap bandar selepas bandar.

Juga dalam permainan Gothic 3: Gods Dilaknat mempunyai pecahan lain (kecil):

1) Nordmartsy - adalah penduduk tanah Nordmar. Mereka menganggap pahlawan halus dan tukang besi. Saya ajaib mereka ditangkap Orc dan mereka sedang melakukan semua yang mungkin untuk mendapatkan bahagian belakang. Di laman ini Watak anda boleh mendapat pengetahuan yang berguna, seperti bagaimana untuk menjalin senjata.

2) Wanderers - orang-orang yang mendiami Myrtana hutan. Mereka suka alam semula jadi dan benci Orc, yang dalam perjalanan semua dimusnahkan. Pemimpin-pemimpin mereka adalah Druid yang hanya tahu bahasa alam. Hanya Druid boleh mengajar sihir watak anda.

3) Nomads - orang-orang yang tinggal di padang pasir. Mereka menyerang karavan, lombong dan hamba telah pembunuh.

Sebelum permainan, anda akan membuka atau menutup pencarian yang berbeza, akan muncul dalam suara penyelesaian tindakan tertentu. Dan juga anda akan bergantung kepada apa yang watak-watak anda berkawan dan yang musuh.

Di-Permainan Gothic 3 senjata dihasilkan nordmartsy. Mereka sama ada watak boleh belajar kemahiran ini.

Dalam permainan komputer Gothic 3: Gods Forsaken wilayah dibahagikan kepada tiga kawasan:

1) Nordmar - rantau ini bersalji dengan iklim yang keras.

2) Varant - ia sebuah kawasan panas, padang pasir yang kukuh.

3) Myrtana - ini adalah kawasan yang paling indah terletak di kawasan-kawasan hijau semua, hutan. Ia penuh dengan air terjun yang indah dan sungai-sungai.

Dalam bahagian ketiga permainan, anda akan mendapati Gothic sistem tempur baru. Aktiviti yang akan hanya bergantung kepada anda. Anda juga akan bertemu dalam perjalanan seratus watak-watak baru dan melihat apa yang dunia permainan yang besar.

Anda perlu melaksanakan sejumlah besar pencarian kompleks dan mudah. Juga ambil perhatian bahawa bergantung kepada pilihan anda berakhir.

Selami dunia yang luar biasa Gothic 3, yang akan memperkenalkan anda kepada watak-watak baru, haiwan, raksasa dan menghantar anda dalam perjalanan yang menarik.

Cari dunia ini!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag