Daging

Nama alternatif: Goviadina

Melihat hari ini dengan permainan yang sangat menarik dan luar biasa, di mana semua orang akan dapat menonjol daripada kumpulan itu - online lembu betina Daging permainan dan steers persaingan. Ini permainan yang berasaskan pelayar di mana anda boleh pergi pada tarikh untuk membangunkan pikap kemahiran mereka.

Sebelum anda tergesa-gesa ke dalam pertempuran, untuk menentukan apa yang kita perlukan untuk menenangkan permainan, dan kita perlu sedikit - komputer dengan akses Internet dan pelayar dengan kemas kini dipasang dan sedikit masa. Yang penting, kita perlu mendaftar.

Daging Permainan Online menyokong pendaftaran dengan bantuan banyak rangkaian sosial. Sertai dalam Daging permainan tidak akan membawa anda lebih daripada banyak masa. Anda boleh memilih jantina watak anda, maka mesti masukkan data pendaftaran minimum
- bukan nama sebenar - login
- mencipta kata laluan yang
e-mel

Говядинаонлайнрегистрацияпозволяет igrucherez anda pergi ke salah satu rangkaian seperti YouTube, FaceBook, Facebook, My World. Permainan ini dibangunkan dan senarai lengkap rangkaian sosial anda boleh lihat di laman web rasmi beliau.

Dan serta-merta selepas anda hadir di dunia ini penuh dengan cinta dan pengembaraan erotik. Pendaftaran pada daging lembu ini hampir selesai, kini anda perlu berkenalan dengan permainan itu sendiri.

Adakah bermain Daging tanpa latihan? - Ya, tetapi masih bernilai membaca, bertanggungjawab untuk apa satu atau satu lagi ciri.
Ciri utama Pengujaan. Keseronokan lebih dalam watak anda, lebih tinggi shansypobedit anda dan meletakkan pada bilah, atau sebaliknya meninggalkan letih. Apabila anda kehabisan keseronokan, anda kehilangan.
Rintangan - menentang kepuasan rakan kongsi dan membantu anda menyimpan pengujaan anda, manakala lawannya akan berbelanja.

Kuasa analog Kepuasan - menunjukkan berapa banyak keseronokan anda boleh menangkis pasukan lawan.
Grace membenarkan anda untuk musuh mengelak dan tanpa kemudaratan kepada keseronokan untuk menghabiskan serangan mereka. Ketepatan tidak akan membenarkan walaupun penduduk paling dexterous dan lincah Govyadinska menghindari anda.

Buynost memberikan anda peluang untuk menanam, menghabiskan kepuasan berganda! Ia membolehkan anda untuk membuat penghargaan kritikal dan akan mengalahkan Pengujaan musuh.
Kesejukan akan membantu anda untuk tidak mendapat kepuasan berganda bagi serangan tunggal. Govyadinaonlaynispolzuet mata wang permainan - susu, mutiara, emas dengan bantuan daripada mereka yang anda boleh membeli apa-apa daripada penawar meningkatkan kekuatan anda dengan pakaian baru di butik bergaya yang hanya mencairkan steers tenang dan lembu betina di sekeliling.

Daging permainan dalam talian mempunyai banyak tempat-tempat yang pelik di mana keseronokan, seperti lawatan rumah, di mana yang paling menarik dan kompleks tidak menentu Dating itu, butik di mana anda boleh membeli barang VIP yang mempunyai pemain yang paling pemain alat musik daripada bidang di mana anda boleh berehat, Remajakan rumput menggigit.
Juga, semua direkodkan di dalam perangkaan lawatan, kejayaan anda. Anda boleh menyertai kumpulan itu - di mana anda akan menggoda lembu betina, lembu dan menang dengan bantuan kakak anda.

Setiap pemain mengambil bahagian dalam gambar Kedudukan solo pemenang harian yang disiarkan di halaman rumah. Main onlaynigru Daging dan mudah. Anda boleh memutuskan dari raboteiliotdohnut slozhnoyzadachi di rumah. Untuk chtobyigrat Daging anda perlu mengkaji beratus-ratus halaman arahan, dan plot adalah mudah dan menghiburkan.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag