Granado Espada: Call of Destiny

Nama alternatif: Granado Espada, sion Takdir

Hari ini anda akan perjalanan ke dunia yang penuh dengan pengembaraan dan escapades kerana Granado Espada: Hubungi of Destiny permainan dalam talian dalam semangat abad XVII romantisme. Pertempuran menarik dalam permainan ini bertukar menjadi penyamaran berdarah. Katakan anda dilindungi dari kepala ke kaki dengan perisai logam, tetapi juga fesyen masa-masa anda tidak boleh bersaing. Wira Dihiasi permainan mengisi pakaian yang subur di masa-masa sebagai kutang atau pakaian wanita yang besar. Dalam cerita pemain dihantar untuk menyiasat benua khayalan baru ditemui (tanpa hadir boleh meneka bahawa ini adalah Dunia Baru). Bersama-sama dengan mata menangkap grafik, pendengaran anda akan mencumbu muzik instrumental klasik, yang hanya menyumbang kepada jumlah keasyikan ke dalam dunia pengembaraan yang menarik.

Untuk permainan Granado Espada: Call of Destiny keperluan pelanggan permainan, yang boleh dimuat turun di laman utama Granado Espada. Keperluan sistem untuk permainan kelihatan seperti ini:

Sistem Operasi: Windows XP, Windows2000, Windows Vista

Minimum: Pentium III 1GHz, RAM 512MB, VGA GeForce2 MX400 64MB, DirectX 9. 0C

Optimum: Pentium 4 2 GHz, RAM 1GB, VGA GeForce FX 4Ti / Radeon9000, DirectX 9. 0C.

Tanpa halangan untuk terjun ke dalam dunia pengembaraan anda perlu sambungan internet yang stabil, mana-mana pelayar yang mudah dan lihat dalam permainan Granado Espada: Call of Destiny, yang tidak akan sukar untuk lulus. Pertama, dalam "Pendaftaran" seksyen anda perlu memasukkan data permainan baru anda

1. anda login - berfikir nama yang dikehendaki karakter yang anda bermain.

2. kata laluan permainan baru.

Kemudian tekan "Enter" dan menerima mesej mengenai sambungan berjaya kepada pelayan permainan.

Mei perlu menunggu untuk beberapa waktu jika pelayan terlebih beban, kerana dunia Granado Espada sudah mempunyai ribuan peminat. Jadi permainan Granado Espada: Call of Destiny dalam talian memerlukan sedikit masa untuk beban. Untuk mendaftar Granado Espada: Call of Destiny dan semua but lain dalam permainan telah cepat dinasihatkan untuk mematikan semua program pada komputer anda, terutamanya Muat naik fail lain dari internet (pelanggan torrent dan muat turun). Juga di server permainan yang profilaksis mingguan. Tentukan aktivitinya boleh status penunjuk pelayan yang ada di halaman utama laman web ini - di sudut kanan atas.

Apabila sambungan kepada pelayan permainan Granado Espada talian berpuas hati, anda akan digesa untuk memasukkan nama keluarga maya anda. Nama ini akan aktif untuk semua watak-watak yang berada dalam lokasi dalam akaun anda. Perubahan nama memerlukan anda untuk mengeluarkan semua watak-watak lama, jadi berfikir dengan teliti sebelum memilih.

Apabila pendaftaran selesai anda memulakan pengembaraan yang membuka untuk anda permainan dalam talian Granado Espada: Call of Destiny. Perlawanan pertama membawa anda ke berek. Mereka adalah asas bagi watak-watak anda. Anda sedang membina wira mereka dunia Granado Espada dan membentuk kumpulan pertempuran tiga watak. Dalam usaha untuk mencipta watak baru dalam permainan Granado Espada: Call of Destiny talian sentiasa tekan "Buat watak."

Main permainan Granado Espada: Call of Destiny dalam talian dan membina parti anda, anda akan keluar dari ciri-ciri kelas seperti

1. Pahlawan: dikurniakan dengan kekuatan fizikal yang besar. Perisai huru-hara yang kukuh dan terima kasih boleh bertahan cukup lama. Oleh itu adalah perlu untuk menggunakan kelas ini untuk menampung semua yang lain, yang menyerang dari jauh.

2. Musketeer: Senjata Api pakar dalam panjang kemusnahan, yang boleh diubah suai.

3. Pengakap: detasmen tambahan bertujuan untuk penyembuhan, menguatkan sekutu menggunakan ramuan dan melemahkan musuh perangkap.

4. Mag: memberi tumpuan kepada permohonan mantra kerosakan besar-besaran dari jauh berselindung di sebalik sekutu. Boleh menghabiskan musim "pengangkatan" dan menjadi kebal kepada huru-hara.

5. Elementalist: ahli silap mata serba boleh yang memandu elemen boleh memohon kerosakan besar-besaran, serta mendorong mantra perlindungan ke atas tentera bersekutu. Kelemahan - pertahanan yang sangat lemah.

Seperti yang anda lihat, setiap kelas mempunyai ciri-ciri sendiri, kekuatan dan kelemahan. Permainan dalam talian Granado Espada menyediakan bagi anda untuk memilih nama dan jantina watak. Pertama, anda hanya boleh membuat satu watak, tetapi selepas melalui beberapa misi latihan mudah anda membuat beberapa lagi. Semakin lama anda bermain permainan dalam talian Granado Espada: Call of Destiny, lebih banyak aksara yang baru dengan kebolehan yang unik, senjata dan rupa asal, anda boleh membuat di berek anda.

Selepas anda mencipta watak pertama anda mengubahnya menjadi squad. Sekarang muat bermain Granado Espada: Call of Destiny. Untuk melihat peluru watak anda, klik "Lihat peralatan." Bagi setiap kelas dalam permainan melihat peluru sebenar anda. Untuk Musketeers senjata api asas, untuk pahlawan - pedang dan perisai. Peralatan boleh mendapatkan dalam pergaduhan dengan raksasa atau dibeli dengan wang.

Cara terbaik untuk membuat wang dalam permainan ini selepas pertempuran utama triple menjual artifak yang tidak diingini anda di pasaran. Oleh itu, cuba untuk menghabiskan teliti menyapu khazanah selepas perjuangan dan membawa lebih. Mari majoriti barang-barang ini telah sangat berguna, tetapi mereka menguntungkan boleh menjual.

Di bandar-bandar anda akan mendapati peniaga yang berbeza yang mempunyai sempit mereka sendiri pengkhususan

1. Senjata api Merchant - adalah pada pistol dijual, senapang, peluru dan peluru untuk Musketeers.

2. Arms Dealer - menjual senjata kepada tentera pedang, perisai, topi keledar, dan lain-lain

3. Saudagar alat ajaib - mempunyai produk untuk ahli silap mata dan Elementalists: tongkat sihir, azimat, dan sebagainya skop

4. Alat saudagar - menjual ramuan untuk menambah kesihatan dan Mana. Juga menjual kerang dan lain-lain yang digunakan oleh watak-watak.

5. Senjata - senjata dan perisai semasa pertempuran haus, jadi mereka perlu pembaikan.

Dalam Granado Espada: Call of Destiny bermain menyeronokkan dan tidak membosankan. Anda akan mengambil bahagian dalam pengembaraan yang menarik yang anda buat sebagai sebahagian daripada keluarga - skuad tiga lelaki. Cabaran utama dalam mewujudkan keluarga adalah untuk memastikan kesejagatannya. Iaitu, setiap ahli keluarga anda harus pelengkap kepada detasmen daripada saudara-mara mereka. Mengurus detasmen tersebut adalah sangat mudah. Anda mengawal hanya satu watak dimainkan dan mempunyai peluang untuk beralih kepada yang lain, dan anggota yang tinggal skuad mengikut anda.

Adventures dan pengembaraan dalam semangat Romantisisme, yang memberikan permainan Granado Espada: Call of Destiny, sedang menunggu untuk anda.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag