Grand Fantasia

Nama alternatif: Grand Fantasia

Grand Fantasia online - percuma pelbagai-permainan MMORPG, untuk menggabungkan fantasi dan anime gaya pada masa yang sama. Pemaju permainan - Aeria Games. Pencipta tidak mengabaikan apa-apa juga butiran yang kecil daripada permainan. Projek seimbang, sempurna direka, jelas dan tidak dapat dilupakan. Apa yang anda akan lakukan di sini, membawa keseronokan yang tidak terhingga! Permainan Grand Fantasia - pertempuran ini antara satu sama lain, dan pertempuran besar-besaran, dan perdagangan barang-barang yang berguna, dan meningkatkan haiwan kesayangan, dan kemusnahan bos jahat, dan perjalanan berbahaya di dalam penjara bawah tanah dan kajian lokasi berwarna-warni permainan ruang. Malah tugu Pemain sendiri dapat membangkitkan, apatah lagi maksudnya seperti memasang papan. Kemungkinan anda adalah hampir tidak berkesudahan! Bermula cara biasa rookie, anda tidak hanya lulus jalan yang bersama-sama yang diikuti oleh orang lain banyak sebelum anda, tetapi juga menggulung ke jalan nasibnya. Setelah mencapai satu tahap pembangunan, anda boleh memperibadikan watak anda! Setiap orang berhak untuk menjadi unik, istimewa dan dihormati oleh penghuni-penghuni lain!

Kerana permainan dalam talian Grand Fantasia adalah pelanggan, anda mesti memasang pada komputer anda. Sertai dalam permainan Grand Fantasia akan membenarkan pelanggan untuk mula memuat turun. Dengan menghasilkan akaun, masukkan alamat e-mel, membuat kata laluan dan masukkan tarikh lahir anda. Dengan mendaftar menunjukkan penerimaan penuh peraturan projek. Menekan butang ini, anda membuka pintu untuk menemui seluruh dunia baru yang menakjubkan! Grand Fantasia semak - sejenis kediaman di dunia ini. Sekarang anda telah menjadi seorang pemastautin tanah hebat sisi undang-undang! Walau bagaimanapun, anda tidak seharusnya lupa bahawa permainan yang baik berjalan diperlukan sebagai keperluan sistem minimum:

- Sistem operasi Windows ( R ) 98 / XP / 2000 / Vista ;

- 2 pemproses. 4 GHz Intel Pentium 4;

- Ruang Percuma pada pemacu keras anda 2 GB;

- Video nVidia GeForce FX 5200 atau ATI Radeon 9600

- Bunyi serasi dengan DirectX 9. 0C;

- RAM 512 MB;

- Online 56 kbps Modem atau DSL / kabel.

Hanya jika PC mempunyai konfigurasi yang diperlukan, anda akan dapat menikmati sepenuhnya permainan di sana tanpa sebarang gangguan.

Sesiapa yang telah dikurniakanNya kepada sesuatu alam semesta fantasi, akan bermain dalam Grand Fantasia Pulau Siwa orang baru mudah. Di pulau ini anda selesa, dan juga memperoleh pengetahuan yang diperlukan. Oleh kerana kita bergerak ke hadapan anda membuka diri anda untuk kemungkinan untuk memilih salah satu daripada kelas-kelas. Anda boleh menjadi seorang pejuang, dan terkenal kerana kekuatannya tetapi keberanian untuk menjadi Huntsman, untuk menghadapi misi pertempuran besar dari jarak yang jauh, memilih jalan ini Penyanyi dan dapat melibatkan diri dalam penyembuhan keperluan atau menjadi penjinak dan mempunyai mantra sihir kuat. Setiap kelas mempunyai kemahiran yang istimewa dan laluan ditakdirkan pembangunan. Tetapi dia bercabang mencukupi, jadi pilihan adalah di tangan anda. Sebagai contoh, dengan 15 tahap kastor sudah menjadi Magician, dan mencapai tahap 30, memilih antara jalan Sarjana atau ahli nujum. Apabila watak-watak mencapai tahap 65, mereka hanya boleh menanam, dan pembangunan hasil dengan cara yang individu.

Untuk watak yang berbeza dan senjata yang berbeza yang ada. Tetapi masih objek berbahaya mempunyai tujuan berfungsi berikut: senjata api dan senjata sokongan, dan mengenakan kerosakan. Di samping itu, terdapat satu senjata satu tangan, dan dvoruchnoe untuk kanan atau tangan kiri. Peralatan yang baik - kejayaan dalam peperangan! Ambil masa untuk menjaga dia!

Tetapi senjata dan perisai tidak adalah satu-satunya perkara dengan yang akan Grand Fantasia bermain. Terdapat banyak barang-barang yang berguna yang anda boleh mencari atau membeli. Ini adalah elemen yang diperlukan untuk usaha, am dan item khas. Dengan cara itu, pembelian boleh dibuat di NPC, yang merupakan pemilik kedai-kedai. Perdagangan dalam permainan di semua yang maju dan anda juga boleh membuat tawaran dengan pemain sebenar.

Satu hakikat yang ketara dalam Grand Fantasia talian mempunyai haiwan peliharaan yang menemani anda bila-bila masa, di mana sahaja. Kira bagaimana anda mendidik mereka, itu bergantung kepada pulangan yang boleh diperolehi daripada mereka. Haiwan ini bukan sahaja digunakan sebagai memandu pengangkutan, tetapi juga membantu untuk mengumpul sumber-sumber berharga. Kesetiaan anda selain dapat membangunkan dan lambat laun datang kepada barisan evolusi. Ia baik bahawa anda akhirnya boleh mendapatkan beberapa sprites dan kehidupan anda lebih mudah!

Main permainan Grand Fantasia dalam talian boleh sebagai anda secara peribadi suka! Lagipun, terdapat pencarian untuk pas tunggal, tugas yang memerlukan usaha pasukan, dan juga pesanan yang akan di gigi hanya persatuan. Menjadi ahli kesatuan - bermaksud untuk mencari peluang-peluang tambahan. Oleh itu, anda boleh mengambil bahagian dalam pertempuran besar-besaran besar yang tempat tunggal tidak boleh. Keputusan untuk diri sendiri!

Tergesa-gesa menyertai komuniti lucu dan menikmati semua plus projek yang menarik! Kekecewaan tidak terancam, bersedia untuk yang kukuh kejutan menyenangkan! Nasib baik! Mari senyuman tidak pernah meninggalkan muka anda!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag