Grand Prix Racing

Nama alternatif: Grand Prix Racing

Jika anda mahu menjadi bos F1 pasukan, terdapat permainan dalam talian yang membolehkan anda untuk menjalankan pasukan anda sendiri dalam Formula 1, dan salah seorang daripada mereka adalah permainan Grand Prix Racing dalam talian atau permainan GPRO. Terdapat kira-kira 300,000 pengurus aktif kaum dalam talian yang ketagihan dan masa. Tetapi sama ada atau tidak untuk menolak menyeronokkan seperti untuk mencuba untuk menguruskan pasukan yang menang Piala Dunia?

Sebelum memainkan Grand Prix Racing Online, pastikan komputer anda memenuhi keperluan sistem seperti: pemproses frekuensi - 2GHz, 1GB RAM, Kad Video - 128MB. Pendaftaran Grand Prix Racing talian tidak mengambil banyak masa anda dan mudah:

1. Pada halaman utama, pilih item "Pendaftaran";

2. Beri nama kepada watak anda;

3. Sila masukkan alamat e-mel yang sah;

4. Masukkan kata laluan yang selamat dan mengulanginya;

5. Masukkan nama anda, negara tempat tinggal dan tarikh lahir;

5. Pilih "Daftar".

Grand Prix Racing dalam talian adalah permainan percuma 100%. Terdapat fungsi-fungsi tambahan yang mana anda boleh membayar dengan menjadi penyokong, tetapi kita akan mendapat kepada mereka kemudian. Pada dasarnya, titik permainan Grand Prix Racing dalam talian adalah menarik pemandu untuk pasukan anda dan pasukan pengurusan untuk 17 musim perlumbaan, bahawa rata-rata, berlangsung selama dua bulan. Terdapat dua perlumbaan dalam seminggu di Grand Prix Racing dalam talian, dan di antara kaum anda mempunyai peluang untuk menaik taraf kereta anda, dan anda boleh menguji dan meningkatkan kaum kemudahan mereka.

Adakah anda mempunyai bajet yang dalam setiap musim sebanyak $ 30 juta di Grand Prix Racing Permainan dalam talian yang anda perlu mengupah seorang pemandu dan membayarnya di bawah kontrak itu, sebelum menuju ke perlumbaan. Tambah ke ini satu pembaziran bajet untuk menaik taraf kereta anda ke bahagian-bahagian yang lebih mahal dalam permainan GPRO, yang meningkatkan prestasi kereta dan pembinaan pasukan anda di pusat teknologi McLaren, maka akaun bank anda dengan cepat boleh menjadi kosong. Berita baik di Grand Prix Racing dalam talian tentang wang anda adalah hakikat bahawa lebih baik anda melakukan pencarian, lebih banyak wang yang anda dapat selepas setiap perlumbaan. Anda juga boleh mencari penaja dan menandatangani kontrak dengan mereka untuk musim ini. Malah, saat-saat yang penting dalam permainan Grand Prix Racing talian menguruskan kewangan mereka dan lampiran yang betul.

Sudah tentu, sebab permainan sebenar - satu kaum di Grand Prix Racing Online. Apabila pemandu dan kemudahan yang dicipta untuk permainan anda, anda perlu untuk mengasah kemahiran mereka dan mendapat hak untuk mengambil bahagian dalam perlumbaan tersebut. Anda akan di Grand Prix Racing bermain Dalam talian sekarang selama lapan pusingan amalan sebelum layak untuk mendapatkan dua terma, yang kemudiannya digabungkan bersama untuk membentuk jumlah masa untuk grid (lap kedua kelayakan anda dilakukan dengan rizab bahan api dalam perlumbaan).

Sebagai seorang pemula anda memulakan permainan Grand Prix Racing Online di Liga Rookie, dan jika anda mendapat ke dalam empat teratas (dengan baki wang) pada akhir musim ini, anda akan maju ke tahap seterusnya: "Amatur" «Pro» dan "Master". Matlamat utama adalah untuk mencapai tahap "Elite", di mana terdapat hanya empat puluh ketersediaan di setiap musim.

Untuk pemula, terdapat satu "panduan pemula itu" untuk membantu anda, dan juga seksyen amat selesa "Soalan dan Jawapan". Pada permainan kami GPRO anda boleh bertemu dengan pengurus lain dan bertemu dengan mereka untuk mendapatkan bantuan dan mendapatkan bantuan.

Anda juga mempunyai pilihan untuk membayar wang untuk menjadi "penyokong" dalam Grand Prix Racing Online. Ini akan memberikan anda manfaat tambahan, seperti keupayaan untuk menjalankan pasukan anda sendiri lebih banyak peluang dalam statistik, dan keupayaan untuk mencari pemandu-pemandu terbaik untuk anda dalam setiap perlawanan musim GPRO.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag