Grand Theft Auto 4

Nama alternatif: Grand Theft Auto 4

Hampir setiap perlawanan yang dikeluarkan di bawah tinggi berbunyi tajuk GTA, berjaya menjadi legenda dalam genre sendiri. Cerita menarik, misi yang besar, yang terbabit pengembaraan yang menarik dan pelbagai jenis nuansa dan elemen-elemen yang anda hanya perlu melihat dengan mata mereka sendiri dan merasakan secara peribadi. Semua ini dengan sempurna merangkumi dan Grand Theft Auto 4 pc. Projek ini telah berjaya menjadi khas untuk semua rakyat Rusia, Ukraine dan Beloursi, kerana soundtrack permainan utama mencatatkan rapper terkenal Seryoga. Ya, ia adalah di GTA 4 watak anda akan dapat melakukan perjalanan di sekitar bandar, mendengar muzik daripada "pengeluaran domestik" - cukup menyenangkan, bukan?

Grand Theft Auto IV - permainan yang akan memberitahu anda kisah Liberty City. Protagonis Niko mendengar banyak cerita adiknya, ikhlas percaya dalam mimpi Amerika yang sebenar. Tidak perlu dikatakan, mungkin, tentang apa yang kecewa apabila beliau berdepan dengan masalah sebenar, duduk di belakang roda teksi tidak menonjol, dan bukannya mewah Ferrari yang dijanjikan, dan menyewa sebuah apartemen kecil kecil "meter di" adalah sama " villa mewah. " Walau bagaimanapun, seperti yang dikemukakan di seluruh permainan garisan, GTA 4 menunjukkan kepada kita sifat - protagonis berani tidak memecahkan di sisi bahaya mereka sanggup melalui demi keadilan dan kemenangan. Tahu permainan GTA 4 untuk bermain kuasa yang sepanjang malam, satu demi satu, mengatasi misi baru dan baru.

Projek telah agak diubahsuai berbanding dengan pendahulunya: jalan-jalan hilang basikal dan kereta di bom radio. Warna-warna terang dan bersemangat telah pudar, tetapi grafik telah menjadi lebih jelas, munasabah. Semua perubahan telah mendapat manfaat projek - ia adalah di mana-mana tidak menjadi membosankan atau tidak menarik.

Permainan Grand Theft Auto 4 meneruskan tradisi yang baik - jenaka berkilauan hadir selalu, pemaju indah mengusik jenama yang paling terkenal dan cap dagangan. Walaupun protagonis projek itu - pembunuh kejam, melihat dia gembira. Karisma dan saraf baja Nico hanya rivet perhatian kepada diri mereka sendiri. Walaupun mampu untuk menarik selari antara Nico sakit perut dan Danila Bagrov.

Untuk memulakan permainan, anda akan perlu, pertama sekali, muat turun Auto Kecurian Grand 4. Cepat dan mudah berbuat demikian akan membantu mana-mana tracker torrent. Sebaik sahaja anda mampu untuk menyertai projek ini, anda akan berasa kagum lyrics bertimbang rasa dan suara yang hebat bertindak sejuk. Bercampur-campur dalam dengan permainan pemain itu menunjukkan video, yang dalam permainan ini adalah tidak lebih dan tidak kurang tiba pada pukul lapan.

Seperti GTA IV, permainan akan sentiasa menjadi popular. Mereka adalah yang berkualiti dan menarik - apa yang anda perlukan kepada mana-mana peminat permainan video. Terburu-buru dan bukan mencuba nasib anda di luas Liberty City! Nikmati permainan untuk diri sendiri dan mencadangkan kepada rakan-rakan anda! Maklumat lanjut dibentangkan dalam treler video untuk permainan.

 

Bermain juga