Grand Theft Auto V

Nama alternatif: Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V permainan yang telah berjaya menjadi kesinambungan layak baris sendiri. Ini adalah satu permainan berbilang platform yang sangat baik yang dibuat dalam genre tindakan. sebagai pemaju permainan dipopularkan oleh Rockstar Utara. Treler pertama bagi projek itu muncul pada tahun 2011, bagaimanapun persembahan rasmi berlaku hanya pada akhir tahun 2013. Permainan ini boleh didapati untuk Xbox dan Playstation. Sebagai pemaju berkata, projek ini akan menjadi yang terbesar dan yang paling bercita-cita tinggi dalam sejarah baris. Hari ini, permainan ini benar-benar mempunyai terbesar permainan dunia terbuka - satu rahmat sebenar bagi pemain.

Auto Permainan Grand Theft 5 sepenuhnya dapat memenuhi semua keperluan ini peminat simulator. Dan soalan itu kini bukan mengenai projek-projek seperti The Sims. Lagipun, anda mengakui, sekurang-kurangnya sekali dalam hidup mereka, tetapi tertanya-tanya mengapa pemaju komputer tidak akan mencipta sesuatu yang menunjukkan kehidupan sebenar. Dan akhirnya, idea ini telah dibawa ke realiti. Sepanjang tahun lama pemaju di Rockstar adalah untuk melaksanakan idea ini. Unsur-unsur tambahan epitomising semua permainan sebelumnya, GTA 5 telah menjadi satu jenis acara kemuncak.

Hari ini anda boleh menyatakan bahawa Grand Theft Auto 5 pc - ini bukan yang mudah pencuri kereta simulator. Projek ini menimbulkan lebih penting nuansa. Pertama, bilangan aksara aktif telah meningkat beberapa kali, dan kedua, mereka telah menjadi lebih interaktif. Jadi, watak anda akan dapat berinteraksi dengan watak-watak lain, bermain tenis, bercakap mengenai topik politik dan abstrak, atau bertafakur bersama-sama duduk di bar. Mungkin tidak semua butiran dieja keluar dengan sempurna, tetapi ia tidak memberi kesan kepada idea - semua elemen-elemen ini membolehkan anda untuk mendapatkan rasa sukar ditandingi.

Untuk memulakan permainan, anda perlu memuat turun Auto Kecurian Grand 5. Jadikan ia lebih cepat dan lebih mudah ia akan menggunakan bantuan pengesan torrent. Melangkah ke dalam permainan, anda akan melihat bahawa walaupun tipikal elemen GTA-shnye dalam ia kelihatan berbeza. Projek ini - satu contoh yang sempurna daripada apa yang berlaku sebagai hasil daripada kerjasama yang produktif pereka, pemaju dan penulis. Kemungkinan besar, pencipta permainan menetapkan matlamat - untuk membenarkan pemain untuk mencari sisi lain skrin, untuk membantu beliau menjadi intim dengan watak utama, memberi dia peluang untuk hidup hidupnya.

Seperti GTA V, permainan anda jatuh cinta pandang pertama dan kemudian "tidak melepaskan" masa yang sangat lama. Pasti, walaupun selepas beberapa kehendak GTA7, pemain, menikmati sesuatu yang baru, akan kembali ke projek lama yang baik.

GTA 5 Permainan bermain dengan penuh tanggungjawab dan membuat keras, melakukan banyak misi baru asal dan tugas-tugas, kemahiran dan mengepam hidup hanya hidup orang biasa. Permainan ini telah diiktiraf sebagai salah satu projek yang paling berkualiti tinggi tahun yang lalu, ia seolah-olah anda hanya perlu untuk menguji secara peribadi!

 

Bermain juga