Nama alternatif: GTA: Episod dari Liberty City

Seluruh garis permainan GTA - koleksi projek legenda dan berjaya yang boleh memikat sekali dan untuk semua. Setiap tahun bilangan peminat baru permainan tumbuh beberapa kali - peningkatan dan sambungan projek sedang menunggu beberapa juta orang di seluruh dunia. GTA EFLC pc - hadiah dialu-alukan untuk pemain. Permainan ini berbeza teliti, dan menyamakan untuk beberapa projek di mana dari satu versi untuk menukar elemen asas, hanya tidak berani.

Projek ini - yang penuh dua perlawanan. Satu-satunya perkara yang detracts dari kebebasan mereka - jangka masa yang rendah. Jalan cerita Grand Theft Auto: Episod dari Liberty City rapat saling berkaitan dengan yang asal, tetapi pemaju telah berjaya mewujudkan satu yang unik dan unik acara permainan baru. Walaupun fakta bahawa kedua-dua "subversif" projek berlaku pada kawasan lapang bandar yang sama, tidak merosakkan gambaran keseluruhan permainan. Pencipta episod seterusnya GTA berjaya melakukan sesuatu yang mustahil: untuk mewujudkan dua perlawanan sepenuhnya berbeza. Sejurus selepas permulaan permainan peminat permainan video boleh merasai perbezaan atmosfera dan anturazhnye.

Dengan cara itu, kira-kira awal permainan, dan juga sebelum ini, sebelum anda boleh mencuba nasib anda dalam projek ini perlu memuat turun GTA 4: EFLC. Proses pemasangan akan mengambil masa antara kekuatan 15-20 minit, jika anda melarikan diri untuk membantu semasa memuat turun pengesan torrent. Melangkah ke dalam permainan, anda akan segera memahami apakah ciri-ciri utama projek ini. Sebahagian daripada The Lost and Damned sedikit terbuka kepada anda rahsia kehidupan biasa geng motosikal jalanan, ahli-ahli yang tidak tertakluk kepada norma-norma dan undang-undang yang diterima umum - mereka mempunyai visi mereka sendiri hidup. Dan Balada Gay Tony - sejarah yang kaya, menunjukkan pihak glamor dan kereta mahal, wanita mewah ... dan hubungan yang sama kepada peraturan dan undang-undang, seperti dalam The Lost dan Terancam.

GTA EFLC - permainan yang menceritakan kisah dunia moden, di mana wang adalah simbol kuasa. Perubahan besar dalam projek itu setakat ini tidak, bagaimanapun, semua ini adalah diimbangi oleh permainan hebat dan grafik sejuk. Dalam usaha untuk membuat ia lebih mudah bagi anda untuk "latihan asas", diingatkan bahawa dalam permainan plot ini tidak terutamanya memberi kesan kepada permainan - ia diperlukan di sini lagi untuk mewujudkan suasana yang betul.

Dalam GTA EFLC bermain akan merayu kepada semua peminat projek, tanpa pengecualian, yang, untuk-terang, plot-yang tidak benar-benar perlu, perkara utama - untuk memusnahkan semua lawan. Tetapi strategi permainan berbeza mempesona panjang. Sebagai contoh, dalam "Bikers saga" anda tidak perlu mendapat sekutu prestij, kerana semua ahli-ahli persaudaraan motosikal telah lama tidak lagi menjadi hanya kawan-kawan, keluarga - jadi mereka mungkin akan mempunyai ciri-ciri. Tetapi Balada Tony akan mengambil dunia yang berbeza, palsu dan tidak adil, di mana hampir semua isu-isu yang perlu untuk menyelesaikan dengan tangan beliau. Dalam dipindahkan ke GTA EFLC video treler menunjukkan semua kelebihan utama projek ini. Dari itu anda akan belajar tentang mini-matlamat dan pencarian baru. Tertarik?

 

Bermain juga