Grand Voyage

Nama alternatif: Grand Voyage

Permainan Grand Voyage - berbilang strategi peranan-bermain percuma berasaskan pelayar tema zaman pertengahan dengan orang ketiga. Pemaju projek - syarikat Ngames. Pencipta menawarkan pengguna diangkut ke dalam dunia fantasi dan pergi ke pelayaran yang menarik, dan juga untuk melibatkan diri dalam perdagangan dan untuk menghadapi persaingan sengit di kalangan yang sama seperti anda lapar dan pedagang kekayaan pesat. Namun untuk berkali-kali terlibat dalam pergaduhan, kerana terdapat banyak lemah yang ingin mengambil baik anda. Zaman pertengahan secara amnya resah dan anda perlu mengambil kira perkara ini apabila mula bermain Grand Voyage. Lanun tidak akan berada di sini, tetapi perang antara lawan perdagangan tidak kurang sengit. Anda perlu teliti bersedia untuk berperang, tetapi ia memerlukan untuk membangunkan kumpulan pesawatnya. Pada mulanya anda akan mempunyai bot primitif, tetapi akhirnya menjadi menggunaan armada perdagangan yang besar. Jika anda tertarik kepada permainan mata pelajaran yang sama, anda akan senang dengan Grand Voyage talian. Selain bunyi komponen ekonomi projek mempunyai banyak kelebihan. Ini grafik yang indah, mata menyenangkan, dan peluang yang ada kepada pemain, dan dinamik berubah harga di pasaran, dan sejumlah besar pekerjaan untuk yang mencakupi sebuku yang baik.

Apa yang anda perlu kembali ke era lewat Renaissance - ia adalah biasa Grand Voyage pendaftaran. Anda menghabiskan hanya beberapa minit untuk mengisi borang khas, dan kemudian dapat menyertai komuniti permainan dan untuk menjalankan perniagaan segera, yang segera menyambar keseluruhan tandan. Tentera Laut memainkan peranan yang penting, iaitu di mana kerajaan itu. Untuk armada anda telah boesposoben anda sentiasa perlu membangunkan, untuk mengajar, untuk berkembang. Kapal boleh membuat anda sendiri. Satu pilihan besar model. Penangkapan pembinaan kapal yang lain, ia adalah bernilai mengingati senjata dipercayai. Ya, pada mulanya anda hanya Kapten, salah satu daripada banyak di dunia ini. Tetapi terdapat setiap peluang untuk menjadi personaliti yang legenda dan kemasyhuran untuk pencapaian mereka.

Memberi tumpuan kepada operasi perdagangan. Perdagangan yang penting dalam kehidupan anda. Walaupun proses ini boleh agak berbahaya. Harga pasaran dibentuk oleh pemain sendiri. Dalam kuasa anda untuk mempengaruhi keadaan. Perjuangan untuk nilai perdagangan terus sepanjang permainan. Jika anda belajar bagaimana untuk mendapatkan pesaing mereka, kejayaan dan kemajuan disediakan. Dengan setiap peringkat baru untuk bermain permainan Grand Voyage menjadi menarik. Dan apabila ia datang masa untuk memulakan trading persatuan, dan tidak berasa seperti seorang lelaki berdiri teguh di atas kaki beliau di dunia ini tanpa kompromi.

Menjadi Ace isu-isu perdagangan, untuk mempertahankan kepentingan mereka dalam pertempuran dipanaskan, membuat kerjaya dengan cepat dan dengan cepat - dan biarkan merana kemarahan mati pucuk iri hati! Grand Voyage percuma memberikan pemain lautan kegembiraan. Cuba menerangi masa hiburan masa lapang anda, dan ini membuat diri anda!

 

Bermain juga