Ereality

Nama alternatif:

New Faces Realiti permainan ditandingi berlainan dengan semua projek dalam talian lain untuk keunikannya. Menurut semua mereka yang telah mempunyai peluang untuk bertemu dengan permainan satu-satu, ia mempunyai potensi yang besar dan segala peluang untuk memenangi memihak kepada lebih ramai pemain di seluruh dunia. Ini permainan peranan-bermain, dibuat dalam genre MMORPG , dikira sebilangan besar pengguna. Sebagai projek berasaskan pelayar, anda tidak perlu memasang apa-apa program tambahan atau fail, dan untuk permulaan permainan, anda hanya perlu didaftarkan hanya dalam Realiti Faces dalam talian.

Seperti yang anda tahu, anda mengharapkan interaksi aktif dengan semua pengguna yang berdaftar permainan. Hari ini terdapat sejumlah besar peserta yang berdaftar, jadi disediakan untuk dan bertemu orang baru dengan orang-orang seperti yang berfikiran. Anda akan terlibat dalam pergaduhan dan peperangan yang akan berlaku di pinggir realiti dalam masa nyata. Permainan ini membolehkan kedua-dua jenis individu dan kumpulan pertempuran, dan, dengan itu, anda akan dapat untuk menyertai puak-puak dan bertindak menentang kuasa-kuasa gabungan musuh.

Sejak projek ini talian untuk permulaan permainan, seperti yang dinyatakan di atas, Faces cek Realiti adalah satu proses yang perlu. Antara muka permainan keseluruhan disesuaikan untuk pemain Rusia, jadi kesukaran pendaftaran timbul.

1. Untuk pendaftaran bermula, anda perlu klik pada butang yang sama "Daftar", yang di laman utama permainan.

2. Selepas itu anda akan disediakan untuk borang pendaftaran, yang anda perlu mengisi, mengikuti semua tips dan sistem bimbingan, dengan menyatakan nama pengguna, kata laluan dan memilih jantina watak. Hanya selepas itu anda boleh mula bermain Faces Realiti.

Jika mahu, setiap pemula boleh log masuk ke sistem menggunakan akaun anda pada salah satu rangkaian sosial. Senarai semua rangkaian sosial disokong juga diwakili di laman utama permainan.

Ciri utama permainan ini adalah bahawa pentadbirannya sentiasa cuba untuk mengekalkan hubungan dengan setiap pengguna, cuba untuk memenuhi semua kehendak dan menyedari walaupun idea-idea wildest. Oleh itu, setiap minggu dalam permainan pencarian dikemaskini dan tugas-tugas yang lebih baik permainan.

Started bermain permainan The Edge Realiti, anda boleh mempelajari asas-asas perkara ajaib dan mempelajari kemahiran baru. Projek ini telah maju ciri-ciri watak lakonan yang memberikan permainan daya tarikan istimewa. Di tepi hakikatnya terdapat beberapa kelas utama watak-watak, termasuk:

1. Knights.

2. Berserkers.

3. Valkyrie.

4. Nosferatu.

Seperti yang anda lihat, anda akan menjadi pilihan yang baik. Selain itu, setiap pemain akan disediakan untuk semua elemen asas: tanah, air, udara dan api.

Yang paling menyenangkan adalah hakikat bahawa Realiti Faces percuma boleh memainkan sesiapa. Kemenangan dalam permainan ini adalah pencapaian baik berhak dan bukan proses proplacheny.

 

Bermain juga