Gray matter. Hantu yang tidak sedarkan diri

Nama alternatif: Gray matter. Hantu yang tidak sedarkan diri

Processor: Pentium 4/Athlon 1. 4 GHz

RAM: 512 MB

Video: 128 MB

Disk Space: 5. 5 GB

Gray matter. Hantu yang tidak sedarkan diri - usaha mistik, pengarang skrip yang dikenali dalam dunia permainan seseorang yang dikenali untuk kerja-kerja pada satu lagi siri TV popular dalam gaya pengembaraan Gabriel Knight. Permainan Gray matter. Hantu satu kegunaan tidak sedarkan diri cuba dan sistem diuji dengan dua watak utama, masing-masing akan mempunyai ciri-ciri sendiri, penglihatan mereka di dunia yang akan membantu anda lebih daripada sekali dalam teka-teki petunjuk seterusnya.

Permainan ini plot

Plot cerita, diriwayatkan dalam permainan Gray matter, tidak berbeza yang keaslian yang besar. Orang tertentu, bergerak ke negara lain, di bandar yang berbeza untuk mencari kerja. Perubahan mendadak persekitaran dan menghantar protagonis dalam persekitaran yang tidak dikenali adalah perkara baru, tetapi yang paling menarik bermula pada. Didorong oleh impian untuk masuk ke dalam Mekah sebenar semua ahli silap mata di dunia, London "Club Dedalus" protagonis Sam Everett dan datang ke Albion, tetapi satu siri peristiwa yang seolah-olah rawak membawa beliau ke tempat yang sama sekali berbeza, iaitu Universiti Oxford. Mengetahui seorang wanita muda yang datang untuk temuduga dengan salah seorang profesor universiti yang paling terkenal untuk mendapatkan ke jawatan pembantunya, Sam tidak boleh bayangkan bagaimana peristiwa menghidupkan untuknya. Pesaing muda, di saat-saat akhir tidak tahan voltan dan tergesa-gesa profesor bersara dari kabinet, meninggalkan Sam sebagai satu-satunya soiskatelnitsy untuk jawatan itu, dan dia tidak merancang untuk mendapatkan. Tanpa isi kemalangan gembira untuk mendapatkan pekerjaan pada hari pertama tinggal di London, Sam mengambil hadiah nasib, dan dengan itu perintah pertama Profesor - mencari enam sukarelawan untuk beberapa ujian. Tetapi semua yang pernah mendengar nama neuroscientist Stiles, melarikan diri dalam arah yang berbeza, dan ia adalah mustahil untuk menarik walaupun bonus tunai yang baik. Apa yang terletak di belakang profesor penyelidikan neurobiologi dan menjemput anda untuk mengetahui permainan Gray matter.

Watak

The heroin utama dalam cerita ini Gray matter. Hantu yang tidak sedarkan diri, sudah tentu, Samantha Everett, seorang ahli silap mata yang datang ke London dengan satu matlamat, untuk masuk ke dalam tempat suci dalaman pakar ilusi dan ahli silap mata dari semua dunia "Club Daedalus." Walaupun fakta bahawa beliau terlibat dalam penyiasatan aktiviti pelik profesor neurobiologi di universiti tempatan, yang bekerja di bawah nama sesuatu ujikaji tidak dapat dibayangkan, tidak berhenti daripada tujuan langsung yang mana ia benar-benar datang kepada modal UK. Watak dari pencipta permainan Gray matter gagal lebih daripada berkarisma dan anda tidak hanya mendengar komentar menyindir dan ringkas pada mata pelajaran bertindak dan hanya memikirkan gadis muda. Watak lain yang menyediakan permainan mahkamah kita Gray matter. Hantu yang tidak sedarkan diri, Dr Stiles, terpesona dengan beberapa eksperimen jahat pada otak, tidak kurang menarik, pemerhatian dan pemikiran logik beliau di sempadan antara sebab dan gila, bukan sahaja kejutan yang serius, dan ada yang mungkin menghiburkan. Semua masa permainan Gray matter akan memelihara kamu di dalam gelap sebelum giliran seterusnya peristiwa, dan anda akan mengalami kekuatan teka-teki yang mencabar dan lokasi kajian yang besar untuk mencari barang-barang perlu, tetapi yang paling sabar dan berterusan, akan diberikan mengikut merit yang tidak dijangka kelainan plot dan pengakhiran yang menggayatkan.

 

Bermain juga