Grimlands

Nama alternatif: Grimlands

Grimlands online - permainan fantasi pelanggan, yang merupakan penembak orang pertama, mana peristiwa yang berlaku di dunia postapokapsticheskom. Dalam cerita permainan meliputi manusia bencana seperti gempa bumi yang dahsyat. Mereka yang bernasib baik atau tidak bernasib baik (yang tidak dikenali! ) Survive, terpaksa menyesuaikan diri dengan keadaan baru kehidupan berbeza dari yang sebelumnya. Semua orang biasa tinggal hanya dalam kenangan. Sekarang pemikiran mereka terhad kepada bagaimana untuk tidak kalah dalam perjuangan untuk hidup dan untuk mendapatkan sumber yang diperlukan. Di samping itu, semua rumit oleh fakta bahawa di dunia baru yang penuh dengan mutan makhluk, yang berbeza dan kumpulan-kumpulan jenayah tidak siuman. Menguap sesungguhnya sekali! Pemain yang dihormati, bersenjata kepada gigi, membeli pengangkutan yang boleh dipercayai - dan banyak lagi! Anda akan dapat untuk menunjukkan semua orang apa yang mereka mampu!

Grimlands permainan Main akan menjadi selepas memuat turun dan memasang pelanggan. Tetapi ini mendahului pendaftaran Grimlands. Untuk membuat akaun di laman web rasmi permainan, anda perlu mengisi dalam bentuk yang khas, yang memberikan maklumat yang berikut: nama pengguna, alamat e-mel, kata laluan. Semak dalam permainan melibatkan Grimlands newsletter dan penerimaan Perjanjian Pengguna. Satu lagi perkara penting yang tidak boleh diabaikan dalam usaha untuk segera terjun ke dalam pengembaraan yang menarik - ia adalah keperluan sistem yang perlu untuk permainan. Komputer anda mesti memenuhi parameter berikut:

- Sistem operasi Windows XP / Vista / 7;

- CPU Intel / AMD dual-core 2. 0 GHz;

- Video GeForce8600 GT 256MB / ATI (AMD) Radeon X1950 256MB;

- 1GB RAM

- Ruang percuma cakera keras 6 GB.

Jadi, masuk ke dunia yang tidak diketahui masa depan, anda perlu tahu daripada perlu menangani. Pertama, kita tidak mengatakan bahawa anda mempunyai hak untuk memilih untuk diri mereka sendiri profesion ini. Grimlands permainan menawarkan seperti profesion sebagai perompak, maling yang, penjual daging yang, jurutera. Apa garis akan membangunkan bergantung pada diri sendiri dan pilihan anda. Kedua, anda perlu memahami bahawa senjata dan kenderaan perlu diperbaiki dan diubahsuai untuk memastikan bahawa barang-barang di bawa benar-benar berkesan. Pengangkutan dibahagikan kepada dua jenis utama: Humvee dan sensor. Dan di sini adalah bagaimana untuk barangan mereka - menjaga setiap pemain individu. Senjata agak berpatutan pilihan benar-benar luas. Anda akan bermain dalam Grimlands, dan menggunakan senapang dan pistol, mesingan dan senapang dan revolver, dan parang jenis Nozhov, parang, buku jari tembaga, kelawar besbol. Ketiga, anda tidak harus lupa hakikat bahawa kemahiran yang diperolehi memerlukan pengisian semula yang berterusan. Jika anda berhenti menggunakan mana-mana tahap kemahiran harga turun dengan ketara, dan sebaliknya, kemahiran yang menggunakan yang paling kerap, akan sentiasa berkembang. Dan keempat - ini, sudah tentu, bahagian yang berterusan dalam pertempuran dengan pemain lain bertembung dengan mutan jahat memerangi pelakon berbahaya norovyaschie terlepas amat diperolehi. Sistem PvP dengan kepelbagaiannya. Pertempuran berlaku dalam benar-benar semua lokasi. Dan jika anda kelihatan keseronokan sedikit - ke dalam kurungan bawah tanah gelap. Tetapi ambil perhatian bahawa terdapat oh bagaimana masa sukar!

Setiap kesihatan memerlukan kehadiran bahan-bahan tertentu. Tanpa sumber-sumber yang lebih baik duduk dan tidak rock bot. Menjaga semua kehadiran yang diperlukan tidak begitu sukar kerana ia seolah-olah pada pandangan pertama. Selepas tan barangan di sekeliling, di kalangan yang akan dapat untuk mendapatkan semula dan kaca, logam, sekerap elektronik, plastik, bio-sisa.

Grimlands anda boleh bermain dan sebagai sebahagian daripada puak yang. Terdapat aspek-aspek tertentu yang memerlukan tindakan pasukan diselaraskan. Ini, sebagai contoh, pembinaan atau perlindungan objek penting. Dan ia bukan satu-satunya manfaat dari penciptaan pakatan. Bersama-sama benar-benar akan menjadi lebih mudah untuk berpegang kepada apa-apa dunia yang keras, mendapatkan sumber yang diperlukan untuk memusnahkan gerombolan mutan.

Jika anda cuba untuk menyenaraikan secara ringkas kelebihan Grimlands dalam talian, kemudian dinamik peristiwa-peristiwa, sistem kerajinan besar, sistem rumit kemahiran, kali pengubahsuaian dan senjata pengangkutan. Sertai dengan cepat kepada masyarakat maya dan mengundi sendiri produk plus Drago Entertainment. Jangan takut kekecewaan, sebelum anda projek layak! Nikmati kesihatan anda!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag