GTA: Vice City

Nama alternatif: GTA: Vice City

Legenda permainan GTA: Vice City - satu perempat daripada projek rasmi Grand Theft Auto. Setakat ini, permainan ini boleh didapati untuk kedua-dua konsol dan komputer. Sebagai pemaju projek adalah tidak dipertikaikan Rockstar Utara. Pembentangan rasmi pertama permainan itu berlaku pada tahun 2002, bagaimanapun, sehingga hari ini ia kekal sebagai standard untuk mengikuti bagi kebanyakan pemaju hari ini. Mereka pemain yang tertarik Naib City serta-merta selepas memasuki "cahaya putih", mengagumi beliau hingga ke hari ini. Pemain muda juga akan menghadiri kepada projek ini.

GTA: Vice City PC - permainan yang hebat, yang dibuat dalam genre pengembaraan tindakan, termasuk beberapa unsur-unsur penembak orang ketiga. Explicit talian ciri tersendiri - sempurna menyedari kereta simulator - mengawal mesin permainan - suatu keseronokan. Mudah dan berpatutan pengurusan permainan dengan mudah boleh mempelajari kedua-dua orang dewasa dan kanak-kanak. Bahagian baru projek ini adalah kesinambungan logik pendahulunya. Sama seperti sekali (melainkan jika anda sudah biasa dengan sekurang-kurangnya satu bahagian GTA), anda perlu melakukan tugas-tugas yang bertentangan dengan perkataan undang-undang dan bersempadan jenayah. Anda akan menerima tugas dari watak yang berbeza, anda temui dalam perjalanan permainan.

Untuk permainan bermula, pertama sekali, anda perlu GTA: Vice City turun. Oleh kerana ini sebahagian daripada projek itu telah mendapat dianggap sebagai seni geymerskogo veteran, keperluan sistemnya memenuhi benar-benar semua komputer riba dan moden. Melangkah ke dalam permainan, anda akan bertemu dengan bandar baru yang tua bernama Naib City. Ya, kini anda ada dalam GTA: Vice City bermain, perjalanan di seluruh expanses iklan 80-an di bandar ini. Menurut tradisi, bagi permainan wira anda bermula dengan masalah. Sonny Forelli adalah hampir tiba, dan dia sekali jumlah yang dipinjam wang tetapi tidak juga mula berkumpul.

Permainan GTA: VC agak diubahsuai berbanding dengan pendahulunya. Bahagian yang berasingan di bandar ini telah meningkat dengan ketara. Sekurang-kurangnya, mereka kelihatan lebih besar daripada kegemaran pemain di Liberty City. Pemaju juga memutuskan untuk menukar senjata dan senjata - dalam permainan, pistol baru, senapang sub-machine dan pelbagai banyak barangan inventori isi rumah.

Dalam Auto Kecurian Grand: Naib Bandar dan menukar armada tradisional. Menghargai inovasi boleh peminat dua roda - projek ini sekali lagi akan bergerak pada moped dan motosikal yang pengurusan layak pujian yang tertinggi.

Ya, saya hampir terlupa, kini GTA sokongan format mp3, jadi orang-orang yang tidak ingin hari dan bermain waktu malam di bawah "kacak 80", akan dapat membuat senarai main anda sendiri. Di samping itu, pemaju telah berjaya menambah projek sejumlah besar inovasi kecil dan pembaikan, manakala mengekalkan plot dan permainan di peringkat yang betul. Untuk membiasakan diri dengan ciri-ciri permainan, anda boleh melihat kepada GTA itu: Naib Bandar video treler.

 

Bermain juga