Guild Wars

Nama alternatif: Guild Wars

Permainan Guild Wars adalah permainan berbilang talian peranan-bermain percuma. Permainan ini telah dibangunkan dalam gaya fantasi. Guild Wars percuma, kerana ia adalah yuran pelanggan sepenuhnya tidak hadir.

Untuk permainan Guild Wars versi Rusia telah tidak lagi dibangunkan, tetapi mungkin tidak lama lagi anda boleh lihat antara muka permainan Guild Wars di Rusia.

Guild Wars permainan komputer anda boleh muat turun di mana-mana laman web yang menyediakan akses ini. Perhatikan bahawa anda boleh memuat turun secara percuma GW juga melalui torrent.

Sebelum anda mula bermain Guild Wars, memeriksa sama ada komputer anda memenuhi keperluan sistem untuk permainan:

1) 800 MHz - Processor.

2) 256 MB - RAM.

3) 3 GB - HDD.

Di-Permainan Guild Wars anda bermain di lokasi permainan yang berbeza. Sebahagian daripada ini adalah seperti berikut:

1) ruang permainan asas - adalah ruang utama. Ia termasuk pertempuran pulau.

2) Permainan Angkasa Ramalan - ia predkatastrofny Ascalon dan benua yang dipanggil Tyria.

3) Permainan Angkasa puak - benua yang dipanggil Kant.

4) Permainan Angkasa waktu malam - ia termasuk Elona benua dan penderitaan manusia.

Di-Permainan Guild Wars watak adalah ciri utama profesionnya. Dalam permainan ini anda boleh memilih watak anda dalam profesion berikut:

1) profesion Base - mereka adalah asas dan boleh dipilih untuk setiap kumpulan. Kumpulan ini termasuk: Pahlawan, Ranger, Monk, ahli nujum, Elementalist, Mesmer dan.

2) Profesion puak - mungkin yang utama (primer) hanya mereka watak-watak yang memulakan permainan dalam puak. Profesion data termasuk: Assassin dan Ritualist.

3) Profesion waktu malam - profesion ini boleh menjadi besar (utama), hanya watak-watak yang memulakan permainan di waktu malam. Profesion data termasuk: Dervish dan Paragon.

Dalam setiap profesion terdapat empat atau lima sifat-sifat.

Di-Permainan Guild Wars Profesion watak yang boleh beberapa sebab: besar dan kecil. Dari profesion utama banyak bergantung: penampilan watak, pakaiannya, Runes, yang beliau ada dan lain-lain

Juga dalam permainan Guild Wars watak mempunyai ciri-ciri lain:

1)                           Pengalaman - satu petunjuk kejayaan atau kemahiran yang akan dibangunkan sepanjang permainan

2)                           Level - langkah yang memberikan watak selepas beberapa didail pengalaman tertentu.

3)                           Hit Points - menunjukkan bagaimana sihat watak anda. Mata boleh dikeluarkan, jika watak anda rosak dalam peperangan. Dalam permainan awal kesihatan ialah 100.

4)                           Tempat tenaga - dipulihkan secara automatik digunakan semasa tindakan yang berbeza.

5)                           Titik Kemahiran - ia menunjukkan yang mana anda boleh membeli kemahiran daripada guru. Kemahiran-mata yang anda dapatkan untuk misi tersebut.

6)                           Mata yang sifat-sifat - anda mendapatkan mereka ke atas tahap dan beberapa pencarian.

Permainan GW kaya dengan ciri-ciri dan keupayaan pencarian watak yang unik. Mempelajari kaedah-kaedah permainan Guild Wars, sebelum memulakan untuk bermain.

Selami dunia ini yang luar biasa pertempuran dan konfrontasi. Membawa sisi anda untuk kemenangan, menunjukkan bahawa anda adalah seorang pemimpin yang benar.

 

Bermain juga