Guild Wars 2

Nama alternatif: Guild Wars 2

Permainan Guild Wars 2 - pelanggan pengembaraan berbilang genre permainan fiksyen. Pengguna akan masuk ke dalam dunia, di mana terdapat kacau kerana kebangkitan naga amat dahsyat. Ia telah diandaikan bahawa perkara ini tidak akan bangun, tetapi yang tidak dijangka berlaku. Lebih-lebih lagi, kini Dragon terkumpul kuasa yang banyak yang mengalahkan ia akan menjadi amat sukar. Beliau mahu memusnahkan semua hidup dalam dunia fantasi, kemarahannya tidak mengenal halangan dan keseimbangan. Hanya hati yang berani boleh mencabar seperti bahan yang berbahaya. Jika anda mengambil untuk kes ini rumit, ingat bahawa untuk sampai ke Dragon tidak mudah. Pertama akan bersiar-siar melalui dunia, melaksanakan pelbagai tugas, sekumpulan raksasa untuk dibunuh, tidak salah untuk mengambil keputusan yang sukar yang menjejaskan nasib. Dalam Guild Wars 2 talian Anda sendiri mewujudkan masa depan anda. Banyak bergantung kepada tindakan anda, kerana mereka dan sejarah peribadi anda. Secara kebetulan, peristiwa berlaku sentiasa di lokasi dan juga tidak kira sama ada seseorang itu ada atau tidak. Iaitu, jika pada waktu tertentu anda masuk ke dalam keadaan yang memerlukan tindakan tegas, ia bermakna bahawa ia berlaku kerana anda berada di sana tepat apabila acara itu pasti akan berlaku. Dan di sini adalah apa yang berlaku selepas bergantung kepada tingkah laku anda. Anda bebas untuk memilih tugas, yang akan mengambil alih dan mengabaikan orang-orang yang seolah-olah tidak perlu atau hanya tidak tertarik kepada anda. Permainan ini memberikan pemain rasa kebebasan, dan apa gewang banyak pengembara yang dipaksa sekatan terkenal. Membayar untuk satu pelanggan, anda boleh menikmati untuk masa yang lama peluang untuk bermain Guild Wars 2 dalam masa lapang saya.

Pelanggan Pemasangan sebelum Guild Wars 2 pendaftaran. Nama Akkakunta akan alamat e-mel. Anda hanya perlu untuk mewujudkan kata laluan. Perhatikan bahawa Perjanjian itu diterima tanpa syarat. Mempunyai pengetahuan tentang peraturan penggunaan projek lawatan laman web rasmi. Dan satu lagi titik penting - keperluan sistem. Untuk permainan perlu parameter berikut:

- Sistem operasi Windows XP / Vista / 7; [ _19_]

- CPU Intel Teras 2 Duo E 6550 2. 33 GHz / AMD Athlon 64 X 2 5600 +,

- Grafik NVIDIA GeForce GT 240 / ATI Radeon HD 4670,

- Hard Drive 14 Gb;

- RAM 2 Gb .

Bermula Guild Wars 2 bermain, anda boleh memilih untuk diri sendiri salah satu kaum yang ada. Cadang lima perlumbaan, masing-masing dengan ciri-ciri mereka sendiri. Kita tidak boleh mengatakan bahawa mana-mana kaum yang lebih baik dan beberapa lebih teruk. Kebaikan dan keburukan adalah sama sekali, tetapi ia mungkin untuk yang terbaik. Seperti di alam semula jadi tiada apa yang sempurna, anda mungkin juga tidak mahu untuk menguruskan penjelmaan tertentu beberapa sifat-sifat positif. Jadi, People, Asura, Norn, Charr dan Sylvari dijemput untuk menyertai mereka. Tambahan pula, ia adalah mungkin untuk memilih perdagangan yang menarik. Fikirkan tentang yang kamu ingin menjadi - a Warrior, Ranger, Elementalist, Jurutera, ahli nujum, Guardian atau Thief? Segera untuk mengatakan bahawa kadang-kadang anda boleh melakukan apa sahaja yang wakil-wakil profesion lain, tetapi masih perlu berubah sejajar dengan yang dipilih.

Permainan GW 2 - adalah, di atas semua, kepelbagaian. Semua yang berlaku sangat cepat, menyeronokkan dan memberi satu tidak dapat dilupakan. Permainan ini adalah benar-benar serba boleh dan ia adalah mustahil untuk menyenaraikan semua yang menanti anda dalam dunia maya yang berwarna-warni Guild Wars 2, jadi lebih baik untuk mencuba dan menilai merit projek. Nah, sebagaimana yang mereka katakan, selamat datang!

 

Bermain juga