Gunz 2

Nama alternatif: Gunz 2

Gunz Permainan 2 - kesinambungan daripada permainan komputer yang menarik. Ia adalah bahagian kedua permainan yang terkenal Korea menarik Gunz.

Gunz 2 adalah berasaskan pelayar permainan dalam talian yang menarik, yang adalah enjin fizik yang kuat untuk penembak gaya permainan yang tidak ada dalam mana-mana permainan yang lain gaya ini.

Sejak 2 Gunz talian dianggap permainan penyemak imbas, anda memerlukan paling menumpukan perhatian mereka kepada akses kepada Internet. Untuk permainan ini berjalan dengan baik, memeriksa konfigurasi pakej anda yang anda beli apabila anda menyambung Internet. Untuk permainan ini, kelajuan Internet mestilah menepati 100 Mbps.

Jika, bagaimanapun, pada isu yang anda sedang mengalami masalah, maka mengarahkan perhatian kepada keupayaan komputer. Parameter tidak boleh kurang daripada yang diterangkan di sini:

1. Memori (RAM): 1 GB.

2. Pemproses: Intel Dual Core (2. 0 GB)

3. Kad video: GeForce 6600

4. Pemacu cakera keras (Vinchestr): sekurang-kurangnya 3 GB.

Dalam Gunz 2 pendaftaran tidak menunjukkan apa-apa perbezaan pada keupayaan untuk mendaftar di laman web lain. Anda mendaftar dalam permainan Gunz 2 untuk menulis maklumat berikut dalam satu bentuk khas:

1. Nama pengguna anda.

2. Kata laluan yang diperlukan untuk melindungi akaun anda.

3. E-peti mel anda.

Ini adalah perkara utama yang diminta di laman. Pada masa ini tidak ada kemungkinan untuk mendaftar, tetapi anda boleh cuba untuk mendaftar melalui rangkaian sosial popular - Twitter dan Facebook.

Main Gunz 2 anda akan, mengiktiraf maklumat berikut mengenai permainan:

- Mod permainan kelas, yang menyediakan pelbagai kemahiran dan produktiviti dengan pelbagai kelas senjata, jadi anda boleh membina dan meningkatkan watak gaya untuk mencipta untuk diri permainan asal.

- Anda boleh mengalami keseronokan daripada fakta bahawa watak anda boleh melaksanakan akrobatik lebih kompleks melompat dan melompat ke mana anda hanya mahu.

- Permainan ini mempunyai kawalan tahap cahaya.

- Sejauh pelbagai helah Gunz 2 adalah lebih tinggi daripada versi yang datang sebelum ini.

- Permainan ini menggunakan fungsi Extremal.

- Nombor luas senjata - dua jenis.

Dalam Gunz 2 bermain anda akan, berjuang dengan syarikat-syarikat jahat, yang berada di bawah kawalan orang bawahan, dengan kebolehan yang tidak terdapat kepada orang-orang biasa. Makhluk-makhluk ini tidak baik dan mereka pritamanno sia-sia.

Anda tidak boleh bimbang jika anda baru mula bermain gaya - penembak. Permainan ini adalah begitu mudah bahawa ia memerlukan sebarang penjelasan.

Setakat ini, permainan ini tidak keluar dalam operasi. Tarikh pengeluaran dirancang untuk lewat 2013. Selain itu, ia tidak diketahui sama ada permainan Gunz 2 yang ditulis dalam Rusia.

Gunz 2 Online - adalah permainan yang menarik bahawa ramai orang telah menunggu selama tujuh tahun. Dan harapan ini perlu memenuhi jangkaan. Tidak lama kemudian anda akan mengalami keseronokan. Kami berharap anda mempunyai kesabaran untuk menunggu untuk permainan Gunz 2 dan bahawa permainan yang akan menang perhatian setiap peminat permainan video maju dan hanya pemain ingin tahu.

 

Bermain juga