Haddan

Nama alternatif: Senarai Pergi

Senarai Pergi permainan dalam talian - dunia yang menarik untuk menyelam ke dalam itu, anda hanya perlu

Sambungan Stabil ke Internet.

Dipasang pada pelayar web komputer anda.

Juga Senarai dunia Pergi dibuka anda perlu Daftar Senarai Go permainan yang terdiri daripada beberapa langkah.

1. Masukkan nama pengguna baru anda (nama watak anda).

2. Masukkan kata laluan baru untuk mengesahkannya.

3. Masukkan alamat e-mel anda di bawah.

4. Klik butang "Teruskan".

Senarai Pendaftaran Pergi hampir selesai. Seterusnya, pada tetingkap baru anda nyatakan maklumat umum mengenai anda (nama sebenar anda, jantina, dan sebagainya moto ) Dan anda boleh memulakan hidup baru dalam Senarai dunia Go.

Juga mencadangkan agar anda memasang pada PC pelanggan anda untuk permainan. Pemasangannya akan membantu anda menjimatkan bandwidth semasa permainan, dan juga akan memberitahu anda mengenai sebarang perubahan kepada pelayan permainan. Anda boleh memuat turun permainan pelanggan dalam talian. Fail pemasangan berat hanya 1 MB. Pelanggan akan menyimpan gambar dari pelayan dan menjalankan permainan pada masa akan datang untuk mempercepatkan beban mereka beberapa kali.

Senarai Pergi Apabila pendaftaran selesai anda pergi untuk mencipta watak anda sendiri dalam Senarai dunia Go. Anda boleh memilih jantina dan rupa watak. Secara beransur-ansur, apabila anda bermain dalam Senarai Pergi, watak ini akan mendapat pengalaman dan dengan itu meningkatkan prestasi mereka, mendapat keupayaan dan kemahiran baru.

Untuk bermain Senarai permainan Pergi dalam talian untuk dipilih anda hanya tiga kaum: manusia, bunian dan Orc. Setiap bangsa mempunyai ciri-ciri semula jadi yang tersendiri yang memberi kesan kepada ciri-ciri permulaan dan kemahiran.

Orcs: gemar bersungut yang bertutur senjata dua tangan besar dan dikurniakan dengan kekuatan fizikal. Dengan sifat agak kekok.

Elves: Pakar berjuang dengan dua pedang. Walaupun kekurangan kekerasan, mengimbangi kemahiran ini semula jadi. Musuh tidak boleh mendapatkan pada peri nirazu dalam peperangan.

Orang: Pakar perisai dan perlindungan lain. Mungkin cukup lama untuk menahan serangan marah musuh, berjuang pedang satu tangan.

Dari statistik watak anda (pertempuran berjaya dan melengkapkan pencarian) akan bergantung kepada bermain kuasanya. Jangan lupa untuk meningkatkan keupayaan pemilikan senjata api dan terlibat dalam peningkatan, kerana ia memberi kesan kepada kerosakan anda.

Sebagai permulaan yang berjaya adalah yang terbaik untuk memulakan dengan Arena, di mana pemain berjuang untuk menimba pengalaman. Anda juga boleh melakukan pelbagai tugas dan misi. Berusaha untuk bermain permainan dalam talian Senarai Pergi dan membangunkan ciri-ciri perlu watak anda, memilih antara: ketangkasan, kekuatan, daya tahan, tenaga, kebijaksanaan, kecerdasan, gerak hati, dan kemarahan. Selepas menerima mata pengalaman baru anda mengedarkan mereka di kalangan ciri-ciri ini, sekali gus mewujudkan watak benar-benar asli. Beberapa kemahiran yang berguna dalam peperangan, dan lain-lain dalam kehidupan awam, yang juga diwakili dalam Senarai dunia Go. Pendamai atau perang - anda pilih.

Permainan dalam talian Haddan menempatkan pelbagai jenis pelbagai artifak tambahan, ramuan, perhiasan ajaib watak tambahan, yang boleh didapati dengan banyaknya di kedai-kedai di Senarai dunia Go. Anda boleh menjadi fabulously kaya di kasino dan membeli anda artifak sangat dikehendaki pada lelongan dalam talian.

Senarai Pergi bermain di dunia mampu keseronokan yang sama seperti yang hidup. Dalam permainan terdapat kedua-dua cara tentera dan aman mendapatkan wang. Setiap kali anda tahap, anda mendapat sejumlah wang. Terdapat profesion mempertahankan diri dan aman tersedia untuk watak anda.

Battle

Woodward. Profesion agak berbahaya, kerana anda perlu membuat serbuan biasa ke dalam hutan penuh dengan bahaya. Matlamat utama anda - untuk mencari cache harta dan mendapat pengalaman profesional.

Reaper. Misinya - untuk melindungi tumbuh-tumbuhan yang berguna daripada serangga. Dengan kejayaan Reaper mendapat beberapa tumbuhan yang anda boleh menjual.

Profesion Peace

Miner. Profesion ini adalah yang paling mudah untuk semua aksara. Anda menggunakan sumber di lombong dan boleh menjual mereka.

Kedai Senjata. Menggunakan sumber-sumber boleh membuat senjata anda sendiri dan menjualnya. Anda mesti mempunyai banyak kawan-kawan yang akan diperolehi pesanan.

Alchemist. Membuat ramuan sihir, senjata ajaib tidak.

Saudagar. Anda boleh membuka kedai anda sendiri untuk jangan membeli barang daripada peneroka lain Senarai World Go dan menjual harga sudah rendah untuk anda. Anda juga boleh melakukan perkara-perkara sellout dan anda diekstrak sumber

Senarai Pergi dalam talian membuka dunia yang penuh dengan kontras dan pengembaraan berwarna-warni. Di sini anda akan melawat bar yang dipanggil "Barat" dan sekolah purba seni mempertahankan diri. Senarai Go permainan dalam talian tidak akan meninggalkan anda acuh tak acuh. Dapatkan bersedia untuk mendebarkan Senarai permainan pengembaraan Pergi dalam talian menunggu untuk anda.

 

Bermain juga