Half-Life 2: Episod 1

Nama alternatif: Half-Life 2: Episod 1

Permainan Half-Life 2: Episod 1 - adalah permainan komputer yang dicipta oleh pemaju Amerika Valve Corporation dari Bellevue sebagai penembak daripada orang yang 1 dan merupakan kesinambungan daripada permainan yang terkenal Half-Life 2. Permainan pc Versi menjadi boleh dimuat turun di wap dan versi berkotak terdapat pada awal musim panas 2006 Permainan ini, yang pada asalnya nama Half-Life 2: Selepas, benar-benar bebas, tidak memerlukan pemasangan Half-Life 2.

Plot Half-Life 2: Episod Satu permainan pc mewarisi sejarah mereka yang terdahulu - yang pertama dan kedua permainan Half-Life 2. Episod Satu permainan pc tarikh kembali ke masa apabila peminat permainan video dalam samaran G. Freeman bersama-sama dengan Vance akan melarikan diri dari Siti17, sehingga sehingga Citadel Perikatan tidak berani bandar ini untuk tanah dengan dia. Dan kemudian ada yang sebelum ini dikenali G-Man dan watak kami Gordon menjunam ke dalam stasis.

Half-Life 2: Episod Satu permainan mempunyai lima bab utama:

  • Ch. 1 penggera kecemasan.
  • Ch. 2: campur tangan langsung.
  • Ch. 3: Ditindas.
  • Ch. 4: melarikan diri dari bandar.
  • Ch. 5: Keluar 17.
  • Jika anda membuat keputusan untuk Half-Life 2: Episod Satu untuk bermain, anda akan melihat bahawa permainan mempunyai lawan berikut:
  • Zombayn - dijangkiti Alliance askar, yang mampu untuk bergerak lebih cepat zombi mudah, tetapi masih tidak zombi dengan cepat. Berpakaian terletak hak a. Huru-hara Berbahaya, kuku yang menarik. Yang paling berbahaya kerana ia boleh menggunakan bom tangan.
  • Reprogram bola yg tersembunyi-tentera "sendiri digerakkan" Perikatan mekanisme.
  • Stalker - orang-orang yang ahli-ahli sains Perikatan tidak boleh bertukar menjadi askar, dan membuat hamba-hamba mereka cyborg. Stalkers digunakan untuk menyerang rasuk laser yang menghasilkan peranti yang terletak di kepala mereka.
  • Hunter - Alliance sintetik secara tiga kaki, yang menggunakan senjata huru-hara nadi, dan jika lawan itu pada jarak yang besar, pemburu menggunakan Annihilator - satu alat yang mengeluarkan aliran antimatter.

Perlu diingat bahawa Episod permainan Half Life 1 membawa banyak penambahbaikan dan tambahan berbanding sebelumnya. Sebagai contoh, teknologi HDR dalam Episod Satu mula digunakan di dalam bilik gelap, dinyalakan hanya lampu suluh, serta algoritma baik untuk pencahayaan (lampu heroin Alyx Vance). Watak yang sama telah bertambah baik kecerdasan buatan, dan watak-watak ekspresi muka bummed baik.

Jika anda belum membuat keputusan sama ada anda perlu memuat turun Half-Life 2: Episod Satu, maka permintaan untuk Internet untuk melihat Half-Life 2: Episod Satu video. Selepas mengkaji video, anda akan belajar bahawa pemaju permainan telah menambah banyak muzik asal - sepuluh soundtrack baru. Selain video, anda mungkin tahu bahawa pasukan Kanada «Pembelian Brothers» pada tahun 2009 menarik balik sebuah filem pendek berdasarkan Episod permainan Satu, dan pada tahun 2011 dan 2013 datang dua filem susulan. Membuat keputusan untuk memuat turun permainan ini akan membantu anda maklumat ini - Half-Life 2: Episod Satu daripada Anugerah Gamespy untuk "Best Grafik" dan "Tindakan Terbaik" dan tempat ketiga di antara sepuluh igr2006 tahun.

Jika semua fakta-fakta anda mendapati berat, pergi ke laman web rasmi permainan dan memuat turun Episod Satu. Kami berharap anda akan berpuas hati dengan permainan ini.

 

Bermain juga