Hellgard

Nama alternatif: Hellgard

Hellgard talian - pelayar berasaskan permainan MMORPG percuma yang dibuat dalam gaya fantasi, didiami obortni, Vampire dan penyoalsiasat.

Jadi apa yang akan memulakan permainan, anda akan perlu mendaftar Hellgard:

  • Untuk memasukkan e-mel dan kata laluan anda
  • Untuk memilih watak
  • Berikan nama watak

Mengenai watak-watak dalam Hellgard permainan: ada tiga kaum, penyiasat Pasitan, Werewolves dan sila tekan. Setiap bangsa menawarkan pilihan pilihan jantina lelaki atau perempuan.

Mari kita lihat bangsa-bangsa ini:

Penyiasat Pasitan - mereka memburu berbahaya kepada manusia makhluk dan mempunyai kuasa ghaib

Werewolves - makhluk berani dan kejam yang bersedia untuk berperang, dengan kedua-dua Vampire dan penyoalsiasat, dan dengan diri mereka sendiri;

Sila tekan - Vampire, mereka suka darah, tetapi sesetengah cenderung manusia, dan beberapa semata-mata haiwan.

Dalam permainan Hellgard, setiap aksara, terdapat lima parameter yang paling penting:

Kuasa - kesan ke atas lejang kuasa;

Membina - kesan ke atas peningkatan dalam bilangan mata kehidupan dan perisai;

Ketangkasan - kesan pengelakan yang mungkin;

; -

Perisikan mempunyai kesan ke atas bilangan mata tenaga, pertahanan dan serangan sihir

Luck - memberi kesan kepada peluang mogok kritikal.

Pada masa hadapan, bermain permainan dalam talian Hellgard, dengan setiap tahap yang baru atau apa-apa pengalaman tertentu, anda terpilih boleh meningkatkan parameter ini, tetapi ia adalah perlu untuk mempertimbangkan apa yang akan memberi kesan kepada setiap parameter dan meningkatkan ia satu yang perlu bagi anda untuk kemenangan melanjutkan.

Dalam setiap kaum dalam permainan dalam talian Hellgard, mempunyai bandar sendiri yang unik dan jenis yang unik pembangunan watak, di samping itu, setiap watak mempunyai senjata peribadi dan ubat, hala tuju pembangunan dan profesion individu (shahterstvo, rybalstvo, mengumpul, perdagangan ). Dalam usaha untuk meningkatkan pengalaman dalam Hellgard permainan dalam talian, anda perlu untuk mengambil bahagian dalam laluan banyak dan menarik pencarian, dan melaksanakan pelbagai tugas. Permainan dunia dalam talian Hellgard terdiri daripada banyak lokasi yang indah, yang merupakan rumah kepada pelbagai makhluk dan raksasa. Berikut adalah beberapa perwakilan lokasi: Serenity Valley, Jari Serfirota, bidang katak, berjuang untuk terus hidup, Labyrinth, Kameliard, alasan Memburu Kameliarda, Teorot.

Pembangunan watak anda dalam permainan bergantung kepada faktor-faktor seperti pengalaman peribadi dan tindakan pematuhan mengenai bangsa moral dipilih. Oleh itu Nellgard bermain anda perlu memberi perhatian kepada reputasi mereka.

Perlu diingatkan bahawa untuk bermain permainan Hellgard dalam talian, anda akan mempunyai unik, permainan seperti kemungkinan untuk haiwan peliharaan (haiwan) yang begitu setia kepada tuannya, bahawa mereka bersedia untuk melawan yang akan melindungi tuannya sendiri. Beli haiwan kesayangan boleh mempunyai jurulatih.

Satu perkara perkara bagaimana untuk bermain Hellgard, anda boleh mendapat. Berikut adalah beberapa pilihan: melengkapkan pencarian, mengumpul drop berharga, perkara perdagangan, dan dengan bantuan rakan-rakan mereka (melalui info Player).

Sistem pertempuran di Hellgard permainan dibina dalam masa sebenar, di mana sebagai tambahan kepada pergaduhan biasa, anda boleh mengambil bahagian dalam pertempuran besar-besaran boleh membawa maut. Untuk apa yang akan Hellgard bermain adalah menarik, permainan ini mempunyai keupayaan untuk mencipta puak-puak.

Pada akhir kajian semula, menambah yang berikut: permainan tidak untuk hati pengsan, cukup keras, dengan grafik yang baik dan reka bentuk yang kukuh. Sertai dalam permainan selepas Hellgard, anda tidak akan menyesal bahawa keputusan untuk mencuba diri anda dalam peranan salah satu daripada watak-watak representasi dalam permainan ini.

Jadi, cek Hellgard menanti anda!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag