Heroes & Generals

Nama alternatif: Heroes & Generals

Heroes Permainan & Generals adalah permainan dalam talian secara besar-besaran berbilang, di mana tindakan yang dibangunkan semasa Perang Dunia Kedua. Heroes & Generals talian menggabungkan pertempuran keras dan taktik strategi ini.

Dalam Heroes & Generals profil dibentangkan di laman web utama permainan ini. Untuk mendaftar, anda perlu mengisi borang standard, termasuk maklumat kepentingan ke laman web pemaju atau permainan. Untuk membuat akaun anda, anda akan perlu:

1. Klik pada halaman utama pada butang merah besar, yang akan ditulis "PLAY PERCUMA."

2. Pilih daripada senarai jatuh turun bahasa yang anda ingin bermain.

3. Kemudian masukkan peti masuk e-mel anda.

4. Tulis nama anda sendiri. Dalam konteks ini boleh digunakan sebagai nama rekaan, dan sekarang.

5. Masukkan kata laluan, tetapi tidak sebelum memikirkan dengan baik bahawa tahap perlindungan adalah tinggi.

6. Tulis kata laluan anda sekali lagi untuk mengesahkannya.

7. Masukkan kod promo. Bidang ini adalah pilihan.

8. Jika anda ingin menerima berita tentang permainan, anda akan perlu melakukan arahan Print di dataran, yang terletak berhampiran maklumat ini.

9. Klik pada butang "Daftar". Jika anda mendaftar di laman web ini, anda secara automatik bersetuju perjanjian pengguna dan dasar privasi laman web ini.

Jika anda telah gagal untuk mendaftar, hubungi sokongan teknikal dari pautan berikut yang terletak di bawah borang.

Heroes Permainan dan Geniraly direka untuk komputer peribadi atau komputer riba, yang kapasiti tidak kurang daripada tetapan berikut:

Processor: CPU 2GHz w. SSE3.

RAM: 1.5 GB.                        

VGA: ATI: HD X1800.

Nvidia: 7900.                        

OS: Windows XP atau Vista atau 2007.

Winchester (R / W): 1.3 GB.

Oleh kerana ini adalah permainan dalam talian, ia adalah semulajadi untuk komputer mesti disambung ke Internet dan kuasa sambungan rangkaian telah dimaksimumkan.

Main Heroes & Generals, anda boleh, dengan memilih salah satu daripada tujuh pilihan tentera

1. Infantri - mereka dapat melawan infantri / perlindungan askar ribut [_28_ ]. Pada masa ini universal askar , yang boleh bersenjata senapang senjata [ _75_] dan senjata lain .

2. Marin - mereka berada dalam " parasutis AT». Tidak boleh akan Ciri peralatan berat ( mesingan berat dan pelancar [_28_ ]). Untuk melaksanakan terjun udara. Mungkin juruterbang pesawat.

3. Menembak mesin - boleh apa-apa ATS . Tembak senapang.

4. Anti Armour - mereka mampu bekerja ATS arrow . Untuk melaksanakan serangan anti tangki Bom tangan dan pelancar.

5. Recon - adalah dalam Recon AT. Menyerang dengan senapang dengan pintu dan mana-mana peralatan tambahan. Mungkin anak panah.

6. Fighterpilot - adalah pejuang AT. Mereka boleh memakai apa-apa kelengkapan kecuali wakil-wakil senapang dan bom tangan pelancar. Terjunan.

7. Tankman - mereka bekerja di dalam tangki AT. Mereka diberi tangki jenis tertentu. Mereka mempunyai peluang untuk memakai apa-apa kelengkapan, kecuali wakil-wakil mesingan atau pelancar bom tangan.

Dalam Heroes & Generals bermain anda akan berada dalam denyutan jantungnya.

Heroes & Generals Online akan memberikan anda sebagai banyak kegembiraan, jadi jangan malas, dan mendaftar dalam permainan dan bersenang-senang!

 

Bermain juga