Heroes di langit

Nama alternatif: Heroes di langit

Heroes Permainan dalam Sky - adalah permainan berbilang dalam gaya penembak permainan. Heroes dalam talian Sky menghantar anda semasa Perang Dunia Kedua, di mana anda boleh bermain di sebelah legion memilih.

Pada Heroes dalam yang Sky Anda boleh bermain sama ada di sebelah Nazi, atau di sebelah pihak Berikat. Mereka masing-masing mempunyai tentera mereka kapal terbang.

Untuk bermain di Heroes dalam yang Sky Anda perlu memastikan komputer anda memenuhi keperluan sistem berikut:

Processor: P 4 1. 6 GHz

Memori: 1024 MB

Video: Video 3 D 128 MB

Sistem Operasi: Win 2000 / XP / Vista

Internet: Berkelajuan Tinggi.

Sekarang Heroes Online di langit pendaftaran yang amat mudah. Anda tidak perlu banyak usaha untuk mengisi butiran yang berikut:

1) Masukkan nama anda. Nama anda harus dimasukkan dalam huruf Latin.

2) Masukkan e-mel anda.

3) Berfikir dan menulis kata laluan anda.

4) Baca halaman Perjanjian Lesen dan istilah permainan.

5) Kemudian tandakan kotak yang berkenaan bahawa anda bersetuju kepada terma dan perjanjian lesen.

6) Tekan « Main » .

Selepas itu, anda boleh dengan selamat memulakan permainan.

Heroes Permainan dalam talian Sky ditulis dalam bahasa Inggeris. Versi russian yet.

Sebelum di Heroes dalam permainan Sky, anda akan perlu belajar tentang mod pandangan yang:

- Mod Kempen. Dalam mod ini, anda perlu lulus semua kempen ujian yang akan berlaku dalam bidang Eropah dan Pasifik. Ujian-ujian ini akan mengatasi anda kerana bersama dengan sekutu-sekutunya, dan semata-mata.

- Serangan dan Mempertahankan Mod. Ini adalah mod klasik mana-mana permainan penembak. Di sini anda akan menjadi penting untuk menyelesaikan tugas: untuk memecahkan musuh, menangkap atau memusnahkan. Mereka yang mempertahankan wilayah mereka, mempertahankan pelan keperluan mengandung dan mencapai matlamat kami.

- Mod Pertelingkahan . Dalam mod ini, anda boleh benar-benar cuba tangan mereka. Anda menghadapi keadaan seperti itu, sebagai salah terhadap semua. Matlamat anda - untuk memusnahkan sebagai banyak musuh.

- Perang Mod Pekerjaan. Dalam mod ini, anda perlu untuk terus hidup pendudukan pertempuran besar-besaran. Di sini anda dengan rakan-rakan anda di sebelah Pasifik atau depan Eropah. Tugas anda adalah untuk membuktikan bahawa anda yang terkuat. Mod ini dianggap yang paling berkuasa dalam Heroes di langit dalam talian.

- Mod Raid. Mod serbuan pemain bersama-sama dalam empat pasukan daripada empat. Dalam mod ini, matlamatnya - sebanyak mungkin untuk mendapat mata dalam pertempuran, dan bukan lawan anda. Anda juga boleh bermain dengan rakan-rakan anda terhadap kempen dikendalikan oleh komputer itu sendiri. Jika anda mencapai kemenangan dalam peperangan ini, anda betul boleh menganggap dirinya juara permainan Heroes di langit Online.

Bergantung kepada pihak mana Heroes di langit anda bermain, anda akan mempunyai komponen-komponen berikut:

1) Fasis . Anda akan dapat untuk menggunakan lima cawangan pesawat. Dan cabang-cabang pesawat: Jerman, Itali, Jepun, Gunner dan pengebom. Ini kapal terbang dianggap premium.

2) Berikat. Anda boleh menggunakan lima cawangan pesawat. Untuk pesawat kelas premium Bersekutu termasuk: USSR, England, Amerika Syarikat, Gunner dan pengebom.

Selamat datang ke Perang Dunia Kedua!

 

Bermain juga