HeroesLAND

Nama alternatif: HeroesLAND

Jika pernah anda begitu bercampur terpesona "Heroes of Kebesaran dan Magic", terutama bahagian ketiga, manakala permainan Heroes talian Land akan melakukannya sekali lagi. Dalam Strategi berasaskan giliran yang ini untuk berkongsi cukup perjalanan dan pengembaraan penuh, pertempuran watak anda dengan raksasa, melawan dengan lawan dan kejohanan dengan pahlawan-pahlawan yang terbaik. Para tetamu boleh mengharapkan kehidupan sosial dalam pecahan atau puak-puak, di mana anda boleh mencari orang seperti yang berfikiran, untuk membuktikan dirinya seorang diplomat, untuk mencari kawan-kawan sebenar.

Sertai dalam Heroes permainan Tanah adalah agak mudah - anda mesti nyatakan nama watak dan alamat e-mel, kata laluan dan soalan keselamatan (jika tiba-tiba Heroes pendaftaran Tanah memerlukan pembinaan semula), kemudian masukkan kod pengesahan yang dan menerima perjanjian pengguna.

Dan waktu itu - bahawa anda Heroes Tanah pendaftaran dalam talian diaktifkan, tetapi sesuatu yang tidak beban tambahan? Semak jika anda mempunyai versi terkini Adobe Flashplayer, mungkin sebab itu adalah bahawa.

Jadi sekarang ia berfungsi, anda boleh mulai membuat watak, atau lebih watak-watak - Heroes permainan Tanah dalam talian membolehkan anda membuat dan kawalan sehingga sembilan watak-watak kaum dan puak yang berbeza. Satu-satunya "tetapi" - mereka tidak dibenarkan untuk berinteraksi. Well, soalan mengenai bilangan soalan - kira-kira kualiti. Diri bagi mewujudkan satu watak yang unik anda ditawarkan banyak peluang - pilihan puak, kelas, profesion, dan sudah tentu, penciptaan potret. Mari kita mulakan dengan pecahan, yang dalam dunia Heroes Tanah kehidupan dalam talian dan menangani jumlah yang standard - mereka dibahagikan kepada tiga dan klasik pada pahlawan dan Ahli Sihir.

Yang pertama bangsa - wakil-wakil Dunia: kesatria, bunian dan ahli silap mata.

Perlumbaan kedua - wakil-wakil Kegelapan: penduduk neraka, necromancers, warlocks.

Perlumbaan ketiga - watak-watak menduduki pihak neutral: paya penduduk, dan tidak bertamadun "elementalists."

Seterusnya, memberikan nama kepada watak yang dipilih dan membangunkan potret bangsa sesuai. Di sini, mungkin, kita kini boleh bermain Heroes Tanah.

Satu daripada nilai utama watak anda di dunia ini mitos dan tidak dapat diramalkan, ia adalah "pengalaman", yang menjadi lebih besar dengan setiap pusingan berlalu. Juga satu lagi ciri penting bagi mereka yang ingin bermain permainan Heroes talian Land sebagai strategi tentera - adalah "karisma". Setelah ia banyak, anda boleh mendapatkan bilangan unit dan membentuk tentera layak pemimpin mereka. Dengan cara itu, membeli askar upahan untuk menjadi pelaburan dan bukan menguntungkan wang kerana mereka tidak boleh membunuh dia, tetapi hanya untuk seketika untuk menarik diri daripada permainan.

Heroes Tanah talian permainan, yang boleh menjadi lawan layak untuk melawan satu-satu dan dalam pertempuran kumpulan atau pertandingan yang dianjurkan (ingin tahu ciri PvP tempatan - mereka boleh bersaing dengan segera memaksa empat pemain). Untuk strategi lebih aman Heroes bermain Land satu sama menarik - anda boleh mengumpul sumber, membina istana, terlibat dalam permainan atau ekonomi untuk menjadi pengembara. Bersatu dalam kumpulan dan pergi melihat dunia, melawan raksasa, naga sarang untuk mencari dan menghasilkan artifak unik. Sila ambil perhatian bahawa bekerjasama dengan pemain lain, anda mempunyai peluang untuk memajukan untuk membandingkan dan menganalisis mereka dan terbaik / sebelah bermasalah anda untuk mencipta seiring yang paling berjaya.

Akhirnya, kita perhatikan bahawa untuk bermain permainan ini Heroes talian Tanah - adalah lebih daripada sekadar satu penghormatan kepada yang dikasihi oleh berjuta-juta «Kebesaran dan Magic III», ada semangat dan beliau undang-undang, di sini anda akan mendapati lebih mencabar dan menarik mesyuarat dengan makhluk mitos dunia misteri dan hebat.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag