Heroes of Gaia

Nama alternatif: Heroes of Gaia

Strategi ini - karya lain daripada Aeria Games. Ramai pemain mengatakan bahawa Heroes permainan Gaia mempunyai banyak kaitan dengan kegemaran siri pemain Disciples, tetapi, sebenarnya, projek ini mempunyai daya tarikan tersendiri dan unik. Permainan ini adalah sangat menarik dan mampu dari minit pertama untuk menarik anda dengan plot yang. Grafik indah dilaksanakan tidak boleh tetapi mengagumi dan permainan berkualiti hanya beregu kegembiraan. Pendek kata, jika anda suka strategi dalam talian, maka permainan ini - apa yang anda perlukan.

Dengan Heroes of Gaia talian anda akan dapat meneroka tanah-tanah baru dan menangkap mereka kerana mereka membina istana dan bangunan mereka. Dibina dari sumber yang anda tetap boleh membuat keuntungan, walaupun anda tidak akan berada di dalam permainan. Anda akan dapat untuk mengumpul sumber serta-merta selepas memasukkan semula permainan. Anda perlu membina empayar anda, menjadi status bujang. Iaitu, belakang anda tidak akan tentera yang besar, dan semua pencapaian anda akan menjadi semata-mata merit peribadi anda. Menjadi pahlawan yang berhemat dan bijak, sentiasa cuba untuk mendekati terbaik musuh. Anda perlu membuat kesimpulan perjanjian damai dan pakatan, untuk terus berjuang dan pertempuran musuh - semua demi satu hari bercakap tentang anda sebagai Maharaja yang paling berani dan perkasa.

Ini adalah permainan dalam talian, tetapi kerana anda perlu sudah bersedia untuk hakikat bahawa Heroes pendaftaran Gaia akan diperlukan untuk memulakan. Antara muka permainan masih belum disesuaikan untuk pengguna berbahasa Inggeris, tetapi anda mengelirukan fakta ini tidak seharusnya - mengawal permainan supaya mudah yang anda akan dapat mencari penyelesaiannya, walaupun tanpa bantuan kamus, termasuk borang pendaftaran selesai. Nota, bagaimanapun, bahawa sebelum perlawanan, anda perlu memuat turun dan memasang Web Player Perpaduan, yang akan terus membantu anda untuk bermain tanpa sebarang masalah hak dari pelayar anda.

Untuk memulakan pendaftaran, tekan «Plat Percuma», yang terletak di bahagian bawah skrin permainan.

Sebelum anda membuka borang pendaftaran, isi itu, anda boleh mula bermain Heroes of Gaia. Ikut semua menggesa sistem dan isi semua bidang dalam perintah itu (anda perlu untuk menentukan nama dan kata laluan untuk memasuki pejabat, dan menulis alamat kotak elektronik).

Jika anda mahu, anda boleh melangkau proses pendaftaran, yang diberi kuasa dalam projek itu, dengan menggunakan data daripada laman mereka di Facebook. Dan jika ini sekurang-kurangnya sekali anda telah memainkan permainan dari Aeriya, maka anda akan tidak perlu mendaftar di semua - anda selesai dengan ini pada mesyuarat pertama dengan projek itu.

Sebelum anda mula bermain Heroes permainan Gaia, anda perlu memilih pelayan permainan. Tugas utama anda - untuk mengepam dan untuk membangunkan wataknya, untuk mendapatkan mata kemenangan. Permainan ini mempunyai beberapa kaum utama watak:

Rakyat.

Elves.

Orcs.

Undead.

Projek ini sedang menunggu untuk anda lebih 40 juta pemain di seluruh dunia. Tergesa-gesa dan anda membuktikan diri mereka di medan perang. Boleh melakukannya sekarang, kerana bermain Heroes of Gaia PERCUMA!

 

Bermain juga