Heroes Of The Pedang

Nama alternatif: Heroes Of The Pedang

Heroes Daripada ini Pedang Online - free permainan berbilang berasaskan pelayar dengan pertempuran dalam masa nyata. Lawan anda akan hidup pemain. Dalam peranan pahlawan anda akan mendapati diri anda di bandar terbang pulau, di mana dia akan menunjukkan dirinya dalam semua kemuliaan itu. Bergerak ke atas peta permainan, anda akan memusnahkan musuh-musuh dalam perjalanan anda, yang dengan keinginan yang sama mengidamkan kematian anda. Selain pelbagai permainan yang penuh dengan tugas. Pencarian memberi peluang untuk mendapatkan wang untuk membeli senjata dan tempoh. Dalam RPG ini anda akan menakluk peringkat selepas tahap, meneroka setiap daripada mereka, dan dalam masa menjadi lebih kuat. Permainan Wira Kuasa memberi peluang untuk menjadi seorang wira sebenar, jadi jangan lepaskan peluang ini unik adalah!

Menariknya, cuba untuk bermain Heroes Daripada ini Pedang boleh sebagai tetamu. Iaitu, tanpa membuat akaun. Tetapi dalam kes ini, pencapaian anda tidak akan disimpan. Jika anda ingin terus keperluan perniagaan yang dimulakan Heroes Daripada ini Pedang pendaftaran, yang saya mesti mengatakan agak mudah dan pantas. Anda hendaklah mengisi bidang beberapa borang khas: Nama Pemain emeyl, kata laluan, kata laluan berulang, tarikh lahir. Tetapi pertama perlu memilih aksara yang anda mahu untuk mengawal. Perlu diingat bahawa pendaftaran menerima syarat-syarat perjanjian. Jadi ia adalah berguna untuk pra-membaca peraturan. Keperluan sistem tidak boleh bimbang, kerana projek itu tidak sepenuhnya khayalan dalam perkara ini dan untuk permainan yang anda perlu konfigurasi komputer purata yang paling biasa. Gambaran menyambung ke World Wide Web. Internet benar-benar bekerja keajaiban dan anda duduk di rumah, dapat terjun ke dalam suasana yang menarik Rubilovo, mengenang kembali semua din perasaan, yang dapat pengalaman seorang pahlawan benar.

Heroes Daripada ini Pedang Anda akan bermain dengan senjata. Walau bagaimanapun, tidak seperti permainan Pelayar yang sama, jenis peluru tidak hadir. Untuk membantu pemain itu diberi senjata hanya mata. Iaitu, pedang, kapak, tukul, kelab, syurikeny. Pada mulanya, anda diberi peluang untuk menjalani latihan untuk memahami bagaimana untuk menggunakan senjata. Juga senjata yang ada untuk menggunakan mantera dan artifak. Dan semua ini adalah untuk memilih dan menyesuaikan anda boleh buat! Melawat tukang besi, anda membeli senjata yang kuat, dan jika anda berjaya sampai ke menara sihir di sini juga anda akan mendapat artifak ajaib yang berbeza dan jampi (angin, air, api, kilat dan mati).

Semasa permainan wira dipam dan berkembang. Profil A adalah pengagihan titik pencapaian pada pejuang kemahiran. Parameter seperti ketangkasan, perlindungan, kesihatan, sihir, kekuatan dan nasib cenderung untuk bertambah baik.

Ya, Heroes Daripada ini Pedang permainan - dunia pengembaraan dunia gelora di mana bahaya lurks pada semua pihak . Mengapa hanya pertempuran antara lawan tegas dalam arena. Membuat pelbagai permainan dan kehadiran beberapa mod: solo, dinding ke dinding, atau menangkap bendera. Anda boleh menguji diri anda dalam setiap daripada mereka! Tetapi selain pergaduhan dilupakan, Heroes Daripada ini Pedang bermegah dalam talian mampu mempunyai sembang khas di mana orang mendapati diri mereka sahabat yang menyenangkan, jadi dan sahabat yang ikhlas. Setiap peserta mempunyai hak untuk menulis mesej chat untuk menyuarakan pendapat mereka mengenai sesuatu isu.

Peminat Dear keseronokan, anda akan mendapati banyak perkara yang menarik. Perkara utama - pasti pergi ke matlamat, mengikuti jalan yang dari orang baru kepada pahlawan yang berpengalaman dan mendapat banyak emosi menyenangkan. Kita hanya boleh ingin anda nasib baik dan pengalaman yang menyeronokkan!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag