Zero beliau

Nama alternatif: Hero Zero

Hero permainan Zero - pelayar percuma MMORPGshka dalam Svidén talian simulator, yang mana anda boleh membuat watak anda sendiri dari awal. Permainan ini adalah lucu, sangat sesuai untuk waktu rehat atau pyatiminutok apabila anda mahu mengabaikan atau untuk lulus masa. Dengan melaraskan imej watak yang sesuai dengan gaya bermain anda atau fesyen, jangan lepaskan peluang untuk mencuba angkatan mereka sendiri dengan pemain lain dan mendapatkan emas dalam perlumbaan yang menarik ini lucu. Apa yang diharapkan daripada simulator? Demi kemasyhuran dan pengalaman pemain menawarkan misi lengkap, memilih avatar yang, melatih watak anda dan meningkatkan prestasi untuk matlamat utama - untuk menjadi seorang wira super Hero Zero. pencipta Hero Zero Online telah cuba lebih permainan ini - dengan rasa humor pada semua daripada mereka dalam perintah! Grafik tidak akan tidur atau bosan.

Igra Hero Zero sesuai dengan mana-mana pengguna - walaupun anda mempunyai komputer yang sangat mudah, ia akan cukup untuk menyambung ke Internet dan mana-mana pelayar. Bagaimanakah Hero Zero mendaftar? Kita klik di atas padang"Buat wira! ". Pilih jantina dan rupa watak:

  • Imya
  • Elektronny adres
  • Parol

  Vot dan pendaftaran dalam permainan Hero Zero!

 • Glaza
 • Golovu
 • Prichesku
 • Nos
 • Tsvet kozhi
 • Rot

Dalee mengekalkan watak dengan mengisi bidang dan bersetuju dengan syarat-syarat permainan:

Sekarang anda boleh memulakan proses permainan.

V tugas pertama dan utama sedang menunggu untuk anda, sila baca syarat-syarat yang, anda mula melaksanakan, memandangkan masa yang diperuntukkan untuk itu. Mempunyai pengalaman ganjaran dan cermin mata, anda mempunyai peluang untuk mengepam hero atau heroin, memilih daripada ciri-ciri yang dicadangkan:

 • sila - merupakan petunjuk kerosakan yang anda menyebabkan semasa mogok (dipam ke dalam giliran terakhir)
 • stoykost - ia merupakan petunjuk bilangan sebatan yang anda boleh berdiri (pada tempat ketiga kepentingan);
 • intellekt - penunjuk peluang mogok kritikal (keutamaan untuk mengepam)
 • intuitsiya - ia membantu untuk mengelakkan serangan musuh (keutamaan untuk mengepam).

Pora pergi ke kedai dan membeli pakaian untuk menjadikannya lebih seronok untuk bermain Hero Zero untuk mengambil peralatan untuk rasa, akan memulakan pergaduhan dengan pemain lain. Dengan memenangi, anda akan mendapat ganjaran dalam bentuk pelbagai promosi. Tetapi itu bukan semua, anda akan mendapati banyak pekerjaan, pergaduhan, hadiah dan kejutan Mari kita kembali kepada anugerah. Dan sebagainya, mata wang yang sedia ada di est

permainan
 • Monety
 • Ponchiki

Monety perlu membeli barangan. Mereka boleh diperolehi untuk melaksanakan tugas-tugas, kerja, kemenangan dalam pertempuran, serta penjualan barangan Donuts lain - adalah satu perkara yang baik. Berguna untuk pembelian pelbagai perangsang dan barangan lain yang berguna. Di mana untuk mendapatkan donat? Kedai pastri, di mana lagi! Apa yang boleh dilakukan walaupun anda bermain permainan Hero Zero? Hantar kepada latihan. Anda boleh melatih dan mengasah apa-apa kemahiran. Mempercepatkan proses latihan boleh untuk donat! Betul, dalam latihan menyingkirkan segala-galanya yang tidak perlu dan berbahaya dalam pertukaran untuk meningkatkan wira. Ditetapkan, dan anda boleh mula untuk melawan, menghadapi mati. Di sini ialah apabila anda melihat hasil daripada kemahiran mereka dengan cara yang, permainan ini boleh dimainkan secara kolektif. Dan benar-benar, mengapa menghabiskan masa sahaja jika anda boleh mewujudkan satu pasukan kawan sebenar dalam talian dan puncak menara bersama-sama! Pelajaran dalam permainan banyak, tidak bosan, dan juga cerita itu sendiri adalah permainan lucu. Secara umum, menghabiskan masa berseronok!

 

Bermain juga