Heroes of Might and Magic 3

Nama alternatif: Heroes of Might and Magic 3

Heroes of Kebesaran dan Magic 3 - komputer pula berasaskan permainan dengan unsur-unsur bermain peranan. Permainan ini merupakan satu strategi fantasi kultus. Diterbitkan sebagai bahagian ketiga siri permainan Heroes Kebesaran dan Magic, pada tahun 2000. Di sini anda akan merasa diri anda seorang wira sebenar, meletakkan usaha ini dan menggunakan kemahiran. Juga, untuk membantu anda akan pelbagai pilihan permainan untuk meningkatkan pelbagai ciri-ciri. Untuk bermain Heroes III telah dibentuk untuk melengkapkan kesinambungan cerita. Jika anda seorang peminat siri ini permainan, anda akan melihat perubahan yang dibuat kepada Heroes permainan III.

Apa yang akan bermain HoMM3 permainan, pada dasarnya, mana-mana permainan komputer, anda perlu memuat turun Heroes of Kebesaran dan Magic 3 di laman. Tetapi sebelum itu, kami menasihatkan anda untuk berkenalan dengan permainan, Carian dipaparkan dalam video Internet tentang kajian semula permainan, dan selesai membaca kajian ini.

Heroes Ketiga gameplay serupa dengan kedua-dua bahagian pertama permainan. Anda bermain beberapa aksara, wira - komander Tentera makhluk mitos yang berbeza. Heroes Permainan 3 adalah dunia permainan dua dimensi, atau peta agak strategik.

Anda boleh bermain dua komponen: a strategik - mengembara pada kad utama permainan ini, untuk menangkap objek taktikal - diuji ke atas permusuhan peta yang berbeza. Iaitu, walaupun anda tiba di peta strategik dan kemudian pada musuh-musuh jalan yang masuk pertempuran anda secara automatik disebabkan peperangan pada peta taktikal. Beliau mempunyai sesuatu di kawasan yang sama di mana anda dipenuhi.

Dalam Heroes 3 anda menumpukan perhatian kepada pembangunan wataknya. Anda boleh mencapai peningkatan dalam pelbagai cara: melalui kemenangan dalam pertempuran, apabila penemuan sumber atau artifak. Perkara utama untuk anda adalah sebuah bandar dengan bangunan-bangunan. Bandar-bandar anda tidak mempunyai keupayaan untuk berubah, tetapi anda boleh membuat struktur baru.

Juga dalam Heroes permainan Kebesaran dan Magic 3 adalah penting untuk pengekstrakan sumber. Dalam setiap bandar boleh menghasilkan hanya satu daripada jenis sumber: emas, kayu, bijih, raksa, sulfur, kristal dan permata.

Dalam-Game Heroes Kebesaran dan Magic III Anda mempunyai pelbagai jenis senjata. Tetapi keajaiban utama. Terdapat pelbagai kumpulan mantra, tetapi masing-masing dengan ciri-ciri mereka sendiri: mengeja - rahmat, kutukan, serangan dan sokongan. Berdasarkan empat buah sekolah sihir yang ditujukan kepada unsur-unsur - air, api, udara dan bumi.

Dalam Heroes 3 Anda akan bermain hartanah masing-masing sepadan khusus tertentu:

• ketara;

• kemahiran Menurut;

• Dengan mantra;

• Sumber Pembawa;

• Snipers;

• Ahli sihir;

• Speed;

• Magic Kebakaran.

Pada dasarnya - satu makhluk menyediakan kelajuan.

Menurut kemahiran - mengulangi salah satu kemahiran menengah.

Dengan mantra - dengan kuasa meningkat dalam meningkatkan ejaan.

Pembawa sumber - setiap hari membawa sumber tambahan.

Snipers - hanya Gelu.

Ahli sihir - hanya untuk wira Dragon itu.

Speed ​​- hanya Sir Mullen.

Kebakaran Magic - untuk heroin daripada Hadrian.

Secara umumnya, permainan Heroes 3 telah mengalami perubahan di dalam jadual. Ia telah menjadi lebih baik.

Jadi terburu-buru dalam untuk memuat turun Heroes 3. Berjaya anda bermain!

 

Bermain juga