HoMM 4

Nama alternatif:

Heroes of Kebesaran dan Magic permainan 4 - komputer di turn-berasaskan strategi genre. Permainan Heroes IV dibentangkan sebagai fantasi peranan-bermain, sebagai bahagian keempat daripada siri permainan Heroes Kebesaran dan Magic. Pemaju telah melabur dalam ini kekuatan yang cukup permainan dan jiwa. Dan akhirnya mendapat bahagian yang lebih baik daripada yang dibentangkan sebelum ini. Segar bukan sahaja grafik, tetapi geymp.

Jadi permainan Heroes IV layak perhatian bukan sahaja peminat, tetapi juga baru.

Apabila anda matang, yang akan memulakan permainan Heroes 4 bermain, kami menasihatkan anda untuk mencari di internet permainan video ulasan HoMM 4 dan berhati-hati membaca melalui kajian ini. Di sini kemudian adalah boleh tergesa-gesa turun Heroes of Kebesaran dan Magic 4. yang tidak lama lagi akan bermula.

Dalam-Game Heroes 4 tingkat tidak banyak berubah berbanding dengan bahagian yang pertama. Anda juga dalam perjalanan di seluruh dunia dan menakluk bandar. Pas sepanjang jalan pada pengembaraan peta, sehingga sehingga anda menyertai pertempuran. Fight membawa watak-watak pertempuran pada skrin. Tetapi apabila saya masuk ke dalam bandar, terdapat skrin bandar yang baru. Watak akan tiga dimensi, tetapi di sekeliling, masih kekal dalam dua dimensi. Tetapi ia tidak penting, dan plot.

Juga dikehendakiNya 4 Heroes permainan kemas kini jadi semua watak-watak yang terlibat dalam pertempuran dan dibunuh. Dan, dengan itu, ia ternyata bahawa wira boleh bergerak di sekitar peta tanpa tentera, dan tentera tanpa wira.

Sudah tentu, tidak tanpa sumber di setiap bandar anda boleh mendapatkan sumber yang tertentu dan dengan itu meningkatkan prestasi.

Dan di mana melakukan tanpa salah satu senjata utama anda - mantra. Lagipun, seluruh kuasa sihir. Heroes permainan Kebesaran dan Magic IV mempunyai lima buah sekolah

• Prosedur Magic;

• Magic Chaos;

• Magic Life;

• Magic Kematian;

• Magic Alam.

Perintah Magic - dengan ketara mempengaruhi sihir minda. Dibangunkan untuk meningkatkan seni ejaan pertempuran. Warna biru utama.

Chaos Magick - mantra untuk pertempuran untuk menyampaikan kerosakan kuat untuk musuh. Mempunyai persatuan dengan oren.

Magic Life - asas bagi penyembuhan dan sihir terhadap Kematian. Untuk warna utama ungu.

Kematian Magic - berdasarkan kutukan, kebangkitan orang mati. Mempunyai persatuan dengan hitam.

Magic of Nature - di sana untuk membantu untuk mendorong bangsa predstaiteley Alam. Teras hijau.

Dan ada di puak yang berasingan - Power. Parti yang tidak menggunakan sihir.

Kini anda juga boleh membuat ramuan.

Dalam-Game Heroes Kebesaran dan Magic 4 kemungkinan proses baru bangunan bangunan. Mereka masih bilangan yang terhad hari untuk wira.

Secara umum, anda tidak bimbang di semua pertama adalah mudah, rumit secara beransur-ansur. Dan semua parameter asas permainan anda akan belajar akibat daripada permainan aktif.

Heroes Permainan 4 dengan grafik yang lebih baik. Sekarang memindahkan imej anda dengan lebih gambar yang jelas dan terang. Iringan muzik adalah dalam bentuk yang terbaik dan menyokong mood bermain. Ini jenis permainan akan menggembirakan dan rakan anda. Kerana anda boleh bermain sebagai sebuah komputer, dan dengan lawan yang hidup di sisi lain wayar.

Jangan buang masa anda dan tergesa-gesa ke laman web yang akan turun Heroes 4. dan berasa seperti seorang wira sepenuhnya permainan. Nasib baik gameplay! Terima kasih atas perhatian anda.

 

Bermain juga