Heroes of Kebesaran dan Magic V

Nama alternatif: HoMM 5

Heroes of Kebesaran dan Magic 5 - komputer permainan strategi. Seperti semua siri yang dikeluarkan sebelum ini daripada Heroes permainan Kebesaran dan Magic, Heroes V permainan ialah versi terkini permainan berasaskan giliran. Permainan Heroes of Kebesaran dan Magic V dibangunkan oleh sebuah syarikat Rusia, dan diterbitkan oleh Perancis. Bukan kesinambungan sebagai cerita baru dengan watak-watak baru. Tetapi tidak beberapa idea disalin daripada Heroes permainan Kebesaran dan Magic 4.

Permainan Heroes 5 bermain, sudah tentu, tidak kos apa-apa, tetapi anda perlu memuat turun Heroes of Kebesaran dan Magic 5. Tetapi secara umum sebelum anda mula bermain, adalah dinasihatkan untuk mengetahui dengan organisasi permainan dengan kajian ini dan kajian semula video di Internet.

Dalam Heroes V digunakan ke dalam parameter tertentu seperti dalam permainan yang ketiga dan keempat. Tetapi perkara-perkara yang bergerak dalam alam semesta yang baru dengan wilayah baru, masing-masing kad. Secara umum tugas permainan ini adalah sama seperti dalam bahagian-bahagian sebelumnya.

Permainan HoMM 5 berubah prinsip pembangunan watak. Wira ini mempunyai hanya tiga belas kemahiran. Seperti dalam bahagian ketiga Perwira Kebesaran dan Magic, Heroes Permainan 5 wira tidak boleh mati semasa berperang, dan di mana dia harus berada di sana tenteranya raksasa, jadi sewajarnya, dan sebaliknya. Hero hanya dengan kematian semua pahlawan-pahlawan itu meninggalkan permainan dan ke dalam kedai minuman, di mana ia boleh mendapatkan.

Kebanyakan wira dan makhluk milik puak tertentu. Mereka dalam Heroes 5 enam hingga lapan Tambahan menjadi: Perintah Prosedur, Akademi Magic, Hutan Alliance, Inferno, Perkuburan dan Liga Shadows.

Sudah tentu tidak di mana semua watak-watak tanpa senjata - sihir. Sistem ini adalah sama dengan Heroes permainan Kebesaran dan Magic 3. dan di samping itu, dengan menggunakan wira sihir kehilangan manna - tenaga untuk sihir.

Anda melancong dengan tujuan untuk menakluk bandar-bandar. Dibenarkan satu bandar setiap hari. Untuk semua puak hanya terdapat beberapa struktur yang berbeza, dan juga semua serupa antara satu sama lain. Tetapi yang paling penting, dalam semua bandar-bandar permainan mempunyai

• Dewan tua-tua;

• Forge;

• Pasaran;

• Gudang;

• Tavern;

• Guild Mages;

• Fort;

• Citadel;

• Castle;

• Shipyard;

• Kediaman makhluk.

Dewan tua-tua - untuk keuntungan harian sebanyak 500 emas.

Jalin - membeli kereta untuk berperang.

Pasaran - untuk pertukaran dan pemindahan sumber dan artifak.

Gudang - untuk sumber tunggal.

Tavern - menandatangani bagi watak-watak dan mendapatkan maklumat lain.

Mages Guild - untuk kajian sihir.

Fort - untuk mengukuhkan bandar, berbangkit daripada benteng.

Citadel - untuk melindungi bandar.

Castle - untuk melindungi bandar.

Shipyard - untuk pembinaan kapal-kapal.

Dwellings makhluk - untuk menandatangani makhluk.

Untuk pembinaan yang diperlukan untuk menonton dengan teliti. Kedua-dua secara amnya dan lokasi lawan.

Permainan Heroes of Kebesaran dan Magic 5 dikemaskini sepenuhnya kepada grafik tiga dimensi. Juga mod baru "Duel" dan "Duel 3 pada 3."

Mudah-mudahan anda sudah mencari di mana untuk memuat turun Heroes 5. Selepas Heroes permainan 5 adalah perlu diberi perhatian. Tidak hairanlah jika ia segar, dan ia menjadi satu berbilang pengguna.

Perangilah rakan-rakan mereka atau terhadap komputer. Mengenang kembali dunia fantasi wira. Anda bermain baik! Terima kasih atas perhatian anda.

 

Bermain juga