HoMM 6

Nama alternatif: HoMM 6

Heroes of Kebesaran dan Magic 6 - komputer pula berasaskan permainan dengan unsur-unsur bermain peranan. Untuk melepaskan ini siri permainan Heroes VI seluruh siri Heroes Kebesaran dan Magic, telah membuat usaha maksimum. Permainan Heroes VI berubah beberapa studio dan pemaju perisian, tetapi masih gembira dengan dunia. Permainan 6 adalah HoMM fantasi strategi genre. Jadi di sini anda akan bertemu wira fiksyen.

Dalam kajian ini, Heroes permainan 6, anda boleh mendapatkan bantuan daripada klip video permainan, dengan tujuan rujukan utama. Jika keputusan yang positif - untuk bermain, layari laman web ini dan boleh turun Heroes of Kebesaran dan Magic 6.

Permainan Heroes of Kebesaran dan Magic VI dengan cepat akan menjadi rakan anda untuk hari. Atau sebaliknya petang selengkap permainan pada hari itu, anda boleh agak cepat. Dan tipu daya Heroes permainan Kebesaran dan Magic 6, berbanding dengan versi sebelumnya, ditukar. Anda akan melawat masa lalu yang jauh, pada awal semua sejarah yang besar ini. Anda - seorang wira dalam erti kata sebenarnya perkataan itu. Watak anda - wira permainan, kerana ada makhluk yang melayani anda. Anda akan memastikan jenis mereka dalam permainan.

Anda akan kekal tanpa luka oleh tentera anda adalah kebal. Apabila anda mengalahkan keluar dari permainan memasuki kedai minuman, di mana anda mengupah orang lain.

Tugas anda dalam permainan - untuk membina bandar mereka, menakluk lain. Bandar anda juga boleh merebut, jadi jangan lupa untuk memantaunya semasa ketiadaan anda. Setiap bandar diletakkan beberapa satu sumber. Dan ini adalah elemen yang paling penting dalam permainan - sumber. Sumber di sini termasuk tujuh jenis:

• Gold;

• Kayu;

• bijih;

• Sulfur;

• Kristal.

Gold - sumber wang. Anda boleh membeli atau menyewa makhluk dan wira, dan juga untuk membina semula bangunan di bandar ini.

Kayu - bahan binaan yang bernilai.

Ore - sumber yang diperlukan untuk membina bandar tersebut.

Sulfur - jarang berlaku, yang perlu bagi pembinaan bangunan-bangunan tertentu.

Kristal - sumber Sokongan. Diperlukan untuk menandatangani makhluk peringkat yang lebih tinggi dan memperoleh artifak.

Heroes Permainan 6 mempunyai peta strategik itu, apabila pertempuran dengan musuh-musuh untuk memerangi perubahan. Di samping mengekalkan rupa bumi di mana anda berada.

Sejak permainan ini turn-berasaskan, maka ia bergerak pertempuran tertentu. Iaitu, langkah demi langkah secara beransur-ansur mencapai matlamat.

Tetapi dalam Heroes 6 bukan sahaja dibenarkan untuk bermain dengan senjata, dengan komputer di tempat musuh, tetapi juga untuk rangkaian dengan rakan-rakan, dan bukan sahaja. Ia juga adalah mungkin dan tidak kepada rangkaian, dan rumah satu komputer hanya bertukar.

Seperti yang anda lihat, permainan Heroes 6 daripada untuk sila peminat semasa dan masa depan mereka.

Grafik permainan ini telah pun berada di tahap yang terbaik berbanding dengan pendahulunya. Gambar yang kita lihat dibentangkan dalam kualiti yang sangat baik.

The iringan muzik tidak terlalu jauh di belakang dan kita boleh mengatakan bahawa yang dilakukan untuk mengekalkan persekitaran dalam permainan.

Ia tidak cukup penting. Kualiti permainan dan permainan yang boleh sila bukan sahaja anda tetapi juga rakan-rakan. Tergesa-gesa untuk menjemput mereka selepas mereka sendiri tidak lupa untuk memuat turun Heroes 6.

Baik anda bermain! Anda akan berasa seorang wira yang sebenar!

Terima kasih atas perhatian anda!

 

Bermain juga