Hoppenia talian

Nama alternatif: Hoppeniya, HOPEN

Hoppenia talian - percuma pelayar adalah permainan hebat yang menggabungkan unsur-unsur Strategi dan Pengurus. Dalam dunia baru misteri yang akan dibuka untuk anda untuk bermain dalam talian Hoppenia, anda akan mewujudkan kediaman anda sendiri, mengisi haiwan ajaib, yang akan menjaga, untuk melawan dan untuk bekerjasama dengan pemain lain. Untuk bermain Hoppenia komputer anda mesti memenuhi keperluan sistem minimum berikut:

- Processor: P4/Celeron 1. 2 + atau Athlon MP / XP

- Sekurang-kurangnya 512 MB memori (optimum 2Gb)

- Direct 3D serasi kad video

- Adobe Flash plugin (ayat 10. xx)

- Sambungan Internet

Pintu ke dunia ini yang menakjubkan anda membuka pendaftaran Hoppenia. Untuk memulakan Hoppenia bermain, tidak perlu untuk memuat turun dan memasang pelanggan permainan. Sertai dalam permainan memerlukan pengenalan Hoppenia berikut butiran:

1) Kata laluan yang kuat

2) E-mel (ia benar-benar wujud)

Nama

3) Dicipta watak yang baginya anda menjadi bermain

4) kod

Pendaftaran Hoppenia kini lengkap dan anda boleh menekan butang Main. Tongkang Selamat datang dalam konflik di antara hidup dan penjaga-penjaga Penjaga api selepas memilih kedudukan salah satu pihak-pihak.

Penjaga-penjaga kehidupan percaya dalam kuasa proses saintifik, oleh itu keperluan untuk mempertimbangkan pembangunan teknologi utama. Jika tidak ada keperluan untuk melawan, mereka akan menikmati kehidupan yang tenang di pulau-pulau mereka.

Penjaga impian Kebakaran penaklukan cepat Nusantara. Mereka percaya bahawa penggunaan kekerasan boleh mendapat kawalan ke atas segala-galanya, dan ia tidak berhenti menjalankan kemampuan mereka untuk menyerang nioluni.

Permainan dalam talian umumnya Hoppenia membahagikan watak-watak kepada dua jenis:

1) CAEP

2) Nioluni

Anda memasuki dunia ini dalam bentuk Sayera itu. CAEP tuan rumah haiwan ajaib - nioluni. Permulaan CAEP mempunyai hak untuk memilih haiwan kesayangan satu, tetapi semasa permainan nombor, sudah tentu, meningkatkan. Pertempuran tiga dimensi dalam permainan ini boleh didapati, yang dijalankan melalui nioluni, kerana mereka adalah gladiators anda. Pertempuran yang berlaku antara mereka Sueur, yang dipanggil perlawanan. Anda boleh mengambil bahagian dalam pertandingan elemen, baru dan Sayera muda berpengalaman. Oleh kerana kita bercakap tentang sistem PvP, ia perlu dinyatakan bahawa dalam permainan kadang-kadang anda perlu melibatkan diri dalam pertempuran dengan NPC yang juga penduduk di dunia maya Hoppenia.

Nioluni - adalah haiwan yang memerlukan penjagaan pelanggan mereka. Terdapat parameter mencirikan haiwan ketahanan (jumlah), ketangkasan (mobiliti, maklum balas yang cepat kepada serangan), ketepatan (keupayaan untuk meramalkan tingkah laku musuh), kekuatan (komponen fizikal yang bertanggungjawab untuk lejang kuasa), kebijaksanaan (membolehkan anda untuk benar menggunakan mantra sihir dalam pertempuran) . Apakah haiwan yang anda pilih, ia akan mempunyai kebaikan dan keburukan, kerana setiap jenis ciri-ciri tersebut dibangunkan ke tahap yang lebih atau kurang. Dalam permainan Hoppenia hadir

- Bears

- Wolves

- Lembu

- Monyet

- Harimau.

Beruang santai kadang-kadang muncul malas. Tetapi membuat mereka marah, pembangkang cuai benar-benar akan mendapatkan sudut kelima. Kulit tebal beruang tidak boleh dirosakkan oleh apa-apa senjata, dan pukulan yang amat kuat untuk memperbaiki diri saya sendiri tidak untuk menguji.

Kelebihan utama serigala dianggap ketangkasan. Dalam pertempuran, ia adalah amat sukar untuk meletakkan kerosakan serigala. Asing kepada mereka rahmat dan mereka tahu tugas mereka.

Lembu Bijaksana mencapai pengetahuan yang mendalam tentang sihir, jadi menggunakan ia boleh memusnahkan sesiapa sahaja di laluannya.

Monyet Pantas boleh menghalau serangan yang paling. Mereka adalah tuan menggunakan serangan psikologi kerana semasa perjuangan dan masih mampu ejekan musuh.

Harimau begitu tahan lasak yang terus berjuang, walaupun luka pendarahan. Serta-merta berkelip kemarahan membantu harimau digunakan pukulan tepat dan boleh membawa maut.

Semua nioluni tinggal di Kaabah. Anda memberi mereka makan, kereta api atau hanya berkomunikasi. Tetapi ia berlaku bahawa ia adalah perlu untuk mengurangkan Hospital nioluni yang (untuk memulihkan kesihatan). Berlaku, anda perlu menghantar haiwan ke Menara atau Magic Akademi (untuk belajar silap mata dan fizikal).

Main permainan dalam talian boleh Hoppenia menggunakan lokasi seperti

- Residence

- The Adventist

- Caves.

Residence - adalah harta peribadi anda, di mana bangunan utama adalah manor a. Di samping itu terdapat banyak bangunan lain untuk pelbagai tujuan. Sebagai contoh, sebuah pondok nelayan untuk menangkap ikan atau ladang untuk pengeluaran bijirin. CAEP mempunyai untuk secara berkala membuat melencong untuk memantau proses yang berlaku di wilayah harta benda beliau.

Adventist City - Hoppenii modal. Terletak di sini arena, lelongan, dewan bandar, bilik master rumah adalah terbuka kepada semua puak-puak Sueur. Sebagai contoh, anda boleh membuat aduan ke bandar untuk melibatkan diri dalam pertempuran yang berlaku di arena.

Jalan berjalan melalui City of Caves. Di sini anda bukan sahaja boleh menang nioluni liar tetapi juga mendapatkan beberapa barangan berharga.

Hoppenia permainan dalam talian menyediakan sumber-sumber berikut:

- Diamonds - yang paling berharga. Dengan bantuan mereka, mengaktifkan pelbagai bonus.

- Gold - unit kewangan asas, membolehkan anda untuk membeli barang-barang perlu.

- Bahan-bahan binaan - kayu, batu dan tanah liat. Anda boleh mendapatkan hanya melalui Dewan Perniagaan.

- Makanan untuk memberi makan nioluni (bijirin, daging, ikan, dan lain-lain

Mula memainkan sekarang dan mengundi diri mereka kelebihan Hoppenia. Anda pasti akan suka antara muka yang mudah dan boleh diakses permainan. Kehadiran maklumat latar belakang akan membantu dalam masa yang sukar. Dan penggunaan sistem rujukan yang dicadangkan itu akan membuat permainan lebih menarik. Selepas bermain dengan rakan-rakan yang anda jemput akan menjadi lebih mudah dan lebih menarik!

Main permainan dalam talian Hoppenia akan bergerak melalui peringkat. Untuk mula membiasakan, meluluskan tugas plot. Meningkatkan lagi tahap akan dinilai oleh pengalaman anda. Pemain yang dihormati, setiap peringkat baru membawa kelebihan sendiri, oleh itu sentiasa berusaha untuk bergerak ke hadapan untuk mendapatkan peluang untuk menikmati dan berbangga dengan pencapaian mereka!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag