Hounds

Nama alternatif: Hounds

Hounds - berbilang permainan komputer pada orang yang ketiga, dalam genre thriller ini. Hounds permainan, mencipta studio Korea, terutamanya bagi peminat pertempuran sengit dengan makhluk luar bumi. Yang tidak memberi kehidupan yang normal. Di sini anda di sini salah satu kumpulan tentera, yang pertama yang datang memberi bantuan kepada rakyat biasa.

Mari kita tidak membuang masa dan terus ke pentas, biasa kepada setiap perlawanan, mencipta akaun anda dengan permainan. Pendaftaran Permainan Hounds, seperti mana-mana permainan komputer, tidak membuat banyak usaha dan tidak memberi masalah. Standard:

  • Tulis alamat e-mel;
  • Cipta dan menulis kata laluan anda.

Dan anda mendapati diri anda dalam dunia yang gelap dan seram. Untuk mula bermain Hounds permainan, anda perlu untuk mencipta watak anda. Pada asasnya, anda mempunyai satu set standard pakaian seragam dan peralatan. Tetapi itu ditambah, sepanjang seluruh permainan anda boleh menukar rupa dan senjata beliau, turun ke butiran kecil. Permainan ini membolehkan anda membuat Hounds percuma fungsi itu.

Anda akan mempunyai pilihan yang besar senjata dan peralatan amnya. Watak anda boleh berjuang bersendirian dan dalam satu pasukan yang akan membuat ia lebih mudah permainan, tetapi tidak banyak.

Sebagai Hounds permainan dalam talian teman anda dalam permainan boleh menjadi rakan anda dalam dunia sebenar.

Pengilang berfikir untuk peminat yang paling setia berjuang mod permainan raksasa pelbagai:

  • Mod Single;
  • Koperasi;
  • Skala pertempuran;
  • Untuk penembak talian;
  • Memusnahkan bos.

Mod Single - pertempuran yang hebat anda dengan makhluk-makhluk asing semata-mata. Proses agak rumit.

Koperasi - pertempuran bahu ke bahu dengan rakan-rakan. Tetapi ia menjadi lebih dan lawan, yang bukan kumpulan pertempuran lebih mudah.

Berskala besar pertempuran - pertempuran akan betul-betul di pusat bandar di mana semua berkerumun dengan raksasa yang, dan terdapat banyak sekutu anda.

Untuk penembak talian - adalah biasa kepada pemain rejim untuk memerangi makhluk asing.

Memusnahkan bos - rawatan berasingan di atas, tidak boleh bekerja untuk semua orang. Pertempuran dengan pemimpin-pemimpin besar dan berkuasa makhluk asing.

Dengan semua mainan ini adalah plus besar, terdapat satu kelemahan. Sejak permainan dalam orang ketiga, anda boleh melihat keseluruhan proses dari bahu. Watak anda adalah apa yang anda hampir meliputi seluruh skrin, ia adalah amat sukar untuk memberi tumpuan kepada apa yang berlaku dalam proses permainan. Tetapi ini akhirnya menjadi biasa.

Prinsip asas permainan - untuk sentiasa dengan banyak senjata.

Dikatakan bahawa grafik dalam Hounds permainan, menarik dalam realisme dan berkualiti tinggi. Senja kekal, tergantung di sudut - kita mesti sentiasa berjaga-jaga. Melarikan diri tidak akan berfungsi - mereka di mana-mana, dan mengidamkan kematian anda. Peminat tidak pernah melihat untuk mainan seram masa yang lama jadi sebenar. Muzik juga melakukan kerja dan meletakkan menggigil ke bawah kulit. Permainan ini semakin mendapat mahu bermain apa-apa seperti ini.

Anda boleh mula memainkan Hounds permainan. Anda hanya perlu mendaftar dan anda seorang pahlawan di dunia ini gelap kengerian. Mempunyai permainan yang bagus. Nasib baik untuk terus hidup!

 

Bermain juga