Nama alternatif: Bagaimana untuk Survive 2 Howe 2 Survayv

Bagaimana untuk Survive Permainan 2 Lawatan untuk terus hidup.

meninggalkan akses permainan awal Bagaimana untuk Survive 2 dalam genre tindakan pengembaraan bermain peranan. Peminat zombie wahyu Bagaimana untuk Survive 2 akan dapat memuat turun 29. 10. 2015 platform:

 • PlayStation 3 dan 4
 • Xbox 360
 • Microsoft Windows
 • Wii U
 • Xbox One

Pochemu orang tertarik dengan seram? Mungkin mereka tidak mempunyai gaya persembahan dan keseronokan dalam kehidupan, sehingga mereka mencari cara untuk membangkitkan emosi dengan bantuan permainan komputer. Walaupun filem itu tidak boleh dibandingkan dengan projek-projek permainan, kerana ia meninggalkan penonton dalam peranan pemerhati, tidak rumit, manakala dalam mata pelajaran mainan orang mampu untuk mempengaruhi keadaan, meningkatkan pahlawan anda dan membenamkan ke dalam pengembaraan berbahaya untuk mencapai matlamat.

 

 

masih hidup di kalangan zombi.

Ramai yang biasa dengan prasejarah bahagian pertama daripada keseronokan, dan sekarang anda boleh memuat turun Bagaimana untuk Survive 2. Keadaan dengan zombi virus di Los Riskosne selepas beberapa tahun, bukan sahaja tidak bertambah baik, dan mendapat momentum. Jika pada mulanya saintis menyangka bahawa menghadapi virus dengan cepat, jika terpencil, tetapi ia kini jelas bahawa bermulanya wabak global.

Seseorang cuba untuk terus hidup dengan sendiri, manakala yang lain berkumpul dalam kumpulan. Jangkitan yang teruk dijangkiti menjadi lebih dan lebih sukar setiap hari untuk terus hidup dalam reput, dunia reput, tetapi mahu membina walaupun kemiripan jauh kestabilan dan kemakmuran. Perkara utama adalah untuk tidak kehilangan harapan, dan mungkin satu hari apabila akan dapat mencari formula yang membunuh zombi virus.

masa untuk anda untuk pergi ke Louisiana, tetapi anda boleh mengharapkan hanya pada diri mereka sendiri. Di dalam neraka ini masa yang anda perlu menjadi bodoh bernasib baik, bijak dan licik untuk mencari tempat yang selamat untuk pembinaan kem. Lupakan pengakap sekolah. Sekolah untuk kanak-kanak lelaki alamiah tidak sesuai untuk orang-orang yang cuba untuk mengatur lebih atau kurang selesa, bukan sahaja untuk hidupnya sendiri, tetapi juga berusaha untuk melindungi rakan-rakan.

Lihat untuk makanan, air dan tempat tinggal, serta berkomunikasi dengan orang yang berbeza, cuba untuk memahami motif dan aspirasi mereka. Tidak semua rakan-rakan masih hidup, selepas rompakan dan rompakan berkembang selama-lamanya, dan kini mempunyai status"undang-undang". Apa yang akan pertemuan dengan orang asing berkarisma yang dijanjikan sokongan dan bantuan? Sekiranya kita percaya kepadanya? Kita mesti cuba, kerana ia sudah pasti lebih baik daripada zombie.

 

 

Ciri-ciri.

Bagaimana untuk Survive 2 pada PC membolehkan anda untuk mengembangkan asas anda, membawanya kepada 16 orang, dan empat pada masa yang sama anda boleh membuat tindakan tertentu. Dalam petikan ini pada masa-masa tertentu, anda boleh mengezum masuk atau keluar lokasi untuk melihat hasil yang lebih baik.

Setiap watak membawa kepada pembangunan sebahagian mereka kem itu, melakukan kerja, mengukuhkan pembinaan, peruntukan perlombongan, membuat alat-alat, senjata dan perisai. Anda boleh membuat watak-watak mereka sendiri, dan kemudian melatih mereka untuk menyesuaikan diri dengan keadaan sukar dalam hidup. Peta dicipta secara rawak, dan wira menerokai kawasan ini dibuka kepada kawasan miskin di New Orleans.

Mengambil barang yang mungkin berguna untuk memperkukuh dan meningkatkan wira kem. Anda perlu membina perangkap untuk membina dan mengukuhkan tambak-tambak, dalam bengkel kemahiran tuan, pencarian dan mengambil bahagian dalam serbuan, tetapi perubahan hari keadaan cuaca memberi 2 Bagaimana untuk Survive lebih realistik.

Adakah segala-galanya untuk memperbaiki kehidupan dalam suasana pandemik. Bersedia untuk serangan zombi pada bila-bila, tutup belakang masing-masing, dan kemudian tetap utuh.

Keperluan sistem minimum

 • OS: 64bit / Windows 7
 • Memori: 4GB OZU
 • Protsessor: Intel i3 3GHz
 • Video: DirectX 11 compatible
 • Mesto ruang cakera: 8 Gb
 • Zvukovaya kad: DirectX 11 compatible
 • DirectX 11
 

Bermain juga